Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون جهاد کشاورزی لرستان گفت: در سطح کشور ۲ هزار میلیارد تومان برای امهال وام‌ها یا تسهیلات به کشاورزان خسارت‌دیده پرداخت شد که سهم لرستان ۸۰ میلیارد تومان بوده است. ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۲ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، نامدار صیادی امشب در شورای مدیریت بحران استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار داشت: این جلسه در راستای اجرای بند خ  ماده 33 برنامه ششم توسعه که چندین بار مصوباتی در سطح کشور انجام و ایراداتی داشت، درنهایت منجر به این شد که در سطح کشور مبلغ دو هزار میلیارد تومان برای امهال وام‌ها یا هزینه تسهیلاتی که درگذشته به کشاورزانی که خسارت‌دیده پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بند خ نیز اعلام می‌دارد بخشودگی سود، کارمزد، جریمه وام‌های دریافتی کشاورزان خسارت‌دیده از حوادث غیرمترقبه و امهال اصل وام آن‌ها به مدت سه سال است.

معاون برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: پس از ابلاغ آخرین مصوبه به همه استان‌ها مشخص شد و قید حداکثر دو هزار میلیارد تومان بود که سهم لرستان 80 میلیارد تومان برآورد شده است.

وی بیان کرد: پس‌ازاین در دوم بهمن‌ماه امسال مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی برای دبیر هیئت دولت مکاتبه‌ای را انجام دادند که قید دو هزار میلیارد تومان را بردارند چون هزینه امهال تنها در بانک کشاورزی سطح کشور 12 هزار میلیارد تومان است و 80 میلیارد تومان برای استان که این مبلغ تحت هیچ شرایطی جوابگوی مطالبات نیست.

کرمان| امهال وام‌های کشاورزی هنوز اجرایی نشده استدرخواست 170 نماینده برای امهال وام های کشاورزی

صیادی تصریح کرد: بنابراین دستورالعمل برای وام‌های هشت میلیون، 12 و 16 میلیون تومان اصل وام مشخص شد.

وی خاطرنشان کرد: تا تعیین تکلیف قضیه، 80 میلیارد تومان را با هماهنگی مدیریت بحران و بانک‌ها تقسیم بین‌بانکی و شهرستانی انجام دادیم و بر اساس دستور جلسات شاخص و مبنای کار مطالباتی بوده که در بانک‌ها وجود داشته است و البته نیم‌نگاهی نیز به خسارات واردشده به بخش کشاورزی ظرف چند سال اخیر داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه تنها ملاک را هشت میلیون تومان قرار نداده‌ایم بلکه از صفرتا 30 میلیون تومان را درنظرگرفته و آن‌ها را احصا کردیم گفت: براین اساس یک تقسیم بین‌بانکی اتفاق افتاده که سهم بانک سپه سه و چهاردهم درصد با مبلغ دو میلیارد و 760 میلیون تومان، بانک تجارت سه‌دهم درصد با مبلغ دو میلیارد و 300 میلیون تومان، بانک صادرات پنج و سه‌دهم درصد با چهار میلیارد و 240  میلیون تومان بوده است.

وی اظهار داشت: سهم بانک کشاورزی نیز 89 و 8 دهم درصد با مبلغ71 میلیارد  و 810 میلیون تومان، پست‌بانک یک‌دهم درصد با 400 میلیون تومان، بانک ملی یک‌دهم، بانک رفاه پنج‌دهم درصد با مبلغ 430 میلیون تومان و بانک توسعه تعاون نیز شش‌دهم درصد با 460 میلیون تومان بوده است البته برخی بانک‌ها نیز در این تقسیم‌بندی سهمی نداشته‌اند.

معاون برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی لرستان به سهم شهرستانی نیز اشاره کرد و افزود: شهرستان خرم‌آباد سهمی که از کلیه بانک‌ها داشت 14 و دودهم درصد معادل 11 میلیارد و 400 میلیون تومان، بروجرد دو و 9 دهم  درصد معادل دو میلیارد و 300  میلیون تومان و الیگودرز چهار و هشت‌دهم درصد با مبلغ سه میلیارد و 900  میلیون تومان بوده است.

وی عنوان کرد: سهم شهرستان دورود پنج و سه‌دهم درصد با چهار میلیارد و 200  میلیون تومان، ازنا دو و شش‌دهم درصد با دو میلیارد و 100 میلیون تومان، پلدختر 18 و چهاردهم درصد معادل 14 میلیارد و 800 میلیون تومان کوهدشت 20 و 9 دهم درصد با 16 میلیارد و 700 میلیون تومان بوده است.

صیادی سهم شهرستان دوره وچگنی را هفت و یک‌دهم درصد معادل پنج میلیارد و600 میلیون تومان، رومشکان پنج و یک‌دهم درصد معادل چهار میلیارد و 100 میلیون تومان، سلسله شش و دودهم درصد معادل پنج میلیارد تومان و سهم دلفان را 12 و 4 دهم درصد معادل 9 میلیارد و 900 میلیون تومان عنوان کرد.

معاون برنامه‌ریزی سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: در شهرستان‌های کوهدشت، پلدختر، دلفان و جنوب خرم‌آباد به دلیل اینکه خسارت ناشی ازخشکسالی بیشتر بوده حجم مطالبات نیز بیشتر است.

انتهای پیام/ن

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۱۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله توسلی عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کبودراهنگ با اشاره به عملیات وعده صادق که پیروزی عزتمندانه ای برای جمهوری اسلامی داشت گفت: عملیات وعده صادق از ابعاد مختلف قابل بررسی است و لایه‌های امنیتی رژیم غاصب آسیب دید و وقتی موشک‌ها و پهبادهای ما مسیری را از خاک کشور طی کردند و به مقصد و هدف خود رسیدند این پیام‌های متفاوتی را برای جهانیان داشت.

توسلی گفت: استفاده از موشک‌های با سوخت مایع و کروز به قابل توجه است و من اطلاع دارم دستگاه‌های امنیتی و مطالعاتی دنیا هنوز در پی این عملیات در شوک هستند و این پیروزی بزرگ را به همه نیروهای مسلح تبریک عرض می‌کنم و الحمدالله با اتحاد و یک صدا کار بزرگی انجام دادند.

وی با اشاره اینکه مجلس دوازدهم همانند مجلس یازدهم که به تعبیر مقام معظم رهبری مجلسی انقلابی است البته با قدرت بیشتر پیگیر مشکلات و مسائل مردم نیز خواهد بود گفت: همه ما منتخبین علی رغم حوزه انتخابیه، نماینده ۹۰ میلیون ایرانی هستیم و همین در چند روز گذشته وزیر صمت را بدلیل کاهش صادرات غیر نفتی خواستیم که باید برای این روند فکری صورت گیرد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ ادامه داد: همه ما تکلیف داریم که مسائل شهرستان را پیگیری کنیم و باید دلسوزانه برای مردم و پیشرفت شهرستان قدم برداریم.

وی افزود: با مجموع وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی نیز صحبت شد و برای آبرسانی و قنوات اعتبار تعریف کردیم و اکنون اعتبارات شهرستان کبودراهنگ به رقم قابل توجه‌ای رسید.

توسلی با بیان اینکه حدود ۶۵ روستای شهرستان مشکل آب شرب دارد گفت: مشکل تعدادی از روستاها حل گردید و پیگیری کردیم که انتقال آب از سد تالوار صورت گیرد و این کار حدود هزار میلیارد اعتبار می‌خواهد که بعد از اخذ ماده ۲۳ پیگیری خواهیم کرد.

توسلی ادامه داد: در سال گذشته اگر پیگیری‌های ما و فرماندار نبود قطعاً با مشکلات جدی مواجه می‌شدیم چرا که چندین روستا از جمله روستای کوهین اکنون آب پایدار دارند و در آینده مشکل دیگر روستاها نیز مرتفع خواهد شد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ با اشاره به اینکه در پیوست ۱ بودجه تا سال گذشته چیزی برای شهرستان نداشتیم گفت: از مدیران خواهش داریم برای خود پروژه تعریف کنند تا بتوانیم اعتبار جذب کنیم متأسفانه شاخص‌های مناسبی هم وجود ندارد.

توسلی با تأکید بر توزیع عادلانه اعتبارات گرفت: اجازه نخواهیم داد ظلمی به شهرستان در توزیع اعتبارات شود چرا که حق مردم است، و مدام پیگیری می‌کنیم که این روند تغییر کند و اگر شما کمک نکنید تغییری رخ نخواهد داد.

توسلی گفت: وضعیت استان همدان در موضوع درآمدها ۹۸ درصد از طریق مالیات است و این فاجعه است برای استان و باید استان به سمت درآمدهای پایدار برود نمی‌شود که با افزایش درصدی وصول به اقشار مختلف جامعه فشار وارد شود و باید دست به دست هم داد تا تولید را رونق بدهیم.

نماینده بهار و کبودراهنگ با اشاره به شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردمی گفت: مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال همه ما را تکلیف کردند و باید در کارها مردم را شریک بدانیم.

وی با تأکید بر حساسیت مدیران در اعتبارات ادارات گفت: متأسفانه سال گذشته حدود ۹۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات استانی در حال بازگشت به خزانه بود که با پیگیری‌های نمایندگان و استاندار از آن جلو گیری شد، و یکی از شاخص‌های تخصیص اعتبارات عملکرد آن دستگاه است و طبق عملکرد بررسی می‌کنند.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ ادامه داد: بیش از ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس اخذ کردیم و فقط حدود ۷ میلیارد برای تجهیز مدارس از تهران آوردیم.

وی همچنیین با اشاره به نشست خود با رئیس بانک مرکزی گفت: در جلسه با رئیس بانک مرکزی پیگیر منابع بودیم و تأکید شد که مردم از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات راضی نیستند و خواهش داریم برای منطقه دلسوزی شود.

وی در پایان گفت: اورژانس جز اولویت‌های شهرستان است و باید تا پایان سال تحویل مردم شریف داده شود همچنان که درمانگاه تأمین اجتماعی کبودراهنگ با سرعت در حال ساخت است و اعتبارات آن نیز وجود دارد.

کد خبر 6097606

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود