Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@15:46:58 GMT

عمارت نمایشی نوفل لوشاتو به استقبال بهار می رود

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۱۷۴۴۸

عمارت نمایشی نوفل لوشاتو به استقبال بهار می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه هنرهای زیبای بازیگاه، عمارت نمایشی نوفل لوشاتو که در سال ۱۳۹۷ میزبان اجرای تئاترهایی چون «یرما»، «دودمان»، «مثل شلوار جین آبی»، «استیو جابز»، «گوریل»، «تحت تاثیر»، «عشق ثگی»، «دو جلاد»، «پوبلیکومس بشیمفونگ»، «شوبیل»، «ضیافت» و ... بوده است در نظر دارد ضمن دعوت از تمامی اهالی تئاتر بالخص قشر دانشگاهی تئاتر ایران، مدرسان و اساتید و همچنین هنرمندان تئاتر استان‌ها برای حضور در ویژه برنامه های این عمارت در روزهای برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر، پذیرای متون نمایشی و پیشنهادات اجرایی هنرمندان  در سال ۱۳۹۸ باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوود نامور و محسن نجار حسینی به عنوان مدیران عمارت نوفل لوشاتو از هنرمندان، دانشجویان و گروه هایی نمایشی فعال استان های کشور دعوت کردند که حداکثر تا پایان دهه اول اسفند ۱۳۹۷ متون نمایشی یا فیلم اجرای کامل نمایش خود را به انضمام فرم های تکمیل شده به آدرس تهران، خیابان نوفل لوشاتو، بن بست زیبا پلاک ۱ ارسال کنند.

هنرمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره شرکت در گفتگوهای تخصصی و برنامه اجراهای عمارت نوفل لوشاتو در جشنواره بین المللی تئاتر  فجر و همچنین اطلاعات مورد نیاز در خصوص اجرای نمایش در سال ۱۳۹۸ به شبکه های مجازی مراجعه و یا از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر با شماره تلفن ۶۶۴۸۳۷۴۲- ۰۲۱ تماس بگیرند.

کد خبر 4524078 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: تئاتر ایران نوفل لوشاتو هنرمندان تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی ترین بنای کاخ گلستان اینجاست

دریافت 12 MB

صدای طوطی ها و شر شر فواره ها سمفونی رایج تمام کاخ موزه های تهران است. از در ارگ که وارد شوید چشمانتان بر روی استخری پر از فواره سر می‌خورد و به ایوانی مرتفع می‌رسد که پارچه هایی بلند مثل گوشواره هایی از جنس الیاف طبیعی از دو طرفش آویزان است و بر روی تخت مرمرین بزرگی سایه افکنده.

می‌گویند فتحعلی شاه با الهام گرفتن از تخت حضرت سلیمان که بر روی دوش دیوان و پریان قرار داشته دستور می‌دهد این تخت را از مرغوبترین سنگ مرمر معادن یزد در اصفهان حجاری و به شکل سکویی دیواره دار بلند در وسط ایوان قرار دهند. تا بر روی آن جلوس کنند و دیوان و پریان از او محافظت کنند.

ایوان تخت مرمر محل برگزاری مراسم بارعام (تشریفات، سلام و سایر مراسم رسمی) و تاجگذاری بوده و پادشاهان قاجار در این مکان به مراسم سلام می نشستند و طبقات مختلف مردم را در مواقع خاص بار عام می دادند. سابقه این رسم چند هزار ساله را می توان در دوره های مختلف تاریخی ایران دید.

از پلکان کنار عمارت که بالا بروید دو ستون مرمری مانند دختران خجالتی در پشت پارچه ها پنهان شده اند که از شگفتی‌های این عمارت هستند. بر اساس روایت‌ها آغا محمد خان قاجار پس از تصرف شیراز و ویران کردن قصر وکیل آن‌ها را به تهران منتقل می‌کند. اما کسی نمیداند این دو ستون یکپارچه ۶ متری با این وزن سنگین چگونه در آن دوران از شیراز به تهران رسیده اند!؟کسی چه می داند!

کد خبر 847607 برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری

دیگر خبرها

  • نمایش قهرمان اسکیت ایران به مناسبت روز خلیج فارس
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • قدیمی ترین بنای کاخ گلستان اینجاست
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت