Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: ما نگران روند حاکم بر اداره کشور هستیم، چون این روند ما را به سمت حل شدن در نظام سلطه می‌برد و اقتصاد و عظمت ملت را دچار خدشه می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی کیان دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در میزگرد بررسی تبعات پیواستن به لوایح استعماری پالرمو و CFT که در جمع دانشجویان متحصن و معترض به تصویب این لوایح در مسجد لولاگر برگزار شد، گفت: ما نگران روند حاکم بر اداره کشور هستیم، چون این روند ما را به سمت حل شدن در نظام سلطه می‌برد و اقتصاد و عظمت ملت را دچار خدشه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه روند حاکم بر اداره کشور باید متوقف شود و تحصن دانشجویان در مسجد لولاگر نیز در همین راستا است، افزود: ما معتقدیم که مسئولان باید از مذاکرات قبلی همچون سعدآباد و برجام که مدیریت آن‌ها واحد بود تجربه کسب کنند.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران با بیان اینکه دل دانشجوی انقلابی از نتایج عملکرد روند حاکم بر اداره کشور پرخون است، گفت: مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و تمام اتفاقاتی زشت مانند کارتن خوابی، گورخوابی و زنان خیابانی نتیجه عملکرد تفکر حاکم بر مدیریت اجرایی کشور و فاصله گرفتن از آرمان‌های انقلاب است.

کیان بیان کرد: روند حاکم بر اداره کشور با خودباوری و اعتماد و اتکاء به ظرفیت جوانان و دانشمندان کشور، ایستادگی در مقابل زورگویی و کمک به مستضعفین در داخل و خارج از مرز‌های کشور اصلاح می‌شود.

وی با اشاره به تبعات پیوستن به کنوانسیون استعماری CFT و پالرمو برای کشور، اظهار کرد: پیوستن به این کنوانسیون‌ها نه تنها اطلاعات مالی کشور را در اختیار بیگانگان قرار می‌دهند بلکه زمینه فشار بیشتر به کشور را هم فراهم می‌کنند.

وی افزود: ما نسبت به رویه تصویب این کنوانسیون‌ها نگرانیم. در هر حال امروز یک رویه غلط در کشور به وجود آمده و بر اساس آن برخی‌ها برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های خود به نقل قول از رهبر انقلاب می‌پردازند و این رویه خطرناکی است، چون رهبر انقلاب هر جا لازم بوده سیاست‌های کلی را ابلاغ کرده اند و هر جا لازم بوده به صورت موضوعی ورود پیدا کرده اند و نیاز به نقل قول کننده ندارند. ما معتقدیم کسانی که این روند را در پیش گرفته اند دچار نفاق بزرگی هستند.

کیان بیان کرد: توصیه ما به مجمع تشخیص مصلحت نظام این است که برای بررسی لوایح استعماری CFT و پالرمو از لحاظ شرعی به صحبت‌های نائب امام زمان، مراجع تقلید و نظرات فق‌های شورای نگهبان توجه کنند و از طرفی به تجربه‌های عینی کشور اهمیت بدهند تا دوباره یک تجربه تلخ تکرار نشود.

وی افزود: امروز کسانی که می‌گویند کشور به بن بست رسیده خودشان به بن بست رسیده اند از این رو آن‌ها باید مسئولیت‌ها را تحویل بدهند و بروند و کار را به جوانان واگذار کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علی کیانی شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی پالرمو خودتحریمی نظام سلطه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۸۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهم ۶۰ هزار میلیاردی اصفهان در مولدسازی
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • آغازی برپایان سلطه واشنگتن درنیجر/پیروزی راهبردی مسکودرمصاف باغرب
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال جوانان منطقه است
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • ذلت، تنها دستاورد آمریکا در عملیات پنجه عقاب
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند