Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: عده‌ای چنین وانمود می‌کنند که هدف اصلی انقلاب تنها رفع فقر بوده است اگر این گونه بود که انقلاب ما با مارکسیسم‌ها فرقی نداشت؛ انقلاب ما از انقلاب پیغمبر اسلام سرچشمه گرفت همان پیامبری که سه سال را در شعب ابی طالب گذراند و آب و نان به آن‌ها نمی‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرق انقلاب ما با دیگران در اسلامی بودن آن است.

گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ آیت الله محمدتقی مصباح یزدی در دهمین جلسه از سلسله دیدار‌های تبریک گویی چهل سال انقلاب کبیر اسلامی با یاران باوفای امام خمینی (ره) اظهار کرد: بنده به سهم خود از این گزارش پربار شنبه‌های انقلاب تشکر می‌کنم. این دستاورد‌ها موجب می‌شود تا مردم بیشتر قدردان انقلاب اسلامی باشند و به یاد خداوند بیافتند.


وی ادامه داد: ابعاد انقلاب اسلامی، کیفیت شکل گیری و به اوج رساندن موفقیت‌های آن از منظر تحلیل و بررسی شرایط اجتماعی داخلی و خارجی که از بدو شروع انقلاب وجود داشت؛ حاصل الطاف خفیه الهی در کمک به پیروزی این نهضت و پشتیبانی از آن است. مقام معظم رهبری در این باره فرمودند که هر روز این انقلاب یک معجزه است.

این مرجع عالی قدر افزود: این موارد رویداد‌ها و دستاورد‌هایی است که اگر پیش از انقلاب تصور آن را در ذهن می‌کردیم حتی در ذهن هم سنگین می‌آمد و حتی در پیش بینی‌ها هم باور نمی‌کردیم. هیچ کجای دنیا هم نظیر این انقلاب وجود ندارد. با این ویژگی‌ها و علیرغم همه مشکلات ما بر همه این موارد غالب شدیم. امیدواریم این روند تا ظهور حضرت ولیعصر (عج) ادامه داشته باشد و هر روز شاهد پیشرفت‌ها و گشایش‌ها باشیم.

وی ادامه داد: یکی از بحث‌هایی که انجام می‌شود مقایسه این انقلاب با انقلاب‌های گذشته است. امام خمینی (ره) در بخشی از سخنان خود می‌فرمایند که در بسیاری از کشور‌ها در همین عصر اخیر انقلاب واقع شد، اما هرجا انقلابی شده عده‌ای از دولت‌ها موافق بوده وعده‌ای نیز مخالف داشته است؛ تنها انقلاب ما است که همه کشور‌های دنیا با آن مخالف هستند. اگر موافقی داشته باشیم این استثنا است.

وی افزود: شاهد این امر، جنگ هشت ساله است که همه کشور‌های شرق و غرب پیشرفته‌ترین تسلیحات را در اختیار دشمن قرار می‌دادند و سیم خاردار هم به ما نمی‌دادند.

مصباح یزدی گفت: امام در بیان راز و چرایی این علت که همه کشور‌ها با انقلاب اسلامی مخالف بودند گفت که انقلاب یک برنامه دارد که هیچ کشوری با آن موافق نیست و آن اسلام است. پس همه کشور‌ها در انقلابشان به دنبال سود و منفعت بودند و هرکس هم حمایت می‌کرد دنبال سود بود، اما انقلاب به دنبال اسلام بود و می‌دانستند از این موضوع شرق و غرب متضرر می‌شوند.

وی تصریح کرد: بررسی دستاور‌ها به جا و لازم است، اما توجه به نقطه‌های ضعف نیز لازم است و نیاز است تا برای جلوگیری از آسیب‌ها به آن پرداخته شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تشریح کرد: لازم است از خود سوال بپرسیم تا چه حد می‌توان به آینده این انقلاب و پیشرفت شتابان آن امیداوار بود. در طول این چهل سال دچار نوسان بوده ایم و دشمنان می‌گفتند که انقلاب شش ماه را هم نمی‌بیند، اما در حال برگزاری مراسم چهل سالگی انقلاب با شادی و خرمی هستیم. شاید بدانید که برخی از جامعه شناسان معتقدند که انقلاب مانند هر پدیده طبیعی تولد، رشد و توسعه و مرگ و افولی دارد و پیش بینی هم می‌کنند که انقلاب اسلامی به این سرنوشت دچار خواهد شد و این سرنوشت هر جامعه‌ای است، اما این موضوع از نظر اسلام اینگونه نیست.

وی ادامه داد: همه مسلمانان و به ویژه شیعیان معتقدند که انقلاب در جهان صادر می‌شود و اسلام همه‌گیر خواهد شد و خداوند در قرآن این را وعده داده است، اما این موضوع شرطی دارد؛ وقتی این وعده‌ها محقق می‌شود که شرط‌های خداوند رعایت شود و این موضوع حتی درباره ۱۲۴ هزار پیامبر هم وجود داشته است. زمانی حتی اسلام تا اسپانیا هم رسید، ولی این موضوع باقی نماند به این خاطر که ضمانت باقی ماندن، مشروط است.

مدیر مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: مهم است که شرط و شروط قرآن را بپذیریم و به آن عمل کنیم. اگر فکر کنیم پیروزی انقلاب ابدی است اشتباه کرده ایم، زیرا اسلام از دوره پیامبر در نوسان بوده است مانند موضوعی که گفته شد. قبل از انقلاب کار به جایی رسید که لیست نماینده مجلس ما را سفارت آمریکا امضا می‌کرد، اما خداوند خواست که ما به عزت برسیم و بدانیم که در صورتی عزت‌ها باقی خواهند ماند که شرایط را رعایت کنیم. خداوند ضمانت نکرده است که برای همیشه شما بمانید و برای باقی ماندن شرایطی تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: انسان باید نگران خطر‌ها باشد و دل خوش به وضع موجود نشود و نگران خطرات احتمالی که برای انقلاب به وجود می‌آید باشد که این خطر‌ها در عرصه‌های مختلف ممکن است وجود داشته باشد. ویژگی این انقلاب این است که بر پایه اسلام آمده، اما انقلاب‌های دیگر برای امور مادی بوده است. انقلاب‌های کنگو، کلمبیا و... هم بود و انجام شد.

مصباح یزدی گفت: اگر شروط ضعیف شود در نتیجه مشروط آن هم منتفی می‌شود. ما باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی بیشتر اهمیت بدهیم تا شرایط مادی و محیطی را محقق کنیم. اگر ما اهداف انقلاب را فراموش کنیم و مشروط به شعار مارکسیست‌ها شویم؛ مارکسیست‌ها به شعار‌هایی همچون رفاه عمومی و حمایت از محرومین محدود شدند که با همین شعارهم نصف دنیا را گرفتند و تصور می‌کردند واقعا دل آن‌ها برای زحمت کشان می‌سوزد و چنین شد که اکنون می‌بینید.

وی تشریح کرد: خداوند وعده داده است که اگر شرایط الهی را رعایت کردید عزت، قدرت و تسلط شما برعالم باقی می‌ماند و اگر نکردید باقی نخواهید ماند این قائده‌ای کلی است و استثنایی هم ندارد. امروز باید نگران مسائل فرهنگی جامعه باشیم و باور‌ها و ارزش‌ها که اساس فرهنگ است را مراقبت کنیم. حقیقت فرهنگ، دین است. برای رضای الهی باید به خلق خداوند خدمت کرد و اگر این دوعامل ضعیف شد باید نگران باشیم. باور‌های جوانان ما بسیار مهم است که باید نگران آن‌ها باشیم. فرهنگ‌های دینی رو به ضعف رفته است و ربا خواری در حال رواج است.

مدیر مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در پایان اظهارات خود گفت: عده‌ای چنین وانمود می‌کنند که هدف اصلی انقلاب تنها رفع فقر بوده است اگر این گونه بود که انقلاب ما با مارکسیسم‌ها فرقی نداشت؛ انقلاب ما از انقلاب پیغمبر اسلام سرچشمه گرفت همان پیامبری که سه سال را در شعب ابی طالب گذراند و آب و نان به آن‌ها نمی‌رسید. فرق انقلاب ما با دیگران در اسلامی بودن آن است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مصباح یزدی شورای عالی انقلاب فرهنگی شرایط اجتماعی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۵۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود

حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی اشراقی با تأکید بر اینکه وظیفه همه ماست که امام را، همان امامی که فی الواقع بودند، معرفی کنیم و نگذاریم منحرفان و مخالفان نظام، امام را تحریف کنند، گفت: امروز شاخص و ملاک حقیقت اندیشه‌های امام، رهبر معظم انقلاب هستند.

به گزارش جماران، صبح دیروز در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی» با تقدیر از عباس سلیمی نمین به خاطر تألیف این کتاب، گفت: امروز با توجه به گسترش فضای رسانه‌ای و مجازی و به تبع آن، خبررسانی و انتشار اخبار در این فضا و اثرگذاری آن بر روی افکار عمومی، حقایق وقایع در بعضی از اوقات به صورت وارونه نمایش داده می‌شود و در واقع قلب حقیقت پیش می‌آید و بالتبع آن تحریف در یک واقعه رخ می‌دهد.

نوه امام خمینی (س)، با اشاره به برنامه‌ریزی معاندین انقلاب برای تحریف اندیشه‌های حضرت امام، تأکید کرد: امروزه متأسفانه شاهد آن هستیم که زندگی شخصی، سیاسی و اجتماعی حضرت امام به صورت هدفمند تحریف شده و به جامعه عرضه می‌شود. نمونه‌های بسیاری را هم در شبکه‌های مجازی و هم رسانه‌های معاند شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه امروز بسیاری از ابعاد شخصیت حضرت امام همچنان ناشناخته است، افزود: در واقع نسل کنونی انقلاب، به خصوص نسل نوجوان و جوان، امام را به درستی نمی‌شناسند و عظمت امام را درک نکرده‌اند؛ لذا وظیفه همه ماست که امام را، همان امامی که فی الواقع بودند، معرفی کنیم و نگذاریم منحرفان و مخالفان نظام، امام را تحریف کنند. در اینجا وظیفه یک مورخ جلوگیری از تحریف چنین شخصیتی است.

اشراقی با تأکید بر اینکه یک مورخ باید شجاع باشد و از پروپاگاندای رسانه‌ای نترسد، اظهار داشت: تحریف امام، تحریف انقلاب و تحریف جمهوری اسلامی و تحریف اسلام ناب محمدی (ص) است. رهبر معظم انقلاب بار‌ها فرمودند که در مقابل شبیخون‌های فرهنگی دشمن باید برنامه داشت، چون آنان نیز با برنامه و هدفمند هجمه فرهنگی انجام می‌دهند. به همین دلیل ما نیز باید برنامه داشته باشیم و یکی از مهمترین کار‌هایی که ما می‌توانیم در مقابل هجمه فرهنگی دشمن انجام دهیم، «جهاد تبیین» است؛ جهاد تبیین در خصوص انقلاب، امام و دفاع مقدس.

وی تأکید کرد: یکی از وظایف مهم مورخ «جهاد تبیین» است؛ تبیین حقیقت انقلاب و نظام و اینکه عده‌ای از معاندین در فضای رسانه‌ای و فضا‌های مجازی با هزینه‌های فراوان به دنبال تطهیر رژیم فاسد پهلوی هستند. این گروه به دنبال وارونه نشان دادن حقیقت هستند؛ اینجاست که باید مورخ جلوی این تحریف آشکار تاریخی را بگیرد و نگذارد استکبار رسانه‌ای به اهداف خود برسد.

نوه امام خمینی (س)، یادآور شد: تاکنون چندین مستند برای تحریف انقلاب و امام توسط رسانه‌های بیگانه ساخته شده است. ما چقدر توانسته‌ایم پاسخ آنان را بدهیم؟ چقدر در جهاد تبیین موفق بوده‌ایم؟ چند مستند موفق در پاسخ به شبهه‌افکنی بیگانگان درست کرده‌ایم؟ مراقب باشیم که دشمن با برنامه به جنگ انقلاب آمده است و ما هم باید برنامه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه وظیفه یک مورخ «تبیین حقایق» است، افزود: تاریخ‌نگاری یک هنر است و مورخ یک هنرمند که با قلمش هنر خود را به منصه ظهور می‌رساند و قلمی که جلوی تحریف را بگیرد و در جهت تبیین حقایق به نگارش در آید، «قلم مقدس» است.

اشراقی با اشاره به آیه ۷۱ سوره آل عمران، گفت: امروز دشمنان قسم خورده انقلاب برای هجوم فرهنگی به کشور، به صورت آگاهانه و هدفمند اندیشه‌های امام را تحریف می‌کنند. امروز شاخص و ملاک حقیقت اندیشه‌های حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند و یک مورخ انقلابی وظیفه دارد برای جلوگیری از تحریف اندیشه‌های امام به شاخص و ملاک رجوع نماید و نگاه به کلام رهبری داشته باشد.

وی یادآور شد: امام خمینی (س) ۲۵ دی ماه ۶۷ در نامه‌ای به سید حمید روحانی نوشتند و او را مکلف به تدوین تاریخ انقلاب کردند. برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب، امام در این نامه می‌فرمایند «شما به عنوان یک مورخ باید توجه داشته باشید که عهده‌دار چه کارِ عظیمی شده‌اید. اکثر مورخین، تاریخ را آن گونه که مایلند و یا بدان گونه که دستور گرفته‌اند می‌نویسند، نه آن گونه که اتفاق افتاده است... از شما می‌خواهم هر چه می‌توانید سعی و تلاش نمایید تا هدف قیام مردم را مشخص نمایید... شما باید نشان دهید که چگونه مردم، علیه ظلم و بیداد، تحجر و واپسگرایی قیام کردند و فکر اسلام ناب محمدی (ص) را جایگزین تفکر اسلام سلطنتی، اسلام سرمایه داری، اسلام التقاط و در یک کلمه اسلام آمریکایی کردند». (صحیفه امام، جلد ۲۱، صفحه ۲۳۹)

نوه امام خمینی (س)، با بیان اینکه مقام معظم رهبری در مسیر حضرت امام دستور به جهاد تبیین داده‌اند، اظهار داشت: ما امروز می‌بینیم در رسانه‌های معاند، هدف اصلی قیام مردم که رسیدن به استقلال سیاسی، نظامی و اجتماعی بوده است را قلب‌گونه تفسیر می‌کنند. امروز کدام کشور مانند جمهوری اسلامی ایران است که از لحاظ سیاست خارجی و نظامی، کاملا استقلال داشته و وابسته به بلوک شرق و غرب نباشد؟! تبیین چنین مسأله‌ای وظیفه همگانی و به خصوص خواص است.

وی حضرت زینب (ع) را بزرگترین جهادگر تبیین تاریخ اسلام دانست.

اشراقی در پایان سخنان خود به مساله روز جهان اسلام، فلسطین پرداخته و گفت: تاریخ را مورخین نمی‌سازند؛ بلکه تاریخ‌سازان می‌سازند. امروز مردم مظلوم و سرافراز غزه تاریخ‌ساز یک حماسه عظیم هستند؛ حماسه پیروزی خون بر شمشیر، حق بر باطل و نور بر ظلمت؛ و بر مورخین فرض است که وقایع دردناک غزه را بدون کوچک‌ترین تحریف به رشته تحریر در آورند. مورخ یک جهادگر تبیین است و هرگز نباید از پروپاگاندای رسانه‌ای بترسد و مهمترین ویژگی یک مورخ شجاعت است و شجاعت او اثر مستقیم بر قلم او دارد.

اشراقی در پایان تأکید کرد: متأسفانه در بحث جهاد تبیین برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب در فضای مجازی مناسب عمل نکرده‌ایم و باید با برنامه‌ریزی دقیق و مدون بتوانیم این کم‌کاری را جبران کنیم.

دیگر خبرها

  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • شاهد پیشرفت و تعالی حاکمیت اسلام هستیم
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • به برکت نگاه اسلام، شاهد ارتقای جایگاه کار و کارگر پس از انقلاب هستیم
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود