Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با بیان اینکه در ساخت‌وسازهای غیرمجاز عمل به قانون فصل‌الخطاب است گفت: در صورت وجود راهکار قانونی جرایم کمیسیون ماده ۱۰۰ و ماده ۹۹ باید به خزانه واریز و طبق قانون اعتبار آن توزیع شود. ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۲ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، انوشیروان محسنی بندپی امروز در جلسه شورای اداری استان تهران با بیان اینکه در ساخت وسازهای غیرمجاز عمل به قانون فصل‌الخطاب است اظهار داشت: مهم‌ترین مشکل در ساماندهی موضوع ساخت‌وسازهای غیرمجاز این است که هر دستگاهی با بیان مشکلات، از خود رفع مسئولیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به افزایش ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم اراضی کشاورزی بیان کرد: متأسفانه امروز به جای حمایت همه جانبه از اراضی کشاورزی کاری کردیم که اراضی کشاورزی به حریم‌های شهری نزدیک و بخش زیادی از اراضی آماده کشت تخریب شوند.

تهران| موج ساخت و ساز غیرمجاز در دماوند + فیلمسفارش ساخت و ساز غیرمجاز نورچشمی‌ها در لواسانمرکزی| با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در شهرستان ساوه برخورد قانونی می‌شود

استاندار تهران افزود: دستگاه‌های خدمات‌رسان مکلف هستند که از ارائه هرگونه خدمات به ساخت‌وسازهای غیرمجاز ممانعت کنند.

محسنی بندپی ضمن انتقاد از کند بودن طرح‌های هادی در روستاهای استان تصریح کرد: عدم بازنگری در طرح‌های هادی، کند بودن روند آن و همچنین عدم اجرای قانون از عوامل رشد ساخت‌وسازهای غیرمجاز در استان است.

وی ادامه داد: مسئولیت حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی برعهده سازمان جهاد کشاورزی است از این‌رو هرگونه مجوز ساخت‌وساز در حریم شهرها ممنوع است.

استاندار تهران با تأکید بر اینکه طرح‌های هادی روستایی باید در اولویت بنیاد مسکن روستایی باشد افزود: باید با اولویت و تعیین زمان این موضوع را در دستورکار قرار دهد.

محسنی بندپی خاطرنشان کرد: در صورت وجود راهکار قانونی جرایم کمیسیون ماده 100 و ماده 99 باید به خزانه واریز و طبق قانون اعتبار آن توزیع شود.

انتهای پیام/ن

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۵۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: بیش از سه هزار مورد تغییر کاربری غیرمجاز در زمینهای کشاورزی استان سال گذشته شناسایی شد که بیشترین میزان در ارومیه با بیش از دو هزار و ۴۰۰ مورد بود.

سرهنگ بهرام تقی زاده افزود: استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی در دریافت گزارشها و همچنین هماهنگی با نیروهای منابع طبیعی و انتظامی در واکنش سریع به متخلفان از ویژگیهای بارز یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان در برخورد با تغییر کاربری‌های غیرمجاز است.

سرهنگ تقی زاده اظهارکرد: با هدف ارتباط مردمی برای اطلاع‌رسانی جهت پیشگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی و اراضی ملی سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ ویژه حفاظت از اراضی کشاورزی استان به صورت شبانه‌روزی آماده برخورد با متصرفان و سودجویان در عرصه‌های کشاورزی است.

وی گفت: سالانه در فروردین‌ماه بیش از صدها مورد تخلف ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی در استان شناسایی و در مرحله ابتدایی و پی‌کنی، دستور توقف عملیات صادر می‌شود.

سرهنگ تقی زاده، با اشاره به فعالیت ۲۲ گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی در استان به صورت شبانه‌روزی است، افزود: در فروردین امسال ۲۱۲ فقره اخطاریه در زمینه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان صادر و عملیات اجرایی آنها متوقف شد.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در این مدت ۱۵ فقره احکام در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ و سه مورد حکم قطعی قضایی تخریب مستحدثات غیرمجاز در اراضی کشاورزی در سطح استان اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • ۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در ٢٠ هکتار از اراضی کرمان