Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@14:48:19 GMT

انتقاد علی مطهری از آلمان

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۲۰۴۳۵

انتقاد علی مطهری از آلمان

خبرگزاری تسنیم: مکاییل کلور- برشتولد سفیر آلمان در تهران ظهر امروز (شنبه، ۶ بهمن) با علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
مطهری در ابتدای این دیدار با اشاره به تبادلات و گفتگو‌های خوب پارلمانی میان مجالس ایران و آلمان گفت: مجلس شورای اسلامی از افزایش ارتباطات خود با مجلس آلمان که موجب ارتقاء درک متقابل شده و در گسترش روابط دوستانه فیمابین به دولت­‌های دو کشور کمک می­‌کند، استقبال می­‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تماس مستقیم میان نمایندگان دو کشور در سطوح مختلف از جمله گروه­‌های دوستی پارلمانی و کمیسیون­‌های تخصصی دو مجلس در تعمیق روابط و برطرف کردن برخی مشکلات و سوء تفاهمات احتمالی موثر خواهد بود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه این با اشاره به عهدشکنی دولت آمریکا و خروج این کشور از برجام گفت: بعد از خروج دولت آمریکا از برجام، از اروپا به عنوان یک طرف مذاکرات انتظار می­‌رود که اقدامات عملی لازم را برای اجرای کامل برجام به عمل آورد، اما متاسفانه تاکنون اقدام مناسب و درخوری صورت نگرفته است.
وی افزود: رویکرد یکجانبه‌گرایی از سوی آمریکا و تلاش این کشور برای تحمیل دیدگاه­‌های خود به کشور‌های دیگر قوت گرفته است فلذا لازم است اروپا با استقلال در سیاست خارجی، قاطعانه و بطور جدی مقابل این رویکرد آمریکایی­‌ها بایستد.
مطهری همچنین گفت: انتظار داریم هر چه زودتر ساختار مالی و بانکی موردنظر اتحادیه اروپا برای تداوم همکاری شرکت­‌های اروپایی و آلمانی با ایران مشخص و گام ­های عملی برای حمایت از این شرکت­‌ها برداشته شود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصمیم دولت آلمان در تعلیق پرواز‌های هواپیمایی ماهان به آلمان گفت: این تصمیم با فضای دوستانه حاکم بر مناسبات دو طرف در تناقض است و با توجه به اینکه دلیل اثبات شده­ای برای این اقدام ذکر نشده است ما انتظار داریم که دولت آلمان در تصمیم خود تجدیدنظر نماید.
مطهری در پایان این دیدار با اشاره به ظرفیت­های خوب ایران و آلمان برای توسعه روابط فرهنگی فیمابین گفت: پیشینه فرهنگی غنی دو کشور و علاقه میان مردم دو ملت بستر مناسبی برای توسعه روابط فرهنگی میان ایران و آلمان است که باید از آن‌ها به نفع دو ملت استفاده کرد.
مکاییل کلور- برشتولد سفیر آلمان در تهران نیز در این دیدار ضمن اشاره به روابط دیرینه و سنتی آلمان و ایران گفت: به نظر من ملت دو کشور یک رابطه احساسی نسبت به یکدیگر دارند که فراتر از روابط سیاسی و رسمی دو کشور است که بر این بستر می­توان روابط دو جانبه را بیشتر از پیش گسترش داد.
سفیر آلمان در تهران در ادامه با ابراز تاسف از خروج آمریکا از برجام گفت: دولت آلمان بار‌ها از این اقدام ابراز تاسف کرده است و آلمان سعی داشته است که اتحادیه اروپا در حمایت از تداوم برجام یکصدا باشد.
مکاییل کلور- برشتولد افزود: اروپا با تمام توان بدنبال اجرایی کردن SPV است و در این زمینه پیشرفت‌­های خوبی داشته‌­ایم.
وی گفت: برای اجرایی کردن SPV فقط قدم ­های نهایی باقی مانده است وطی چند روز آینده شاهد نهایی شدن این فرایند خواهیم بود.
سفیر آلمان در تهران در ادامه با اشاره به اهمیت کشورمان در منطقه گفت: آلمان معتقد است که ایران از مهمترین کشور‌های منطقه است و حل بحران­ها و مشکلات منطقه نیز نیازمند همکاری و مشارکت ایران است.
وی در پایان بر اهمیت تقویت همکاری‌های فرهنگی میان دو کشور و گفتگو‌های میان اندیشمندان ایران و آلمان در زمینه مباحث مبنایی مختلف تاکید کرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: علی مطهری سفیر آلمان برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود