Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی محمدی عصر شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان بوشهر اظهار داشت: به منظور توسعه فعالیت‌های تولیدی و اشتغال‌زایی در استان بوشهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم.

وی از تلاش و پیگیری برای تسریع در روند پرداخت تسهیلات اشتغال به واحدهای تولیدی در استان بوشهر بیان کرد: امسال تسهیلات اعتباری مورد نیاز برای افزایش تولید واحدهای صنعتی پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر ادامه داد: طی ۱۰ ماه امسال ۴۷.۳ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در راستای رفع موانع تولید به ۳۷ واحد تولیدی در استان بوشهر پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه خوشه صنعتی خرمای استان بوشهر یکی از خوشه‌های صنعتی نمونه کشور است افزود: در استان بوشهر مطالعه پنج خوشه صنعتی انجام شده و دوخوشه صنعتی نیز عملیاتی شده است.

حسینی محمدی با اشاره به صدور ۶۴۸ پروانه بهره برداری صنعتی در استان بوشهر خاطرنشان کرد: ۲۱ هزار نفر در واحدهای تولیدی استان بوشهر مشغول به کار شده‌اند.

وی با اشاره به تحقق ۲۵ هزار و ۳۵۹ نفر اشتغال صنعتی در استان بوشهر اضافه کرد: در استان بوشهر ۱۹ شهرک و ناحیه صنعتی به مساحت پنج هزار و ۶۰۰ هکتار با بیش از ۶۰۰ واحد صنعتی با ۶۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری صنعتی فعال است.

کد خبر 4524347

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر سید حسین حسینی محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۰۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی پیش از ظهر سه شنبه در نشست ستاد تسهیل استان مرکزی اظهار کرد: واحدهای تولیدی باید بر اساس مسؤولیت اجتماعی خود، در حوزه محیط زیست و به‌ویژه در حوزه آب، تعامل و هم افزایی لازم را در خصوص بازچرخانی پساب داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست با تأکید بر لزوم توجه به محیط زیست در توسعه صنعتی، گفت: چنانچه به دنبال توسعه پایدار هستیم باید ابتدا به حفظ محیط زیست توجه ویژه داشته باشیم.

علی آبادی شهر اراک را یکی از شهرهای استراتژیک کشور عنوان کرد و افزود: مردم اراک در دوران دفاع مقدس هم ثابت کردند پشتیبان کشور هستند از این رو تمام ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان به کار گرفته می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رفع مشکل آلودگی هوای شهر اراک نیازمند مساعدت صنایع است، گفت: برای شهر اراک باید ۲ اقدام بزرگ، نخست تلاش برای از بین بردن منابع آلودگی و سپس عدم توسعه صنایع آلاینده با محوریت واحدهای تولیدی مدنظر ویژه قرار گیرد.

بررسی طرح‌های توسعه برخی واحدهای صنعتی، تأمین مواد اولیه، مسائل گمرکی، محیط زیست و منابع طبیعی، ضمانت‌های بانکی، امهال تسهیلات و بحث سرمایه در گردش بخشی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود که وزیر صمت دستوراتی در جهت رفع موانع و حل مشکلات این واحدها و پیگیری موضوعات در ستاد ملی صادر کرد.

کد خبر 6099011

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال در اردبیل
  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر