Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین طباطبایی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موارد مصرف مکمل غذایی قهوه، اظهار کرد: نوشیدن قهوه و سایر نوشیدنی‌های حاوی کافئین در طول روز باعث افزایش هوشیاری و فکر کردن بهتر می‌شود؛ همچنین کافئین باعث افزایش هوشیاری بعد از بی‌خوابی می‌شود، مخلوط کافئین و گلوکوز به عنوان نوشیدنی انرژی‌زا کارایی ذهن را بهبود می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف قهوه خطر ابتلا به کدام بیماری‌ها را کاهش می‌دهد؟

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف قهوه برخی بیمار‌ی‌ها را درمان می‌کند، گفت: مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان رکتوم و روده را کاهش می‌دهد؛ برخی تحقیقات نشان می‌دهند که نوشیدن بیش از سه فنجان قهوه در طول روز می‌تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره تلخی های قهوه

وی با بیان اینکه مصرف قهوه باعث جلوگیری از افت فشار خون می‌شود، گفت: برخی افراد مسن بعد از خوردن غذا دچار افت فشار خون می‌شوند؛ نوشیدن قهوه یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار می‌تواند از افت فشار خون جلوگیری کند.

طباطبایی با اشاره به اینکه مصرف قهوه باعث پیشگیری از پارکینسون می‌شود، گفت: مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار مثل قهوه، چای و دانه کولا احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد، در مردان این اثر وابسته به مقدار کافئین مصرف شده است.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: مردانی که ۳ الی ۴ فنجان کافئین‌ در روز مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به پارکینسون به بیشترین مقدار در آن‌ها کاهش می‌یابد البته در خانم‌ها این اثر چندان وابسته به مقدار کافئین مصرف شده نیست؛ مصرف ۱ الی ۳ فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به این بیماری را در زنان کاهش می‌دهد، قهوه در افراد سیگاری کمکی به پیشگیری از ابتلا به بیماری پارکینسون نمی‌کند.

طباطبایی با بیان اینکه مصرف قهوه باعث پیشگیری از سنگ کیسه صفرا می‌شود، افزود: نوشیدن حداقل ۴۰۰ میلی‌گرم مواد کافئین‌دار مانند قهوه به صورت روزانه، خطر پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کاهش می‌دهد؛ هر چه قدر مقدار کافئین بیشتر باشد، خطر ابتلا بیشتر کاهش می‌یابد، نوشیدن ۸۰۰ میلی گرم کافئین روزانه (۴ فنجان یا بیشتر)، بیشرین اثر را دارد.

بیشتر بخوانید: ۱۳ فایده اعجاب انگیز قهوه که از آن‌ها بی خبرید+ اینفوگرافیک

وی با تاکید بر اینکه قهوه از دیابت نوع ۲ پیشگیری می‌کند، گفت: با افزایش مصرف کافئین، خطر ابتلا به دیابت کاهش می‌یابد اما اثر آن در افراد مختلف متفاوت است؛ نوشیدن ۱۰ فنجان کوچک قهوه در روز خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در زنان تا ۷۹ درصد و در مردان تا ۵۵ درصد کاهش می‌دهد.

وی افزود: برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف قهوه کافئینه ممکن است به پیشگیری از سرطان ریه کمک کند البته سایر تحقیقات با این موضوع مخالف می‌کند؛ بنابرین خیلی زود است که یک نتیجه قطعی را اعلام کرد؛ در این میان، برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که نوشیدن قهوه دکافئینه نیز می‌تواند به پیشگیری از سرطان ریه کمک کند.

این متخصص طب سنتی یادآوری کرد: برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که قهوه کافئینه و دکافئینه از ابتلا به نقرس جلوگیری می‌کنند، اما قهوه کافئینه بهتر عمل می‌کند؛ همچنین شواهد زیادی نشان می‌دهند که مصرف قهوه در طول زندگی ممکن است باعث بهبود مهارت‌های فکر کردن در خانم‌های بالای ۸۰ سال می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۴۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرد وغبار شهر اهواز به ۸ و شوش به ۴ برابر حد مجاز رسید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: صبح امروز غلظت گرد و غبار در اهواز بیش از هشت برابر حد مجاز و در وضعیت «خطرناک» و «قهوه‌ای» بوده است.

شهریار عسکری، مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به میزان آلاینده‌های پدیده گرد و خاک امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، اظهار کرد: در پی وقوع گرد و غبار در استان خوزستان، طبق آخرین اندازه‌گیری‌ها در ساعت ۸ صبح امروز میزان ذرات ریزگردها در اهواز ۱۲۴۱ میکروگرم بر متر مکعب بوده است.

وی با بیان اینکه میزان مجاز آلاینده‌ها در هوا ۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب است، افزود: بدین ترتیب غلظت گرد و غبار در شهر اهواز بیش از هشت برابر حد مجاز و در شهر شوش بیش از چهار برابر حد مجاز بوده و هوا در این دو شهر در وضعیت «خطرناک» و «قهوه‌ای» بوده است.

عسکری بیان کرد: در این مدت غلظت گرد و غبار در شوشتر ۱۶۱ و در شادگان ۱۹۶ بر متر مکعب اندازه‌گیری شده و از حد مجاز بالاتر بوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901050

دیگر خبرها

  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • نوشیدن آب داغ باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • گرد وغبار شهر اهواز به ۸ و شوش به ۴ برابر حد مجاز رسید
  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کشف روزانه ١٢ سلاح غیر مجاز در استان کرمان
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!