Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@13:25:17 GMT

آغاز فروش گل از پادگان + فیلم

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۱۳۵۲۶

آغاز فروش گل از پادگان + فیلم

یک تولید کننده گل و گیاه مدعی شد که با تولید و تکثیر گل بنفشه آفریقایی در منزل، می توان از خروج ارز از کشور ممانعت کرد.

سامان اقراری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه گل‌های بنفشه آفریقایی در طبیعت و جنگل، ظاهر زیبایی ندارد نیست و با دستکاری های ژنتیکی، یا به واسطه جهش‌های صورت گرفته و یا القاح مصنوعی به رنگ و اشکال زیبا تبدیل می‌شود، اظهار کرد: برای نخستین بار این ایده به ذهن برادرم رسید و برای تکثیر از چند برگ گلدان مادربزرگ‌مان استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سه سال بر روی تکثیر این گل‌های بنفشه آفریقایی زمان گذاشته شد، تصریح کرد: برای تکثیر بنفشه آفریقایی روش‌های متعددی وجود دارد که برخی از آنها عمومی است و برخی دیگر از سوی افراد محدودی در سطح کشور انجام می‌شود که نمونه آن بذرگیری است.

این تولیدکننده با بیان اینکه برخی از گل‌های تولید شده با رنگ‌های جدیدی است که هنوز به بازار معرفی نکرده ایم، خاطرنشان کرد: ثبت رنگ‌های جدید این گل‌ها به نام فرد تولیدکننده، در مؤسسه‌ای در کشور آمریکا صورت می‌گیرد به طوری که آن گل با رنگ جدید، به صورت متوالی در سه نسل تکثیر شود و اگر پس از این مدت، همین رنگ ثابت ماند، می‌توان آن را ثبت کرد و امیدوارم تا دو سال آینده این کار را انجام دهیم.

وی در پاسخ به این پرسش که سابقه این کار در مازندران به چه میزان است، گفت: چند سالی است که به صورت جدی، تکثیر گل بنفشه آفریقایی در ایران و مازندران انجام می‌شود؛ پرورش گل بنفشه آفریقایی بسیار آسان است و هر فردی می‌تواند آن را در خانه خود انجام دهد و از یک گل، به گلخانه برسد.

اقراری ادامه داد: پروین مهر، پدر تکثیر گل‌های بنفشه آفریقایی در شهر سرخرود مشغول به فعالیت است و به دلیل نزدیکی با شهر فریدونکنار، بیشتر از این استاد تأثیر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه قیمت بنفشه آفریقایی بر اساس اندازه، رنگ، شکل و اینکه به چه میزان جدید است، متفاوت و از ۱۰ تا ۱۲۰ هزارتومان متغییر می‌شود، ادامه داد: برخی از جوانان تحصیلکرده تصور می‌کنند که باید پس از پایان درسشان کارمند شوند اما اگر روحیه کارآفرینی داشته باشند و از فرد یا گروهی طلبکار نشوند می‌توانند موفق شوند.

این تولیدکننده با اشاره به اینکه سودآوری عرصه گل و گیاه در صورت تبلیغات، بازاریابی و پشتکار مناسب بسیار خوب است و می‌توانند برای گذران زندگی بر روی آن حساب کنند، اظهار کرد: شاید جالب باشد برای نخستین بار این گیاه را در پادگان سربازی تکثیر کردم و در دوران خدمت آن را به فروش می‌رساندم.

اقراری افزود: بنفشه آفریقایی از چند طریق برگ، بذر و کشت بافت تکثیر می‌شود و ما در این گلخانه ۱۸ متری، از هر سه طریق اقدام به این کار می‌کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه بسیاری از رنگ‌های جدیدی که وارد بازار می‌شود وارداتی و تولیدکننده رنگ جدید در ایران بسیار محدود است، گفت: بیشتر گل‌های بنفشه آفریقایی موجود نژاد روسی یا اوکراینی دارند و خرید آن برای تکثیر گران تمام می‌شود.

این تولیدکننده اظهار کرد: شاید جالب باشد برای وارد کردن چند عدد برگ بوته گلی که در نهایت در ایران حدود ۲۰ هزار تومان به فروش می‌رسد، هزینه بسیار گزافی به تولیدکننده خارجی پرداخت می‌شود تا پس از یکسال آن گل تکثیر شود.

وی افزود: به همراه برادرم به این فکر افتادیم که چرا در این زمینه خودکفا نشویم و با تولید رنگ‌های داخلی مانع از خروج ارز از کشور نشویم، به همین دلیل اقدام به تولید رنگ‌های جدیدی از این گل کردیم و به نظر می‌رسد می‌توانیم در این زمینه نیز خود را از وابستگی جدا کرده و خودکفا شویم.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمدرحیم مرتضوی شهردار منطقه با بیان این خبر گفت: اراضی پادگان جی با مساحتی بالغ بر ۶۰ هکتار در ضلع شرقی منطقه۹ بدلیل وسعت زیاد و یکپارچگی عرصه، معضلات عمده‌ای را برای ساکنین این محدوده ایجاد کرده است که از مهمترین آنها می‌توان به گسست و قطع ارتباط بین پلاکهای مجاور اشاره کرد. همچنین همجواری اراضی پادگان جی با بافت فرسوده معضلات اجتماعی عدیده‌ای را نیز به دنبال داشته است.

مرتضوی با بیان اینکه ارتقا کیفیت زیست شهری و خدمت رسانی به شهروندان مهمترین دغدغه مدیریت شهری است گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری موضوع تعیین تکلیف اراضی پادگان جی در دستور کار قرارگرفت و ماحصل پیگیریها و تلاش همکارانم در منطقه۹ و سازمان‌های نوسازی و املاک و مستغلات منجر به انعقاد توافق‌نامه‌ای با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مرداد سال ۱۴۰۱ و توافق نامه‌ای با ارتش جمهوری اسلامی ایران در اسفند سال ۱۴۰۲ شد.

شهردار منطقه۹ ادامه داد : بر اساس توافق نامه های مذکور پس از انجام فرآیند قانونی بخش قابل توجهی از عرصه پادگان جی به منظور احداث سرانه های خدماتی موردنیاز( از قبیل فضای سبز، بهداشتی درمانی، خدماتی، طرح جهادی مسکن و ...) احداث و جهت رفاه شهروندان به بهره برداری خواهد رسید.

وی در پایان از تلاش تمامی حوزه‌های شهرداری تهران جهت تحقق این موضوع علی‌الخصوص از سازمان نوسازی شهر تهران تقدیر و تشکر ویژه نمود.

لازم به ذکر است که در راستای عملیاتی شدن طرح  و اخذ تایید  به کمیسیون ماده پنج ارسال شده است تا پس از کسب تاییدات نهایی به فوریت پروژه مذکور اجرایی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • آغاز پیش‌ فروش بلیت اجرا‌های «امشب به صرف بورش و خون»
  • آغاز پیش‌فروش بلیت اجراهای خرداد «امشب به صرف بورش و خون»
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات
  • دانشگاه پادگان نیست
  • علی‌اکبر قربان شیرودی را می‌شناسید؟
  • یک روش ساده برای تکثیر درخت کاج در خانه (فیلم)