Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@16:48:23 GMT

آموزش‌دهندگان سوادآموزی استان بوشهر بیمه شدند

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۱۱۴۴۹

آموزش‌دهندگان سوادآموزی استان بوشهر بیمه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا دانش‌فر صبح شنبه در بازدید از کلاس‌های سواد آموزی در بوشهر با ذکر چگونگی انجام بیمه شدن آموزش دهندگان سوادآموزی، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون در دو مرحله بیش از ۲۲۲ نفر از آموزش دهندگان دوره‌های مختلف سواد آموزی در سراسر استان تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفتند.

معاون سواد آموزی استان بوشهر افزود: آموزش دهنگان واجد شرایط این طرح در دوره های مختلف سواد آموزی به روش کلاسی ماهانه ۲۰ روز، به روش گروهی و فرد  به فرد به ازای هر نفر ۴ روز،در دوره تحکیم ۴ روز و در دوره انتقال ۲۱ روز در ماه از حق بیمه بهره مند می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استقبال از طرح بیمه شدن در ۱۸ منطقه و شهرستان استان متفاوت بوده است، گفت: آموزش دهندگان شهرستانه های جم و عسلویه نسبت به دیگر نقاط استان بیشترین شرکت کننده دراجرای این طرح بیمه ای داشته‌اند.

دانش‌فر، آموزش دهندگان را به فعالیت بیشتر در باسواد نمودن افراد فاقد توان خواندن و نوشتن دعوت کرد و بیان داشت: شرط اصلی بیمه شدن هر آموزش دهنده علاوه بر مدرک تحصیلی فوق دیپلم، داشتن فعالیت مستمر در تشکیل کلاس های سوادآموزی است.

وی با تاکید اینکه اجرای این طرح هیچ گونه تعهدی استخدامی برای آموزش و پرورش ایجاد نمی کند اضافه کرد: این موسسه یک موسسه کاملا خصوصی است در عین حال این موسسه مکلف شده تا برای رعایت حقوق آموزش دهندگان نسبت به انعقاد قرارداد آموزشی و امضای آن توسط آموزش دهندگان اقدام کند.

معاون سواد آموزی استان بوشهر به اجرای مرحله دوم طرح نماز کلید بهشت در پنج منطقه و شهرستان استان اشاره کرد و گفت: در ابتدا برای اجرای این طرح، ۱۵۰ نفر از آموزش دهندگان هم استانی توسط اساتید مجرب اعزامی حوزه علمیه قم تحت آموزش قرار گرفتند.

دانش‌فر به بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه ها و موسسات برای نهادینه کردن نماز در بین سوادآموزان اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون در اجرای مرحله دوم آموزش عملی نماز براساس تفاهم نامه بین دو دستگاه، ستاد اقامه نماز همکاری خوبی با حوزه سوادآموزی استان داشته است.

وی تصریح کرد: از پنجم آذر تا ۲۵ دی هزار و ۵۰۰ نفر از سواد آموزان دوره های مختلف سوادآموزی شهرستان های دشتستان، بوشهر، جم، دیر و منطقه کاکی در طرح آموزش عملی نماز شرکت کردند.

کد خبر 4523578

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر بوشهر بیمه سوادآموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۱۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران در اولین دوره مسابقه مناظرات دانش‌آموزی در ساری، تیم «آغوز» با تیم «سرخ ستاره» با موضوع «بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» در جایگاه موافق و مخالف به مناظره پرداختند که تیم آغوز در جایگاه مخالف، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، مسابقه مناظره دانش‌آموزی ۱۰ اردیبهشت با عنوان «گپ» با شرکت هشت تیم دانش آموزی در دبیرستان پسرانه شریعت ساری برگزار شد.

در این مسابقات تیم‌های؛ «آغوز، سرخ ستاره، نفار، دونا، نماشون و براردور» با موضوع «نقش اصلی در موفقیت علمی هر دانش‌آموز با خود اوست» به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های آغوز، سرخ ستاره، نفار و براردور به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و در نهایت تیم آغوز با تیم سرخ ستاره با موضوع « بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» به مناظره پرداختند که تیم آغوز قهرمان این دوره از مسابقات شد.

محمدرضا جعفرزاده مدیر دبیرستان شریعت ساری با بیان اینکه مناظرات دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان از همین دوران بتوانند نحوه برخورد با نظرات مخالف را بیاموزند، گفت: ما برای تربیت یک نیروی انسانی که بتواند در مجامع مختلف از ارزش‌ها دفاع کند باید از متوسطه اول و حتی مقاطع ابتدایی، آغاز کنیم.

جعفرزاده اظهار کرد: دانش‌آموزان استقبال خوبی از این دوره مسابقات فرهنگی داشتند و دوره آموزش کوتاه مدت فن بیان در مناظرات نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. 

سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این نوع از مسابقات مناظره دانش آموزی لازم است تا گروه هدف بیاموزند که چگونه از حقشان در جامعه دفاع کنند و یا چگونه برای مطالبات خود از استدلال و منطق بیان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر ساله مسابقات مناظرات دانشجویی را در همه استان‌ها برگزار می‌کند، افزود: اگر ما این مناظرات را از دوره متوسطه اول آغاز کنیم در آینده نزدیک در مقطع متوسطه دوم و دانشگاه برگزاری مناظرات از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.

تقوی اظهار کرد: ارائه آموزش فن بیان و رعایت مولفه‌های یک مناظره عالی در جهاد دانشگاهی آموزش داده می‌شود و این نهاد آمادگی دارد این دوره‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند.

حسین نورانی، معاون واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز که در جایگاه رئیس جلسه در این مناظرات ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: اولین مسابقه مناظره دانش‌آموزی در استان مازندران با عنوان «گپ» در ساری برگزار شد و امیدواریم که در سال آینده مدارس بیشتری به این سمت و سو گرایش پیدا کنند.

وی افزود: این رویداد در راستای ترویج فرهنگ گفت‌ و شنود و تقویت آداب مباحثه برای یادگیری و تمرین تحمل نظر مخالف، در سطح دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برگزار شد.

نورانی به توجه بیشتر آموزش و پرورش به این نوع توسعه فکری و فرهنگی در مدارس استان خواستار شد و از مدیریت دبیرستان شریعتی و جهاد دانشگاهی در برگزاری این دوره مسابقات قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر