Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوتبال جهان- قرعه‌کشی مسابقات کوپا آمریکا روز گذشته انجام شد و ۱۲ تیم شرکت کننده در این رقابت ها حریفان خود در مرحله گروهی را شناختند. ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴ ورزشی فوتبال جهان نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با برگزاری  مراسم قرعه کشی مسابقات کوپا آمه‌ریکا 2019 12 تیم شرکت کننده در این رقابت‌ها حریفان خود در مرحله گروهی را شناختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور دو تیم ملی فوتبال قطر و ژاپن در نوع خود جالب توجه است و شاید این سوال مطرح شود که چرا دو کشور آسیایی در مسابقات فوتبال قهرمانی منطقه آمریکای جنوبی شرکت می‌کنند؟

قرعه‌کشی کوپا آمه‌ریکا| آرژانتین با مشتری کی‌روش روبه‌رو شد

 

اولین دلیل حضور کشورهای خارج از قاره در این رقابت‌ها کمبود تیم‌های شرکت کننده است. در واقع به منظور برگزاری مسابقات با حضور 12 تیم در 3 گروهی چهار تیمی لازم است که از دو کشور خارج از قاره دعوت شود.

در همین زمان مسابقات قهرمانی منطقه آمریکای شمالی و مرکزی (کونکاکاف) برگزار می‌شود و طبیعتا امکان دعوت از کشورهایی مثل مکزیک، ایالات متحده، کاستاریکا و ... وجود ندارد. شرایط قاره آفریقا هم به همین شکل است و به دلیل برگزاری جام ملت‌های این قاره کشورهای آفریقایی هم امکان حضور در این مسابقات را ندارند.

تیم‌های اروپایی نیز در این مقطع مشغول مسابقات هستند و به همین دلیل تنها گزینه باقیمانده کشورهای آسیایی محسوب می‌شوند. بر همین اساس دو کشور ژاپن و قطر برای حضور در این رقابت‌ها دعوت شده‌اند. ژاپنی‌ها در سال 1999 نیز میهمان افتخاری این رقابت‌ها بودند که با کسب تنها یک امتیاز در مرحله گروهی از مسابقات کنار رفتند.

 

انتهای پیام/

R1015135/P/S3,1410/CT1 واژه های کاربردی مرتبط فدراسیون فوتبال قطر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال قطر فدراسیون فوتبال قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۶۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!

عربستان سعودی در اولین سال ریخت و پاش عجیبش در فوتبال با «86 درصد» ضرر مواجه شد.

به گزارش فارس؛ «ضرر 600 میلیون یورویی عربستان از ولخرجی در فوتبال!» این گزارش امروز (یکشنبه) سایت کورا اسپورت عربی از هزینه‌های عجیب بن سلمان، ولیعهد عربستان در فوتبال این کشور و بدون درآمدزایی است.

عربستان 700 میلیون یورو در نقل و انتقالات هزینه کرده و در آستانه پایان فصل مشخص شده که تنها 100 میلیون یورو درآمد داشته این بدین معناست که سعودی‌ها بیش از ارزش 3 لیگ بزرگ فوتبال آسیا یعنی ژاپن(288 میلیون یورو)، لیگ کره جنوبی( 158 میلیون یورو) و لیگ ایران(121 میلیون یورو) پول حیف و میل کردند.

الهلال با ارزش 241 میلیون یورو گران ترین تیم تاریخ فوتبال آسیا است. ریخت و پاش سعودی‌ها برای این تیم شهر ریاض دقیقا 2 برابر ارزش لیگ ایران( 121 میلیون یورو) است.

الهلال به عنوان نماینده اصلی پروژه بن سلمان در فوتبال هفته گذشته مغلوب العین امارات در نیمه نهایی شد و از راه یابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا بازماند.

شبکه حدث الریاضیه امارات با تمسخر سعودی‌ها گزارش می‌دهد که «الهلال بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال یعنی نیمار را داشت ولی این بازیکن 100 میلیون یورویی از اول فصل تماشاگر ویژه الهلال بود»!

بر اساس گزارش کورا اسپورت، عربستان سعودی در اولین سال سرمایه گذاری خود روی فوتبال تقریبا «86 درصد ضرر» را متحمل شده که این ضرر باورنکردنی است.

لیگ عربستان در تابستان گذشته بیش از 700 میلیون یورو هزینه کرد و ارزش خود را به 933 میلیون یورو رساند تا گران ترین لیگ آسیا لقب بگیرد.

سعودی‌ها مسیری را طی می‌کنند که چینی‌ها 10 سال پیش رفتند و با هزینه‌های نجومی ستارگان فوتبال را به سوپر لیگ چین کشاندند ولی بعد از 5 سال این پروژه با ورشکستگی مواجه شد.

ولید بن الفراج، کارشناس مشهور فوتبال عربستان در توجیه باخت تیم متمول سعودی می گوید که الهلال با «25 درصد قوایش مقابل العین بازی کرد و شکست خورد و نباید این یک بازی را نشان دهنده شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان دانست».

اما در مقابل ذیاب البلوشی، کارشناس سایت مشهور الکوره، می‌گوید که هزینه‌های زیاد عربستان در فوتبال باعث نمی‌شود تا بتواند خیلی زود به موفقیت برسد و از طرفی بسیاری از «استعدادهای فوتبال عربستان» به خاطر حضور بازیکنان خارجی زیاد در لیگ «نابود می شوند» و در «بلندمدت تیم ملی عربستان ضربه می خورد».

نشریه کیکر آلمان گزارش می دهد که بوندس لیگا به عنوان سرآمد لیگ‌های معتبر دنیا در زمینه هزینه و درآمد می‌تواند الگویی برای تمام لیگ‌ها باشد. هزینه‌های هنگفت در فوتبال «باید با مدیریت درست انجام شود» در غیر این صورت با «شکست بزرگ اقتصادی» مواجه خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: لیگ فوتبال عربستان در جام ملت‌ها تعطیل نمی‌شود جوردن هندرسون: اشتباه کردم به عربستان رفتم

دیگر خبرها

  • مبارزه کاراته‌کاران خراسان رضوی در مسابقات آسیای مرکزی
  • ببینید | نمادین‌ترین نبرد تاریخ قاره سبز | رئال و بایرن؛ یک گام تا فینال
  • شناگر نابغه سندروم داون مهابادی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارد
  • آقاپور: با طیبی تیم را در فینال جهان می‌بینم
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • قالیباف: توانمندی قهرمانان ما فراتر از قاره پهناور آسیا است
  • آغاز اعتراضات سراسری در جهان؛ معترضان در ژاپن به میدان آمدند (فیلم)
  • فصیحی: استاد اولین‌ها هستم و از حضور در لیگ الماس خوشحالم
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی