Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سیدجواد عظیمی، رئیس اداره قرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم در گفت‌وگو با ایکنا از قم، با اشاره به این‌که اجرای سبک زندگی و فرامین قرآنی در جامعه رونق چندانی پیدا نکرده‌ است، بیان کرد: با وجود این‌که هدف از انقلاب اجرای فرامین قرآنی در سبک زندگی مردم بود اما سبک زندگی اسلامی و فرامین قرآنی در جامعه در حد انتظار مردم و طبق سخنان امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به خوبی رواج پیدا نکرده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که ما به‌عنوان سربازان جبهه فرهنگی باید در حیطه امن سخنان مقام معظم رهبری باشیم، افزود: سازمان دارالقرآن در راستای تحقق فرمایش رهبری و رونق‌بخشی به سبک زندگی قرآنی، این حرکت ارزشمند خود را از سال 94 آغاز کرد و در سال گذشته و امسال چهار کارگاه در قم برگزار شد.

عظیمی با بیان اینکه 800 مربی برای تدریس در مراکز قرآنی تربیت شده‌اند، تصریح کرد: این مربیان در مراکز مختلف و در کلاس‌های گوناگون سبک زندگی قرآنی را تدریس و ترویج می‌کنند.

رئیس اداره قرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در زمینه حفظ و قرائت نیز بیان کرد: در زمینه حفظ قرآن با کمک سازمان اوقاف و امور خیریه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قم بیش از چهار هزار نفر حافظ کل قرآن تربیت شده‌اند همچنین بیش از 270 قاری ممتاز قرآن در استان قم داریم.

عظیمی با اشاره به اینکه در زمینه تربیت معلم قرآن نیز قدم‌های خوبی برداشته شده است، تصریح کرد: حدود دو هزار و 800 نفر معلم قرآن و 400 نفر به‌عنوان مدرس و داور قرآنی نیز تربیت کرد‌ه‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن سازمان تبلیغات اسلامی سبک زندگی قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۵۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام هادی صاحبقرانی ظهر سه شنبه در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطا مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اظهار کرد: بزرگترین رویداد قرآنی در استان روز جمعه ۱۴ اردیبهشت با حضور ۱۶۱۸ حافظ قرآن در ۷ حوزه در استان برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی در خراسان رضوی با بیان اینکه این تعداد حافظ یک عقبه‌ای دارد، ادامه داد: سالهای قبل فراخوانی برای حفظ و مأنوس بودن با قرآن توسط رهبری به کل جامعه داده شده و همین امر باعث بروز این تعداد حافظان قرآن شد.

وی گفت: مؤسسات و جلسات قرآنی شکل گرفت و این حافظان را پرورش داد و باید این افراد مورد حمایت قرار بگیرند.

صاحبقرانی گفت: مدرک معتبر توسط سازمان سنجش و آموزش و پرورش به حافظان قرآن اعطا می‌شود که این آزمون قبلاً توسط آموزش عالی انجام می‌شد و پس از راستی آزمایی این امر به سازمان تبلیغات محول شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: حافظانی که در آزمون قبول شوند با این مدرک در مقاطع دانشگاهی ادامه تحصیل می‌دهند.

وی در خصوص نحوه برگزاری آزمون گفت: بعد از کسب امتیاز کتبی، حافظان به مرحله شفاهی راه پیدا می‌کنند که در مرحله شفاهی تجوید، صوت و لحن، وقف و ابتدا و حسن حفظ امتیازدهی می‌شود.

صاحبقرانی با بیان اینکه اگر جایگاهی برای اساتید قرآن دیده شود، در سالهای آینده شاهد رونق بیشتر قرآن آموزان خواهیم بود، ادامه داد: اگر دغدغه‌ای برای ظهور قرآن در فضای جامعه داشته باشیم که در قرآن ظرفیت‌های بسیار زیادی داریم و برنامه محفل یک نمونه کوچکی از آن است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص تعداد مؤسسات قرآنی گفت: ۳۰۰ خانه قرآن، ۲۵۰۰ جلسه قرآن و ۲۰۰ مرکز قرآنی در استان داریم.

وی گفت: حافظان قرآن در حال حاضر فقط از نظر شاخصه‌های کمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و شرایط به دست آوردن شاخصه‌های کیفی و بعد از آن ارزیابی حافظان کار سخت و ایده آلی است، این آزمون‌ها و مأنوس با قرآن بودن مقدمه آن شرایط ایده آل است.

کد خبر 6086762

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • قرآن همه چیز ماست
  • یادداشت| پیمانه‌ای که پُر شد
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار حافظ قرآن دارد
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است