Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف از آمادگی دانشگاه شریف برای همکاری با صنعت بانکداری در حوزه فین‌تک خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین مختاری در رویداد Sharif Tech Summit که با حضور اساتید دانشگاه، مدیران و کارشناسان بانک‌ها و شرکت‌های فعال در بازار سرمایه با محوریت تأثیر فناوری هوش مصنوعی بر بازارهای مالی جهان در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی شریف بیش از ۵۰ سال است با هدف اینکه بتواند با آموزش خوب، متخصصان خبره‌ای تحویل جامعه بدهد، فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما اکنون در بین دانشگاه‌های کشور بیشترین حجم قرارداد با حوزه صنعت را داریم و از لحاظ کیفیت، پژوهش دانشگاه شریف حرف اول را می‌زند. از همه مهم‌تر می‌توانیم الگوهای خود را از طریق دانشگاه با صنعت به اشتراک بگذاریم.

وی با اشاره به اینکه وظیفه اشتغال و کارآفرینی به دلیل کوچک‌تر شدن نهادهای دولتی به دانشگاه واگذار شده است، گفت: هزینه ایجاد اشتغال برای هر نفر برای بخش دولتی حدود ۲۰۰ میلیون تومان است که این رقم در بخش خصوصی به یک‌دهم یعنی ۲۰ میلیون تومان می‌رسد. دولت‌ها به سمت کوچک‌تر شدن می‌روند و نیاز به ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای فارغ‌التحصیلان احساس می‌شود. ما اکنون در نسل سوم دانشگاه‌ها یعنی نسل کارآفرین قرار داریم.

مختاری با بیان اینکه در بخش کارآفرینی به زنجیره ارزشی و هم‌افزایی نیاز داریم خاطرنشان کرد: ما توانسته‌ایم این اکوسیستم را در دانشگاه ایجاد کنیم و به لحاظ تجربه با دانشگاه‌های دنیا فرقی نداریم. تنها تفاوت ما در مقیاس است و باید حجم کار و میدان برآیند را افزایش داد.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه ما باید به دنبال تحقق مواردی برویم که بازار آن وجود داشته باشد، گفت: معتقدیم کار خوب آموزش قوی می‌طلبد و این آموزش در پژوهش خود را نشان می‌دهد. از سوی دیگر پژوهش‌ها باید کاربردی باشند تا به یک فناوری برسند. این فناوری زمانی کاربرد دارد که توسعه پیدا کند و وارد بازار شود. عمده ضعف ما در این مسیر است؛ بدین ترتیب باید ارتباط دانشگاه با صنعت شکل بگیرد.

مختاری در رابطه با ارتباط بیشتر با صنعت از برنامه گرنت نام برد و گفت: ما در جهت ایجاد هسته‌های تحقیقی کاربردی، تیم‌ها و هسته‌هایی متشکل از استاد و دانشجو را به گرنت اختصاص می‌دهیم. با توجه به اینکه در بعضی از حوزه‌ها از صنعت عقب هستیم، برای پر کردن این فاصله سعی می‌کنیم دانش پایه‌ای را در دانشگاه ایجاد کنیم. الگویی که ما در نظر گرفته‌ایم، الگوی مشارکتی است و دانشگاه و صنایع با هم در سرمایه‌گذاری حوزه‌ها شریک هستند.

وی بیان اینکه تفاهم‌نامه‌ای با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امضا کرده‌ایم، گفت: پتانسیل زیادی در دانشگاه صنعتی شریف در زمینه فناوری اطلاعات وجود دارد. بخش قابل توجهی از این پتانسیل‌ها هم در حوزه اقتصادی و مالی است که باید از آنها بهره‌برداری کنیم. در این تفاهم‌نامه از دانشگاه صنعتی شریف به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی در داخل کشور نام برده شده است. علت دعوت از کارشناسان بانک در این رویداد هم این است که می‌خواهیم این حوزه را با همکاری آنها و کاربرد فین‌تک در داخل کشور گسترش دهیم.

مختاری یادآور شد: بخش قابل توجهی از شرکت‌های نوپا به دلیل سو مدیریت از بین می‌روند. ما این قابلیت را در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه شریف برای آنها ایجاد کرده‌ایم که برای شروع در آنجا مستقر شوند. بعد از سه سال هم به پارک علم و فناوری منتقل می‌شوند. بدین صورت می‌توانند با تجربه و مهارت کافی وارد بازار شوند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه اقتصاد دانش‌بنیان مبتنی بر هوش و عقل است، گفت: مسئولیت ما این است که از این تدبیر استفاده و شرکت‌ها را به سمت خود جذب کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه شريف صنعت بانکداری فین تک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۷۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی میلانی  ،شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.
وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت : تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است. دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و افزود : ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد. میلانی همچنین بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک را برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت خواستار شد. وی با اشاره به بر حمایت از شرکت‌های فناور  از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  در حوزه مواد و ساخت و حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود. میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آنها را فراهم آورد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد. وی افزود : ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند. میلانی همچنین بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.  

دیگر خبرها

  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد