Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-05@20:42:52 GMT

رعایت دو اصل تخصص و سلامت در انتصاب مدیران شهری

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۲۱۰۸۳

به گزارش ایلنا، پیروز حناچی در مراسم تکریم اسماعیل بدریان سرپرست شهرداری منطقه یک و معارفه سید حمید موسوی به عنوان شهردار جدید منطقه، ضمن تقدیر از اقدامات بدریان که در دوره گذار، مسئولیت اداره این منطقه را برعهده گرفت، گفت: حضرت علی (ع) می‌‌فرمایند مسئولیتی که برعهده می گیریم امانتی است که به دیگران تحویل می‌‌‌دهیم و اگر ماندنی بود این مسئولیت به ما نمی‌‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم روزی که پست‌‌ها را تحویل می‌‌‌‌دهیم توان این را داشته باشیم که سرمان را بالا بگیریم و به پشت سرمان و مسیری که آمدیم نگاه کنیم و در پیشگاه الهی شرمندگی نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه مردم از مدیریت شهری انتظار دارند که مصلحت بلند مدت آنها را به درستی تشخیص دهد و بر اجرای آن پافشاری کند و فضایی فراهم سازد تا عدالت و ایمنی برای تمام شهروندان برقرار شود، اظهار داشت: به همین دلیل در تعاریف جهانی شهر خوب، شهری است که مردم به شکل یکسان از مواهب بهره‌‌مند شوند. در واقع هر شهروندی که از خدمات بیشتر استفاده می‌‌کند، هرینه بیشتری باید پرداخت کند.

شهردار تهران با یادآوری اینکه دو سال پیش در چنین روزهایی شهرمان خاطره تلخ پلاسکو را پشت سر گذاشت، تصریح کرد: حادثه پلاسکو اگر در حد حادثه باقی بماند خسران بزرگی را متحمل می‌‌‌شویم، اما اگر از آن درس بگیریم و آینده را بسازیم بهترین اقدام را انجام داده‌‌ایم.

حناچی ادامه داد: حادثه پلاسکو به ما نشان داد از ساختمان‌‌هایی که تا پیش از اجرایی شدن مقررات ملی ساختمان احداث شدند، اطلاعاتی در دست نداریم. حادثه پلاسکو همچنین نشان داد که سیستم امداد و نجات ما تنها برای مقابله با حادثه در ساختمان‌‌های متعارف آمادگی کامل دارد، اما در مورد ساختمان‌‌های نامتعارف و بلندمرتبه امکان دارد این امر زمانبر باشد. در واقع، درخصوص ساختمان‌‌های غیرمتعارف بدون نقشه مانند آدم‌‌هایی هستیم که نابینا هستند و در تاریکی قدم برمی‌‌دارند.

وی افزود: البته حادثه پلاسکو نشان داد که انسان‌‌هایی را در مجموعه شهرداری داریم که علیرغم احساس خطر تا آخرین لحظه به وظیفه خود عمل می‌‌کنند و ما باید یاد و خاطره آنها را گرامی بداریم.

شهردار تهران با بیان اینکه در حال حاضر تجهیزات سازمان آتش‌‌نشانی با قبل از حادثه پلاسکو قابل مقایسه نیست، خاطرنشان کمرد: منطقه ۱ از جمله مناطقی است که می‌‌تواند در معرض خطرات طبیعی مثل سیل و زلزله و خطرات انسان ساخت مانند ساختمان‌‌های بلند قرار بگیرد که بخشی از این مشکل با تکمیل تجهیزات و بخشی با آموزش حل می‌‌شود.

حناچی اضافه کرد: در این منطقه کوچه و پس کوچه‌‌هایی داریم که دسترسی به آنها آسان نیست و تجهیزاتی که به پلاسکو بردیم را نمی‌‌توانیم به راحتی در اینجا استفاده کنیم.

وی ادامه داد: به همین دلیل افراد باید نسبت به این مساله اگاهی و آمادگی داشته باشند و راهی جز آموزش نیست.

شهردار تهران با اشاره به انتخاب موسوی به سمت شهرداری منطقه ۱ ابراز داشت: تلاش ما در انتصابات این است که نگاه به داخل بدنه شهرداری داشته باشیم که این امر هم امید ایجاد می‌‌کند و هم فضایی فراهم می‌‌سازد که این فرصت به همکاران شهرداری داده شود تا ما از تجربیات آنها استفاده کنیم.

حناچی افزود: در استفاده از نیروهای شهرداری تنها دو اصل تخصص و سلامت را مدنظر قرار می‌‌دهیم و هیچ اصل دیگری را به رسمیت نمی‌‌شناسیم.

وی با بیان اینکه تمام کارشناسان حوزه شهری دو موضوع بدنه فربه شهرداری و ‌نبود منابع مالی پایدار را از مشکلات مدیریت شهری می‌‌‌دانند، عنوان کرد: باید تلاش‌‌‌مان را به این دو موضوع معطوف کنیم و بدنه را سبک کرده و منابع پایدار ایجاد کنیم. در همین راستا، دو لایحه با هدف پیگیری منابع پایدار در مجلس در حال بررسی است و از کمیسیون اقتصادی توقع پیگیری این موضوع را داریم.

شهردار تهران ضمن درخواست از تمام شهرداران مناطق به ویژه منطقه ۱ برای تعریف منابع مالی جدید و خلاقیت در این زمینه یادآور شد: همان طور که اقدامات خوب و بد تهران به کل کشور تسری پیدا می‌‌کند، اقدامات منطقه ۱ هم به تمامی مناطق متسری می‌‌شود.

حناچی خطاب به شهردار جدید منطقه ۱ با تاکید بر اینکه امیدوارم با استفاده از خلاقانه‌‌‌ترین اقدامات منطقه را اداره کنید، بیان کرد: این منطقه از ویژگی‌‌‌های بسیاری برخوردار است؛ طبیعت بکر در شمال تهران و نعمت الهی آب که سالانه ۲۴۰ میلیون متر مکعب از ارتفاعات به سمت شهر تهران سرازیر می‌‌شود از ویژگی‌‌های مهم منطقه ۱ است. البته شرمنده‌‌ایم که بگوییم این میزان آب را تبدیل به فاضلاب می‌‌کنیم و از آن استفاده نمی‌‌کنیم، در صورتی که باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم.

وی با اشاره به فرصت‌‌های گردشگری در منطقه ۱ گفت: مردم چیز زیادی نمی‌‌خواهند، خواسته آنها این است که حداقل در فاصله درکه تا پلنگچال و دربند تا شیرپلا اگر کسی دچار حمله قلبی شد، امکانات حداقلی وجود داشته باشد. اگرچه این بخش در حریم است اما باید اقداماتی انجام دهیم.

شهردار تهران اضافه کرد: برای حضور در این مراسم با مترو آمدم‌ و فکر می‌‌کنم با این وسیله سریع‌‌تر از سایر وسایل می‌‌توان به این نقطه از شهر رسید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۱۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قزوین گفت: شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از طرح‌های شورا و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

فاطمه اشدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: اعضای شورا طبق وظایف و تکالیفی که بر عهده دارند به لوایح واصله از سوی شهرداری به طور جدی، بی‌وقفه و به موقع رسیدگی و پیرامون آن‌ها تصمیم‌گیری می‌کنند و در برخی موارد هم با خرد جمعی و رأی حداکثری طرح‌هایی را برای اجرا و لایحه شدن آن به شهرداری ارائه می‌کنند.

وی افزود: شهرداری باید این طرح‌ها را که برخی ممکن است مانند لوایح دوفوریتی ضرورت داشته باشد را مورد توجه قرار دهد و تدابیری برای کارسازی آن‌ها داشته باشد تا شرمنده شهر و مردم نباشیم.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قزوین با بیان اینکه هیچکدام از طرح‌های ارسالی شورا از سمت شهردار به‌صورت لایحه به شورا ارائه نشده، گفت: درست است که صرفه و صلاح شهر بر عهده شهردار است، بر این اساس شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از این طرح‌ها و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

اشدری ادامه داد: چون قبل از تعهد شهردار شورای شهر مجدانه رعایت صرفه و صلاح شهر را دارد و بر همین ضرورت منجر به ارائه طرح‌های پیشنهادی شورا می‌شود که خوشبختانه بر وفق سیاست‌های بودجه شهرداری قزوین است.

وی خواستار ارائه تمامی طرح‌ها و پیشنهادات که با عناوین خاص مطرح شده، ولی اجرایی نشده از سوی مدیریت شهری شد و گفت: با ارائه این موارد مردم می‌توانند مدیریت شهری را ارزیابی و قضاوت کنند که مدیریت شهری چقدر متعهد به انجام سیاست گذاری‌ها، طرح‌های مردمی و شهری از سوی شورای منتخب مردم است؟ شورایی که شهردار خود را منتخب آن می‌داند.

عضو شورای شهر قزوین تصریح کرد: بررسی شود چه طرح‌هایی بر زمین مانده است تا در سال آخر شورای ششم بتوانیم با سرعت آنها را پیگیری کنیم و یا اینکه بدانیم چه کارهایی انجام شده است.

کد خبر 750278

دیگر خبرها

  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • اطلاعیه شهرداری منطقه ١۵ درباره‌ حادثه‌ای که برای یکی از کارگران خدمات شهری رخ داد
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • آخرین وضعیت اتوبان شهید خرازی بعد از سیلاب شب گذشته
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم