Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@16:50:28 GMT

رشد چشمگیر بازار محصولات واقعیت مجازی

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۱۱۶۹۹

رشد چشمگیر بازار محصولات واقعیت مجازی

به این ترتیب تحقیقات این موسسه نشان می‌دهد که درآمد سالانه حاصل از فروش این محصولات تا پایان سال ۲۰۱۸ به ۶/ ۳ میلیارد دلار رسیده که این رقم بیش از آخرین پیش‌بینی موسسه تحقیقاتی Nielsen با رقم ۳/ ۳ میلیارد دلار بوده است. با این اوصاف درآمد جهانی حاصل از فروش محصولات سخت‌افزاری مبتنی بر واقعیت افزوده در سال ۲۰۱۸ رشد سالانه ۳۰ درصدی را به ثبت رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عقیده کارشناسان و تحلیلگران بازار، کاهش چشمگیر قیمت بعضی از پرطرفدارترین دستگاه‌های واقعیت افزوده در فصل تعطیلات سال نو تاثیر زیادی بر افزایش فروش این محصولات گذاشته است. بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط SuperData در فصل چهارم سال ۲۰۱۸، هدست PlayStation VR شرکت سونی با فروش جهانی ۷۰۰ هزار دستگاه در فصل تعطیلات، حاکمیت این بازار را در اختیار داشته است. در مقابل هدست مستقل Oculus Go فروش ۵۵۵ هزار دستگاهی، هدست مبتنی بر کامپیوتر شخصی Oculus Rift فروش ۱۶۰ هزار دستگاهی و هدست HTC Vive فروش ۱۳۰ هزار دستگاهی را در این فصل به ثبت رسانده‌اند.

کارشناسان SuperData معتقدند این فروش قابل‌قبول به دنبال عرضه محصولات با قیمت مناسب به‌دست آمد. در واقع تخفیف‌های ارائه شده در روز جمعه سیاه و فصل تعطیلات در کنار عرضه بازی‌هایی مانند Beat Saber باعث افزایش چشمگیر فروش هدست‌هایی مانند PlayStation VR در بازار جهانی شد. هدست مستقل Oculus Go با قیمت مناسب ۱۹۹ دلاری‌اش برای بسیاری از خریدارانی که اولین خرید یک هدست واقعیت مجازی را تجربه می‌کردند، کاملا جالب توجه بود. این در حالی است که به عقیده تحلیلگران بازار، کاربران و مصرف‌کنندگان این روزها به دنبال تجربه‌های بهتری از واقعیت مجازی در کنسول‌های بازی، کامپیوترهای شخصی و حتی هدست‌های مستقل هستند.

حالا تحلیلگران SuperData انتظار دارند که در سال جدید میلادی نسل جدید هدست‌های مستقل Oculus Quest حسابی جنجالی و پرطرفدار شود. آنها پیش‌بینی کرده‌اند که این هدست در سال ۲۰۱۹ فروش ۳/ ۱ میلیون دستگاهی را تجربه کند. البته این هدست احتمالا چالش‌های جدی برای غلبه بر موانعی مانند قیمت ۳۹۹ دلاری‌اش و البته مشکلات یک سال اخیر شرکت مادر یعنی فیس‌بوک و وجهه عمومی مخدوش آن را پیش روی خودش خواهد داشت. بسیاری معتقدند در حالی که وابستگی زیاد تکنولوژی واقعیت مجازی به محصولات سخت‌افزاری گاهی می‌تواند مانع رشد استفاده آنها از این تکنولوژی شود، اما انتظار می‌رود که هدست Quest با عملکرد بهترش نسبت به هدست Go بتواند کاربران بیشتری را به استفاده و کار با این هدست متقاعد کند.

همان‌طور که انتظار می‌رود بازی‌های ویدئویی بزرگ‌ترین عامل درآمدزای این بازار هستند و ۶۸ درصد از درآمد فروش نر‌م‌افزاری محصولات واقعیت ترکیبی را به خودشان اختصاص داده‌اند. تنها بازی پوکمون گو ۶۶ درصد از درآمد ۲ میلیارد دلاری بازی‌های واقعیت مجازی و افزوده را در سال ۲۰۱۸ تولید کرده است. با این اوصاف انتظار می‌رود آینده برای رشد این تکنولوژی و ابزارهای وابسته آن روشن باشد. بررسی‌های SuperData نشان می‌دهد که درآمد جهانی فروش محصولات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مبتنی بر واقعیت افزوده و مجازی در سال ۲۰۱۸ به ۶/ ۶ میلیارد دلار رسیده است. این موسسه تحقیقاتی همچنین انتظار دارد این درآمد تا سال ۲۰۲۲ به ۱/ ۳۴ میلیارد دلار هم برسد تا رشد ۴۲۲ درصدی را نسبت به سال ۲۰۱۸ به ثبت برساند.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات
  • ورود ۸۵۳ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • فروش امتیاز مسکن ملی توسط برخی سازمان ها، واقعیت یا شایعه؟