Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@03:29:36 GMT

شهرداری مشهد معین اقتصادی شهرستان مشهد شد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۱۷۰۸۴

شهرداری مشهد معین اقتصادی شهرستان مشهد شد

شهرداری مشهد طی تفاهمنامه ای که به امضای آیت الله علم الهدی، استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد رسید، به عنوان معین اقتصادی منطقه سه استان که شهرستان مشهد است، تعیین شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ صبح امروز، شهرداری مشهد طی تفاهمنامه ای که به امضای آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه ، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی و محمد رضا کلایی شهردار مشهد رسید، به عنوان معین اقتصادی منطقه سه استان که شهرستان مشهد است، تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تفاهمنامه در حاشیه جلسه شورای فرهنگ عمومی استان به امضا رسید.
بر اساس طرح توسعه اقتصادی استاندار خراسان رضوی ، این استان به 12 منطقه اقتصادی مختلف تقسیم شده است که در هر منطقه یک مجموعه و تشکل اقتصادی بزرگ مسئولیت توسعه منطقه را با استفاده از ظرفیت های منطقه و مشارکت مردم عهده دار می شود.
متن کامل تفاهم  به شرح ذیل می باشد:
تفاهم نامه همکاری
در سال مزین به نام «حمایت از کالای ایرانی» و در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و با توجه به رویکردهای مردمی بودن و درونزایی مورد تاکید در این سیاستها و به منظور دستیابی به توسعه و توازن منطقه ای و استفاده حداکثری از ظرفیتها و پتانسیلهای بخش مردمی و غیردولتی، این تفاهمنامه مابین استانداری خراسان رضوی به نمایندگی آقای علیرضا رزم حسینی و شهرداری مشهد به نمایندگی آقای محمدرضا کلایی به عنوان معین اقتصاد مقاومتی منطقه 3 (شهرستان مشهد) منعقد میگردد.
ماده 1) اهداف

تحقق بخشی به رویکرد دولت جهت دستیابی به عدالت اجتماعی و توازن منطقه ای با توجه به شرایط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و طبیعی منطقه تکیه بر قابلیتها و توانمندیهای بومی و طبیعی در راستای مردمی و درون زا نمودن اقتصاد منطقه توانمندسازی اجتماعی مردم از طریق ایجاد ساز و کار فعال سازی آنها در توسعه منطقه اولویت دادن رفع محرومیت‌ و توانمندسازی اقتصادی‌وفرهنگی مردم در روستاها در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی

ماده 2) موضوع
جلب مشارکتهای مردمی و توان‌مندی جوامع محلی به منظور اشتغال و معیشت پایدار و جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی، سرمایه گذاری و مشارکت اقتصادی و انجام امور مشاوره ای به مسئولین محلی و استانی در منطقه 3 (شهرستان مشهد)
ماده 3) تعهدات طرفین:
الف- شهرداری مشهد

 ظرفیت سنجی و انجام برنامه‌ریزی لازم متناسب و همگام با برنامه‌ر‌یزی توسعه استان و اسناد فرادست استانی و شهرستانی به منظور بالفعل نمودن پتانسیلهای منطقه و تأکید بر ظرفیتهای بخش مردمی جلب مشارکتهای مردمی و جذب سرمایه گذاران داخل و خارج استان و کشور، در راستای درونزایی اقتصاد منطقه و استفاده از سرمایه های خرد و کلان منطقه و برون منطقه برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی و معیشت پایدار انجام امور مشاوره‌ای به مسئولین محلی )فرمانداران، دستگاههای اجرایی ذیربط( و مسئولین استانی )استاندار، معاونین و دستگاههای اجرایی ذیربط( در امور توسعه‌ای منطقه و پیاده سازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی با رویکرد جهادی، مردمی بودن، درونزایی و برونگرایی و عدالت بنیانی انجام مشارکتهای مالی و مشاوره ای و مسئولیت های اجتماعی در پیشبرد اهداف توسعه اقتصادی استان و منطقه مشارکت در ستاد اقتصاد مقاومتی استان و حضور فعال به منظور استفاده از ظرفیت مدیریتی و کارشناسی بخش خصوصی استان و مدیران کارامد بخش خصوصی مردمی و غیر دولتی مساعدت در تشکیل صندوق های روستایی و محلی برای جمع آوری پول های خرد و یارانه ها و مشارکت در پروژه‌های اقتصادی و ایجاد اشتغال مطابق با الگوی موفق شهرستان قلعه گنج استان کرمان.

ب- تعهدات استانداری

 استانداری مطالعات انجام شده از وضعیت و پتانسیلهای منطقه را در اختیار قرار می دهد .  استانداری نقش مشاوره، سیاست گذاری، نظارت و حاکمیت خود را اعمال می نماید .  در مواردی که نیاز به ایجاد بسترسازی فرهنگی و اجتماعی در این خصوص باشد، هماهنگی و نظارت لازم از سوی فرمانداران منطقه و استانداری خراسان رضوی صورت می‌گیرد . استانداری در چارچوب قوانین و مقررات، پیگیری و مساعدت لازم در اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه و تصویب طرحها و پیشنهادات در مراجع مربوطه در حداقل زمان را به عمل آورد. ایجاد هماهنگی لازم بین عوامل اجرایی، دستگاههای اجرایی و نهادهای مالی در شهرستان، استان و تهران به منظور تسهیل فرآیند سرمایه گذاری به عهده استانداری است. استانداری تلاش می‌کند اعتبارات سالیانه استانی مربوطه، با شروع اقدامات معین استاندار را در منطقه حذف ننماید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۷۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء که با موضوع پروژه محور جلفا- کلاله برگزار شد، افزود: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود، قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

رحمتی افزود: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند، اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و مؤثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم، اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، گفت: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

رحمتی ادامه داد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتماً باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

وی گفت: در طول این ۱۰۷ کیلومتر، تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

رحمتی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

استاندار آذربایجان شرقی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد، بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

کد خبر 6096094

دیگر خبرها

  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد