Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قربانعلی عباس‌زاده مدیر مطالعات راهبردی طرح حریم مشهد گفت: در سکونتگاه‌های حریم شهر با رشد جمعیت چشم گیری مواجه هستیم لذا نرخ رشد جمعیت در این سکونتگاه‌ها درطی پنج سال گذشته بیش از پنج برابر رشد جمعیت در شهر بوده است.

وی با تاکید بر اینکه همواره طی ۵۰ سال گذشته از حیث سکونت و کار در مناطق پیرامونی شهر درخواست بالا بوده است، ادامه داد: هفت هزار واحد صنعتی در حریم شهر در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود دو هزار و ۵۰۰ واحد به صورت غیر مجاز مشغول فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 عباس زاده با اشاره به اینکه حدود ۳۰ هزار باغ ویلا فاقد مجوز در حریم شهر رشد کرده اند، ابراز کرد: پنج هزار واحد خدماتی فاقد مجوز نیز در حریم شهر به فعالیت خود را کلید زده اند. در شهر مشهد و همچنین اطراف آن با مسئله تقاضای بالای سکونت و کار مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه اگر شرایط حریم شهر کنترل نشوند در آینده نزدیک با فاجعه رو به رو خواهیم بود، گفت: حریم شهر امروزه نه تنها عاملی برای توسعه نیست بلکه خود از لحاظ آلودگی، عملکرد‌ها و ناهنجاری ها، آسیب‌های اجتماعی و ... تبدیل به چالش شده است.   عباس زاده افزود: با توجه به مسایل و مشکلات حریم شهری و قطع آب سددوستی در چند سال آینده یکی از بحران ها، بحران آب خواهد بود که مشهد باید با آن دست و پنجه نرم کند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به عدم برنامه ریزی درست در خصوص روستا‌های حریم قادر نیستیم زیر ساختی سکونتگاه‌ها را تامین کنیم، ابراز کرد: در خصوص مسئله حریم با ناکارآمدی و ناهماهنگی دستگاه‌های ذیربط مواجه هستیم.

عباس‌زاده گفت: باید کنش‌گران منطقه‌ای را بشناسیم و از آنان در جهت بهبود شرایط حریم شهر استفاده کنیم.

انتهای پیام//ف.ح     جمعیت در  سکونتگاه‌ی حریم شهر درطی پنج سال گذشته بیش از پنج برابر رشد جمعیت در شهر بوده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۸۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوش‌ در «فلک‌الافلاک»/ سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان از سکونت انسان قبل از عصر مفرغ در تپۀ فلک‌الافلاک خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عطا حسن‌پور، امشب در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان کاوش‌های جدید در تپه قلعه فلک‌الافلاک، گفت: این کاوش‌ها نخستین لایه‌نگاری به روش نوین، علمی و هدفمند در این قلعه است.

او اضافه کرد: با کاوش‌های جدید در لرستان سکونت انسان قبل از عصر مفرغ در تپۀ فلک‌الافلاک تأیید شد و قدمت این تپه به 4500سال پیش بازمی‌گردد.

سفر ارزیاب یونسکو به لرستان برای ثبت جهانی«فلک‌الافلاک»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان بیان کرد: عرصه‌ای به‌طول 25 متر و عرض دو متر در کاوش‌های اخیر تپۀ فلک‌الافلاک مورد بررسی قرار گرفت و بقایای سکونت انسان در چندین دوره تاریخی کشف شد.

حسن‌پور اعلام کرد: پروندۀ قلعه فلک‌الافلاک و دره خرم‌آباد برای ثبت جهانی به‌عنوان سهمیه 2024 ایران به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، یونسکو، ارسال شده‌است.

او خاطرنشان کرد: کاوش هدفمند و علمی با شناخت لایه‌های دقیق باستان‌شناسی برای پیوست تاریخی و علمی پروندۀ ثبت جهانی فلک‌الافلاک بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/ 644/.

 

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • کاوش‌ در «فلک‌الافلاک»/ سکونت انسان قبل از عصر مفرغ تأیید شد
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • اراضی محوطه ربع رشیدی بسیار مهم و حساس از نظر باستان شناسی است
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده