Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس بابیان اینکه میانگین سرانه فضای فیزیکی آموزشی کشور در چهار دهه اخیر سه برابر شده است، گفت: میانگین سرانه آموزشی هم‌اکنون ۵.۲ متر است.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، مهر الله رخشانی در آیین افتتاح مدرسه شش کلاسه مسلم بن عقیل گرمسار ضمن اشاره به ارتقای رشد فضا‌های تحصیلی در دوران انقلاب اسلامی، تاکید کرد: سرانه فضای فیزیکی به مثابه میزان مساحت فضای درسی تقسیم‌بر تعداد دانش آموزان در زمان انقلاب یک و نیم متر مربع بود در حالی که این میزان در سال جاری به طور میانگین در کشور به ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ متر مربع رسیده و در برخی استان‌ها حتی این رقم تا هشت متر مربع نیز افزایش‌یافته است.

وی بابیان اینکه سرانه فیزیکی آموزشی کشور سه برابر افزایش داست، اضافه کرد: رشد ۳۰۰ درصدی فضا‌های آموزشی در سطح کشور علی رغم افزایش جمعیتی نشان از اهتمام ویژه مسئولان در راستای ارتقای وضعیت آموزش‌وپرورش دارد.

تحول عظیم در نوسازی مدارس

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بابیان اینکه رشد فضا‌های آموزشی نشان دهنده افزایش جمعیت دانش‌آموزی است، ابراز داشت: بر همین اساس طرح شهید رجایی برای ساخت مدارس کشور کلید خورد که سال ۷۷ را طبق همین طرح می‌توان نقطه اوج مدرسه‌سازی نامید.

رخشانی بابیان اینکه بیش از بیست درصد فضا‌های آموزشی کشور را خیران ساخته‌اند، تصریح کرد: طی سال ۹۶ و ۹۷ بیش از پنجاه‌درصد مدارسی که ساخته شد از ظرفیت خیران بود و طبق آمار در سال ۸۲ از تعداد مدارس کشور ۷۰ درصد تخریبی و ۳۰ درصد دارای استحکام لازم بود.

وی اضافه کرد: در برنامه چهارم و پنجم توسعه، چهار میلیون دلار از حساب ذخیره ارزی برداشت و برای بازسازی مدارس فرسوده اختصاص یافت که این امر انقلابی عظیمی را در حوزه نوسازی مدارس رقم زد.

۳۰ درصد مدارس تخریبی است

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بابیان اینکه بیش از ۵۰ درصد مدارس تخریبی جمع‌آوری شد، ابراز داشت: اکنون ۷۰ درصد مدارس کشور مستحکم و ۳۰ درصد نیازمند بازسازی است.

رخشانی در ادامه تصریح کرد: اگر واقعا کمبود فضای آموزشی در کشور وجود دارد باید از واگذاری مدارس به دانشگاه فرهنگیان، پیام نور و تغییر کاربری مدارس به خانه معلم و باشگاه فرهنگیان به طور جد پرهیز کرد و این‌یکی از نگرانی‌ها در حوزه نوسازی مدارس است.

وی اضافه کرد: اگر در زمان قبل از انقلاب برای جشن‌های دو هزار پانصد ساله همین تعداد مدرسه در کشور ساخته شد علاوه بر مدارس و آمار و ارقام بسیار مدرسه‌سازی در بعد از انقلاب تنها بنیاد برکت طی چند سال گذشته بالغ‌بر یک هزار مدرسه ساخته است.

وی اضافه کرد: سه میلیارد تومان مازاد سهم استان سمنان برای ساخت مدارس ایوان کی در نظر گرفته شد و همچنین اعتبارات ملی برای مدرسه کلنگ زنی شده تامین می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نوسازی مدارس فضای آموزشی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) از بهسازی قبرستان نو خبر داد و گفت: در این پروژه هیچ تخریبی صورت نمی‌گیرد و شان و حرمت تمام قبور حفظ می‌شود.

علیرضا خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: طراحی قبرستان نو از سال ۱۴۰۲ شروع و تملکش توسط سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم و سپس شهرداری منطقه صورت گرفت.

وی با اشاره به وجود ۱۳۲ مغازه در این محدوده افزود: تعیین تکلیف اغلب این واحدها صورت گرفته و حدود ۱۰۰ مغازه تخریب شده است.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) خاطرنشان کرد: در گام نخست این محوطه ساماندهی مقدماتی خواهد شد.

خاکی با اشاره به اینکه قبرستان نو قرار است به باغ موزه مشاهیر قم تبدیل شود اضافه کرد: این گورستان ظرفیت بسیار خوبی برای مراجعه زائران و گردشگران دارد و اگر هرکدام از این مشاهیر و بزرگان به تنهایی در هر شهری بودند محوریت توسعه گردشگری آن شهر محسوب می‌شدند.

وی اضافه کرد: از جمله این افراد معجزه هزاره سوم کربلایی کاظم، میرزا حسن رشدیه بنیانگذار مدارس جدید، رسول ترک و بسیاری از علما و مراجع هستند.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) با تاکید بر اینکه فضای اطراف حرم مطهر نیازمند فضای شهری و فضاهای مطلوب زائران است، گفت: در طول ۵۰ سال گذشته بعد از باغ ملی هیچ فضای شهری در کنار حرم ایجاد نشده است، هرچند آرام سازی خیابان ارم کمی این مشکل را برطرف می‌کند اما لازم است که فضای پنج هکتاری قبرستان نو بهسازی شده و برای تردد عموم مناسب شود.

خاکی ادامه داد: هدف از این بازآفرینی معرفی مشاهیر و بزرگان این منطقه است که با حفظ شأن تمامی قبور و جایگاه افراد صورت خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: مسائل و آسیب‌های زیادی در این مکان ایجاد شده است، در بسیاری از بقعه‌ها سقف‌ها ریزش کرده، برخی قبور نشست داشته، برخی قبور مورد هَتک حرمت قرار گرفته و خالی شده‌اند.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) با اشاره به وقوع برخی آسیب‌های اجتماعی در این محدوده، تاکید کرد: فضاهای محصور به این دلیل که امکان نظارت اجتماعی در آن‌ها وجود ندارد، همواره از سوی گروه‌های پرخطر در معرض آسیب هستند.

خاکی با تاکید مجدد بر اینکه به هیچ عنوان بحث تخریب مطرح نیست و بحث بهسازی صورت می‌گیرد، گفت: نگاه این است که سنگ قبرها حفظ شود و هم سطح سازی صورت گیرد.

وی ادامه داد: هدف از این اقدامات ساخت آب‌نما و اتفاقاتی از این دست به معنای بوستان سازی نیست. درواقع مناسب سازی به معنی ساخت نیمکت، آبخوری، وضوخانه و راه دسترسی به حرم مطهر است تا رفت و آمد مردم تسهیل شود.

مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) افزود: قرار است با تملک یکی چند اتصال محله قم نو و آبشار اتفاق افتاده و بهسازی این محلات آغاز شود.

خاکی گفت: محله آبشار محل اقامت بسیاری از زائرین است و با تملک این پلاک‌ها این محلات دسترسی بهتری به حرم پیدا می‌کنند و مستقیم به خیابان متصل می‌شوند.

وی اظهار کرد: با این اقدامات هم زائران و هم کسانی که ساکن منطقه هستند، شاهد افزایش کیفیت محیطی خواهند بود.

کد خبر 749771

دیگر خبرها

  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • «قبرستان نو» با حفظ حرمت تمام قبور بهسازی می‌شود / هیچ تخریبی در کار نیست
  • استفاده از اعتبارات سفر رئیس‌جمهور برای تجهیز و نوسازی مدارس
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است