Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@12:37:35 GMT

آخرین تحولات بازار میوه و صیفی/ موز ارزان شد

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۰۸۰۳۹

به گزارش اکوفارس، اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران، درباره آخرین تحولات بازار میوه و سبزی اظهار کرد: نسبت به هفته گذشته قیمت موز کاهش و سبزی افزایش داشته است.

وی افزود: با توجه به فراوانی عرضه و کاهش تقاضا ، آرامش و رکود بر بازار میوه حاکم است.

کارگر نرخ هر کیلو انار را ۴ تا ۹ هزار تومان اعلام کرد و گفت: قیمت هر کیلو انگور شاهرودی ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار، پرتقال جنوب ۵ تا ۹ هزار، پرتقال شمال یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار، خرمالو شمال ۳ تا ۵ هزار، خرمالو کن ۵ تا ۹ هزار، سیب لبنانی زرد ۴ تا ۹ هزار و سیب لبنانی قرمز ۳ تا ۹ هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران با اشاره به نرخ سایر میوه ها در بازار بیان کرد: هر کیلو خیار بوته ای با قیمت یک هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار، خیار گلخانه ای ۲ تا ۴ هزار، کیوی ۴ تا ۹ هزار، لیمو شیرین ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰، نارنگی یافا ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار و ۵۰۰، نارنگی انشو ۳ تا ۶ هزار، نارنگی بندری ۷ تا ۱۳ هزار، نارنگی تخم پاکستانی ۴ تا ۷ هزار، هندوانه یک هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰ و خربزه ۲ تا ۶ هزار تومان در میدان عرضه می شود.

وی از کاهش یک تا یک هزار و ۵۰۰ تومانی نرخ موز در بازار خبر داد و افزود: هم اکنون قیمت هر کیلو موز ۹ تا ۱۱ هزار تومان است.

کارگر قیمت هر کیلو بادمجان قلمی را ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: نرخ هر کیلو بادمجان گلخانه ای ۴ تا ۷ هزار، پیاز زرد یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار، پیاز قرمز ۲ تا ۳ هزار، ترب سفید یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰، ترب سیاه یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰، سیب زمینی یک هزار و ۸۰۰ تا ۳ هزار، سیر خشک ۴ تا ۱۰ هزار، شلغم یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰، فلفل تند ریز ۳ تا ۶ هزار، فلفل دلمه سبز ۷ تا ۱۱ هزار، گوجه فرنگی بوته ای ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰ و گوجه فرنگی گلخانه ۴ تا ۸ هزار تومان است.

این مقام مسئول با اشاره به نرخ سایر انواع صیفی در بازار بیان کرد: هم اکنون هر کیلو کاهو پیچ سالادی ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار، کاهو رسمی ۲ تا ۳ هزار و ۵۰۰، کدو حلوایی ۲ تا ۳ هزار و ۵۰۰، کدو مسمایی ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار، کرفس یک هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار، کلم بروکلی ۳ تا ۷ هزار، کلم قرمز ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار، کلم سفید ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۵۰۰، لوبیا سبز ۳ تا ۵ هزار و ۵۰۰، هویج ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار، لیموترش سنگی ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار و ۵۰۰ و نارنج یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی نرخ هر کیلو سبزی خوردن را ۳ تا ۴ هزار و سبزی جور(پلو،آش،قورمه) را ۲  تا ۳ هزار و ۵۰۰ اعلام کرد و افزود: طی ماه های اخیر قیمت سبزی در تهران به سبب تامین از جنوب، شمال و بخشی از اصفهان با نوساناتی روبروست که به سبب نبود سبزی در اطراف شهر تا اردیبهشت ماه این روند ادامه دارد.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی در پایان تصریح کرد: با توجه به فراوانی میوه پیش بینی می شود که نوسان خاصی در بازار شب عید اتفاق نیفتد.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۸۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: بیش از 80 درصد کشت های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ آبیاری می شود و با توجه به مزایای این طرح درصدد ترویج و جلب مشارکت هر چه بیشتر بهره برداران برای استفاده از نوارتیپ در تمامی کشت های بهاره هستیم.

 علی دیانتی افزود: توسعه آبیاری با نوار تیپ علاوه بر صرفه جویی نزدیک به 50 درصدی در مصرف آب، موجب بهبود فرآیند آبرسانی در زمینهای کشاورزی وافزایش تولیدمی‌شود.

                                                                                  

دیانتی بیان کرد: نوار تیپ به فشار آب زیادی احتیاج ندارد و در مزارع دارای پستی و بلندی محدود نیز بدون نیاز به تسطیح زمین قابل استفاده است.                                                                                                

وی گفت: در این سیستم  آبیاری، آب به منطقه توسعه ریشه گیاه به زمین داده می‌شود تا مساحت و عمق کوچکی از سطح خاک خیس شده که عدم رشد علف‌های هرز و جلوگیری از فرسایش خاک  از مزایای حفاظت خاک در این سیستم است.

   دیانتی با اشاره به ضرورت استفاده از این سیستم آبیاری گفت: از مهمترین مزایای آن قابلیت نصب نوار تیپ بر روی خاک، زیر خاک و یا حتی معلق، حمل و نقل راحت رول‌ها به دلیل سبکی و اتصالات ساده و ارزان قیمت با قابلیت کارگذاری ساده آنها به صورت دستی است.                   

   وی ادامه داد:  این روش را می‌توان در محصولاتی مانند گندم، جو، چغندرقند، ذرت، کلزا، گل کلم، کاهو، فلفل، پنبه، گوجه فرنگی، پیاز، خیار و کلیه محصولات زراعی که به شیوه کشت ردیفی می باشند، استفاده کرد.

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد؟
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد