Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در سطح کشور بیش از ۱۶ هزار نفر از نخبگان جامعه ایثارگری در قالب این طرح، ساماندهی شده‌اند.

حجت‌الاسلام حسن هنرمند در نشست هم‌اندیشی شورای معاونان، مدیران، مددکاران و مشاوران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: معتمدین معین بدون کوچک‌ترین توقع مادی در راستای رفع مشکل همنوعان خود در جامعه ایثارگری، کمک‌های مؤثر و شایانی دارند و این افراد از فرهیختگان جامعه ایثارگری و دارای تحصیلات دانشگاهی و از افتخارات بنیاد هستند که در قالب تشکل‌های خاصی تحت عنوان همیاران وصل، همیاران رهایی و همیاران عدل به‌صورت تخصصی سازماندهی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد تصریح کرد: تشکیلات مددکاری همراه با تأسیس بنیاد و همزمان با دستور حضرت امام (ره) برای خدمت بهتر به جامعه ایثارگری شروع به کار کرده و اعتقاد تصمیم‌گیران وقت این بوده که اساس کار بنیاد، مددکاری است.

وی با بیان اینکه مددکاری و مشاوره از موارد مهم بوده و در زندگی عادی مردم بسیار نیاز است، گفت: مددکاری در بنیاد در چند بخش به انجام وظیفه می‌پردازد و حدود ۹۰ مرکز مشاوره در سطح کشور با پتانسیل بالا و نیروهای متخصص، کارآزموده، علمی و فرهیخته از اساتید بنام و برجسته دانشگاهی و حوزوی فعالند که نسبت به راهنمایی و کمک به زیست بهتر جامعه معظم ایثارگری تلاش‌های مؤثری دارند.

حجت الاسلام هنرمند ادامه داد: مشاوره‌های قبل، حین و بعد از ازدواج نیز در قالب مشاوره تلفنی، فردی و گروهی به انجام وظیفه پرداخته و تأثیر بسزایی داشته‌اند و طبق آمارها میزان طلاق در جامعه ایثارگری بسیار پایین‌تر از جامعه عادی است.

مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران آموزش خانواده را یکی از نکات حائز اهمیت در مددکاری برشمرد و تصریح کرد: آموزش خانواده نیز در شاخه‌ها و شعبات مختلف با حضور اساتید مجرب انجام شده که تأثیر بسزایی در رفع مشکلات جامعه ایثارگری دارد. رشد و گسترش کلینیک‌های مددکاری نیز در برنامه سال آینده قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه طرح سپاس، یکی دیگر از موارد مهم طرح اجتماعی بوده و از مهم‌ترین اقدامات بنیاد است، گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف این طرح، مراجعه خادم به مخدوم است که به هر دلیلی توان مراجعه به بنیاد و بیان مشکلات و مطالبات خود را ندارد. از ابتدای سال تاکنون حدود ۳۵۰ هزار دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران انجام شده و در این طرح از مشارکت سایر دستگاه‌ها نیز استفاده می‌شود.

حجت الاسلام هنرمند خاطرنشان کرد: امیدواریم مشارکت دستگاه‌ها در اجرای طرح سپاس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از نمرات ارزیابی دستگاه‌ها در جشنواره شهید رجایی قرار گیرد./ مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۳۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ایجاد مراکز مشاوره فعال و استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در نشست با مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اظهار داشت: در صورتی که از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان و صاحبنظران به خوبی استفاده شود در پیشگیری از وقوع بسیاری از معضلات اجتماعی به نتایج خوبی دست می یابیم.

وی با انتقاد از فاصله فکری ایجاد شده در بین اساتید و دانشجویان خاطرنشان کرد: تقویت مهارت های ارتباطی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و گفتمان بین اساتید و دانشجویان به منظور فراهم کردن فرصت های آشنایی با مشکلات دانشجویان و تلاش برای حل آن ضروری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مقوله پیشگیری یک امر فرازمانی و فراقوه ای است، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیب‌ها، استرس‌ها و نیز سایر مشکلات دانشجویان، ایجاد واحد‌های مشاوره فعال و مراکز نیکوکاری در دانشگاه‌هاست که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌ها و به ویژه خیرین نسبت به حل و فصل بسیاری از این مشکلات دست پیدا کرد.

در این نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان از برنامه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها به تبیین و تشریح برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • نرخ بیکاری جامعه ایثارگری به زیر ۹ درصد رسید
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد