Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، اردوی جهادی میز خدمت از جمله خدمات جدیدی است که سازمان بسیج مستضعفین آن را در سبد خدمات اجتماعی خود اضافه کرده است. در فرآیند برپایی اردوهای جهادی میز خدمت، معمولا مدیران و مسئولین دستگاه های اجرایی در مناطق از پیش تعیین شده که معمولا مساجد و پایگاه های بسیج محلات هستند حضور یافته و به صورت چهره به چهره با مردم گفتگو می کنند و بسیاری از مشکلات و گرفتاری های مردم درد‌مند این مناطق که نیاز به دستورات و فرآیندهای اداری مدیران دولتی دارد، در همین اردوها رتق و فتق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری این نوع اردوهای جهادی با محوریت سازمان های تخصصی بسیج سازندگی و بسیج کارمندان از چندی پیش در سراسر کشور آغاز شده و تاکنون برکات قابل توجهی را به بار آورده است.

سازمان بسیج کارمندان در سال جاری و تا تاریخ ۱۵ دی ماه توانسته بیش از ۱۸۷۰ اردوی جهادی یک روزه را در قالب میز خدمت در مساجد و پایگاه های مقاومت بسیج سراسر کشور و بخصوص مناطق کمتربرخوردار برپا نماید؛ حضور فعال بیش از ۱۰۸۵۲ مدیر و کارشناس ارشد دستگاه های دولتی و اجرایی در جریان برگزاری این اردوها در جهت حل مشکلات و معضلات مردم مناطق روستایی، محروم و کم برخوردار و حاشیه شهرهای مهم، از جمله دستاوردهای قابل توجهی است که در طرح اردوی جهادی میز خدمت به ثبت رسیده است.

بر اساس این گزارش، در جریان برگزاری اردوهای جهادی میز خدمت بیش از ۱۳۹ هزار نفر از هموطنان در سراسر کشور با حضور در محل برگزاری این اردوها، به طرح مشکلات خود در نزد مسئولان پرداخته اند و بخش قابل توجهی از مشکلاتشان نیز با دستور مستقیم مدیران حاضر در اردوها مرتفع شده است. بر همین اساس در اردوهای جهادی میز خدمت بسیج بابت انجام خدمات در حوزه های مختلف بهداشتی، درمانی، آموزشی، اقتصادی، معیشتی، حمل و نقل، اشتغال، طرح های روستایی، خدمات رسانی آب و برق و گاز، ثبت احوال و امدادی ده ها میلیارد ریال تخصیص اعتبار و تعهد از سوی مدیران و مسئولین دستگاه های اجرایی صورت گرفته است.

ناصر فصیح رامندی مسئول سازمان بسیج کارمندان کشور در همین خصوص اظهار داشت: برنامه اردوهای جهادی بسیج کارمندان به دو شکل است. یک نوع از کار جهادی ما به این صورت است که کارمندان بسیج با حضور در مناطق محروم و دورافتاده کشور خدمات مختلفی از جمله کارهای عمرانی ارایه می دهند که این شیوه معمولی اردوهای جهادی است. اما بخش دوم برنامه های جهادی ما برگزاری میزهای خدمت با مشارکت دستگاه های اجرایی کشور است.

وی با بیان اینکه اردوی جهادی میز خدمت با همکاری و مشارکت سازمان های بسیج محلات، بسیج سازندگی و بسیج کارمندان برگزار می شود، افزود: در این طرح ابتدا سازمان بسیج مساجد و محلات مناطق و محلات محروم و کمتربرخوردار را شناسایی و به ما معرفی می کند و سپس با انجام عارضه یابی، مشکلات و نیازهای مردم آن مناطق را می سنجیم و بر اساس نیازهای عموم مردم آن منطقه، از مدیران و مسئولین دستگاه های مرتبط می خواهیم تا با ما در این اردوهای یک روزه همراه شوند و برای کاهش مشکلات مردم اقدام نمایند.

مسئول سازمان بسیج کارمندان کشور تصریح کرد: ما بر اساس نوع محرومیت به سراغ دستگاه های اجرایی مختلف می رویم؛ برای مثال اگر مردم یک منطقه ای بیشتر گرفتار مشکلات حقوقی و قضایی باشند ما از قوه قضاییه می خواهیم که در این اردو همراه ما باشد یا اگر مردم روستایی برای انجام امورات کشاورزی و زراعت بال چالش هایی روبرو هستند، مدیران ادارات جهاد کشاورزی را با خود همراه می کنیم اما به طور کلی محوریت کار ما با استانداری ها است.

وی در ادامه اعلام کرد: تاکنون آذربایجان شرقی، خوزستان، کرمان، هرمزگان و همدان فعال ترین استان ها در همکاری با بسیج برای برگزاری اردوهای جهادی میز خدمت بوده اند و مسئولین این استان ها نشان داده اند که برای خدمت به مردم آماده هر گونه همکاری و همراهی هستند.

فصیح رامندی همچنین از توسعه و گسترش اردوهای جهادی میزخدمت در آینده ای نزدیک خبرداد و گفت: قصد داریم در ایام دهه مبارک فجر که همزمان با جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است، هزار اردوی جهادی میز خدمت را در مناطق محروم کشور و در روز ۲۲ بهمن ماه و در مسیر راهپیمایی بزرگ این روز برگزار نماییم.

گزارش از محمد فراهانی

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۲۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: در پی راه اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

امیرحمزه خزایی، امروز(۱۳ اردیبهشت) در نشست خبری هفته بسیج سازندگی با اشاره به فعال بودن یک دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: این دهکده اقتصاد مقاومتی در زمینی به وسعت ۲۳ هکتار با ۲۲ واحد تولیدی زمینه اشتغال مستقیم ۱۵۰ نفر از افراد جویای کار را در استان فراهم کرده است.

 وی با اشاره به بازدهی خوب این دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه یادآور شد: دهکده های اقتصاد مقاومتی با هزینه ناچیز در اختیار افراد جویای کار قرار می گیرند و می توانند نقش مهمی در حل مشکل بیکاری در استان ایفا کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲۲۰۰ گروه جهادی سازماندهی شده دارد، گفت: در حال ثبت مشخصات گروه‌های جهادی در سامانه‌ای به نام سامانه اطلس هستیم تا بتوانیم خدمات گروه‌های جهادی را ساماندهی کنیم.

خزایی با بیان اینکه گروه های جهادی به سمت تخصصی شدن می روند، گفت: هم اکنون در استان ۴۸۰ گروه جهادی تخصصی با حدود پنج هزار عضو داریم که در پی توسعه گروه های جهادی  تخصصی در استان هستیم.

وی سپس با بیان اینکه در هفته بسیج سازندگی امسال حدود ۳۳۰ ویژه برنامه توسط نواحی و اقشار بسیج در استان اجرا خواهد شد، گفت: برپایی ایستگاه های صلواتی، اعزام بالغ بر ۲۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم، توزیع کمک های مومنانه، برپایی نمایشگاه های عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، افتتاح چندین پروژه آبرسانی و... از جمله برنامه های این هفته در استان خواهد بود.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۶۵ نفر از سوی مجموعه بسیج سازندگی استان برای دریافت تسهیلات ۲۳۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی از محل اعتبارت تبصره ۱۸ به بانک ها معرفی شدند، گفت: تاکنون ۱۴۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل خانگی و کارفرمایی در استان پرداخت شده است.

خزایی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳۴۱ پروژه عمرانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در استان کرمانشاه در دست اجرا قرار گرفته، گفت: در این مدت احداث ۲۰۰ باب منزل مسکونی با مشارکت کمیته امداد و بنیاد مسکن در استان کرمانشاه شروع شده که بالای ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و طی یکی، دو ماه آتی تحویل متقاضیان خواهند شد.

وی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون کار احداث هفت مجتمع آبرسانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در مناطق روستایی استان شروع شده، گفت: این پروژه ها پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی داشته و تا پایان اردیبهشت ماه بخش زیادی از آنها به اتمام خواهد رسد و مابقی پروژه ها هم تا اول تابستان به اتمام می‌رسند.

خزایی آسفالت ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی با مشارکت راهداری، توزیع بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان مناطق محروم، توزیع ۵۶ هزار بسته آموزشی و لوازم تحریر، توزیع بالغ بر ۱۰۰ هزار دست پوشاک و کفش، توزیع ۱۸۰۰ قلم اقلام دارویی و بهداشتی را از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی در استان از سال ۱۴۰۰ تاکنون عنوان کرد.

تشکیل ۱۵۰۴ صندوق قرض الحسنه اشتغالزا با عضویت ۴۸ هزار نفر در استان، ایجاد ۸۹ تعاونی توسط بسیج سازندگی، مشارکت در واکسیناسیون دام ها در ۱۰۹ نقطه از مناطق روستایی و عشایری از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی استان از سال ۱۴۰۰ بود که خزایی از آنها یاد کرد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • کلنگ‌زنی ۶۰واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری توسط سپاه
  • ارائه خدمت ۱۹۵ گروه جهادی در استان چهارمحال و بختیاری
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس