Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کانون وکلای شهر ازمیر ترکیه با بیان اینکه در ترکیه آزمون وکالت وجود ندارد، گفت که فارغ‌التحصیلان حقوق در این کشور با گذراندن یک سال کارآموزی به عرصه وکالت ورود پیدا می‌کنند.

به گزارش ایسنا، محمد نسخه‌چی رئیس کانون وکلای قزوین در نشست خبری همایش «تبیین روابط حقوقی اتباع ایران و ترکیه» با بیان اینکه همایش «تبیین روابط حقوقی اتباع ایران و ترکیه» از امروز تا روز دوشنبه برگزار خواهد شد، گفت: هدف از برگزاری این نشست آشنایی وکلای دادگستری با موضوعات حقوق بین‌المللی در روابط بین ایران و ترکیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به مناسبات زیادی که بین ایران و ترکیه وجود دارد این نشست را در قزوین برنامه‌ریزی کردیم تا به افراد کمک کنیم با مسائل حقوقی خود در دو کشور آشنا شوند.

رئیس کانون وکلای دادگستری قزوین گفت: در این سه روز که میزبان هیئت ترک هستیم نشست‌هایی با شهرداری و شورای اسلامی شهر، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، رئیس‌کل دادگستری و اتاق بازرگانی استان قزوین خواهیم داشت.

وی ادامه داد: در این نشست‌ها در خصوص موضوعاتی تبادل‌نظر صورت خواهد گرفت تا با توجه به روابط گسترده ایران و ترکیه بتوانیم از ظرفیت وکلا در مناسبات تجاری، اقتصادی و گردشگری استفاده کنیم.

نسخه‌چی تصریح کرد: به منظور توسعه روابط حقوقی کشور ایران و ترکیه قصد داریم مرکز توسعه روابط حقوقی ایران و ترکیه را افتتاح کنیم تا به افرادی که می‌خواهند در کشورهای ایران و ترکیه سرمایه‌گذاری کنند مشاوره حقوقی ارائه شود.

رئیس کانون وکلای قزوین با اشاره به نتایج آزمون وکالت کانون وکلای قزوین گفت: از ۱۷۰۰ نفر شکرت کننده در آزمون وکالت ۷۵ نفر پذیرفته‌شده‌اند که ظرف چند روز آینده نتایج اعلام خواهد شد.

برگزاری همایش «تبیین روابط حقوقی اتباع ایران و ترکیه» در چهار محور

میرسینا داوری نایب‌رئیس کانون وکلای قزوین در این نشست اظهار کرد: این همایش در چهار محور برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: یکی از محورها مربوط به احوال شخصی تابعیت و اقامت در ایران و ترکیه است زیرا به دلیل رفت‌وآمدها و ازدواج‌های اتباع دو کشور سوالات حقوقی بسیاری برای اتباع دو کشور به وجود می‌آید.

داوری خاطرنشان کرد: با توجه به گسترش روزافزون مبادلات تجاری دو کشور محور دوم بحث و تبادل‌نظر در خصوص داوری بین‌المللی در موارد حقوقی ایران و ترکیه خواهد بود که با حضور حقوقدانان برجسته سراسر کشور برگزار خواهد شد.

وی افزود: در محور سوم شرایط انعقاد قرارداد، وکالت و سایر امور مابین دو کشور با توجه به ساختار کانون‌های وکلا موردبررسی قرار می‌گیرد.

نایب‌رئیس کانون وکلای قزوین مطرح کرد: محور چهارم حقوق سرمایه‌گذاری و مالکیت در ایران و ترکیه است زیرا زمانی که ارتباطات فردی و تجاری دو کشور افزایش می‌یابد پرداختن به این موضوع مهم محسوب خواهد شد.
 

در ادامه این نشست رئیس کانون وکلای شهر آنکارای ترکیه ضمن تشکر از کانون وکلای دادگستری قزوین به ارتباط با کانون وکلای استان البرز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه سیستم حقوقی هرروز در حال پیشرفت است تلاش می‌کنیم هم‌وطنانمان در سراسر جهان ازلحاظ حقوقی پیشرفت کنند.

وی تعداد وکلای کانون شهر آنکارا را ۱۶ هزار نفر اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه ایران و ترکیه دو کشور مسلمان و همسایه هستند اما هنوز روابط حقوقی پیشرفته‌ای ندارند.

رئیس کانون وکلای شهر آنکارا افزود: برگزاری چنین برنامه‌هایی باعث می‌شود بتوانیم از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.
رئیس کانون وکلای شهر غازیان‌تپه ترکیه نیز در این نشست اظهار کرد: جامعه ایران یک اجتماع محکم است و ما خوشحالیم که در چنین برنامه‌ای می‌توانیم با ایران تعامل داریم به امید اینکه روابط دو کشور روزبه‌روز قوی‌تر شود.

وی با اشاره به اینکه در شهر غازیان‌تپه ترکیه ۱۷۰۰ وکیل فعالیت می‌کنند، عنوان کرد: وظیفه ما این است که بتوانیم امنیت حقوقی را در کشورها ایجاد کنیم.
 

در ترکیه آزمون وکالت وجود ندارد

رئیس کانون وکلای شهر ازمیر ترکیه در این نشست با اعلام اینکه در این شهر ۹۰۰۰ وکیل وجود دارد که از این تعداد ۱۳۵۰ نفر کارآموز هستند، بیان کرد: این برنامه برای ما ارزشمند است زیرا باعث می‌شود دو کشور به یکدیگر نزدیک شده و ارتباطات مشترکی به وجود آید.

وی با بیان اینکه در ترکیه آزمون وکالت وجود ندارد، گفت: در ترکیه دانشجویان بعد از گذراندن ۴ سال تحصیل در رشته وکالت به مدت یک سال کارآموزی کرده و پس از آن به عرصه وکالت ورود پیدا می‌کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۶۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات

هاشمی رفسنجانی روز چهاردهم اردیبهشت سال ۱۳۸۰ در مورد ثبت‌نام سید محمد خاتمی برای انتخابات و جزییات آن و همچنین برخی اخبار خارجی نوشته‌است.

به گزارش شرق، متن کامل خاطرات هاشمی رفسنجانی را می‌خوانید:

عفت و فائزه و سارا و قدسى، براى بازدید از روستاى تاریخى ابیانه رفتند. محسن از کوه‌پیمایى آمد؛ با هم صبحانه خوردیم و دربارۀ برنامه‌هاى کارى بچه‌ها و نیز اوضاع جارى کشور و انتخابات [ریاست‌جمهوری] مذاکره کردیم. آقاى [سید محمد] خاتمى، بالاخره امروز ثبت‌نام کرد و در مصاحبه‌اى با رسانه‌ها، اعتراف به تردید و دغدغه به خاطر نگرانى از عدم توان انجام وظایف کرد.

رسانه‌هاى غربى، پوشش زیادى به اقدام و حرف‌هاى ایشان دادند. بعضى فکر مى‌کنند این شیوه تبلیغاتى ناز و کرشمه، تأثیر منفى در افکار مردم گذاشته و بعضى فکر مى‌کنند براى جذب آرای بیشتر مفید بوده است.

چند سازمان حقوق بشرى، این روز‌ها علیه آیت‌الله خامنه‌اى، نظرهاى تندى ابراز کرده‌اند و ایشان را در رأس ده نفر از سران کشور‌ها که با مطبوعات دشمنى دارند، معرفى کرده‌اند؛ افراد دیگرى، چون [ولادیمیر] پوتین، [رئیس‌جمهور روسیه] و جیانگ زمین، [رئیس‌جمهور چین] و [فیدل] کاسترو، [رئیس‌جمهور کوبا] و بشار اسد، [رئیس‌جمهور سوریه] و ملاعمر، [رهبر طالبان] و ملک فهد، [پادشاه عربستان] و... در این لیست هستند. آمریکایى‌ها هم بعد از کنفرانس انتفاضه در تهران، حملات تندى به عنوان حامى تروریسم به ایران و رهبرى دارند و ایشان را به خاطر حمایت از مبارزان فلسطینى و لبنانى، در رأس حامیان تروریسم مى‌خوانند. وزیر امورخارجه آمریکا، دیروز صریحاً ایران را تهدید کرده و گفته، نخواهیم گذاشت که ایران به سلاح کشتار جمعى دست یابد.

در فیلیپین، با اعلام وضع فوق‌العاده، شورش را خوابانده‌اند و گفته‌اند که طرح مخالفان این بوده که [جوزف استرادا]، رئیس‌جمهور سابق و [گلوریا آریو]، رئیس‌جمهور فعلى را ترور کنند و به همین منظور بوده که شورشیان، کاخ رئیس‌جمهور را محاصره کردند و درِ آن را از جا کندند و رئیس‌جمهور فعلی با رئیس‌جمهور سابق، در زندان دیدار کرده است.

آمریکا اعلام کرده که دولت چین، برق مناسب در اختیار افراد اعزامى براى بررسى هواپیماى جاسوسى نمى‌گذارد. اسرائیل اعلام کرده که ارتش سوریه باید از لبنان بیرون بروند و بشار اسد، [رئیس‌جمهور سوریه]، حرف‌هاى تندى علیه اسرائیل گفته است. در هرات افغانستان، با انفجار بمبى، مولوى سُنى فرارى از مشهد و هفت نفر دیگر کشته شده‌اند و به دنبال آن، جمعى به کنسولگرى ایران حمله کرده‌اند و آتش زده‌اند.

دیگر خبرها

  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • مرحله دوم آزمون وکلای دادگستری برگزار شد
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم