Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطالعات نشان داده اگر در هفته بیش از ۵۲۰ گرم گوشت قرمز مصرف کنید، ریسک سرطان روده را افزایش می‌دهید. مصرف زیاد گوشت‌های فرآوری شده نیز شما را مستعد سرطان روده و معده می‌کنند. نیاز‌های تغذیه‌ای افراد با هم فرق می‌کند، اما اگر با علائم زیر روبرو شدید، ممکن است لازم باشد کمتر از گوشت استفاده کنید.

احساس خواب‌آلودگی می‌کنید
پروتئین، انرژی ماندگار به شما می‌دهد، بنابراین شاید تعجب کنید که خوردن گوشت زیاد، شما را خواب آلوده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه پروتئین به زمان بیشتری برای گوارش نیاز دارد و اصلا برای همین است که مدت زمان بیشتری شما را سیر نگه می‌دارد، اما انرژی فوری به شما نمی‌دهد، این کربوهیدرات است که انرژی فوری را تأمین می‌کند، یعنی خیلی زود به گلوکز که منبع در دسترس انرژی است تبدیل می‌شود. مغز شما فقط از گلوکز می‌تواند برای انرژی استفاده کند؛ اما پروتئین به زمان بیشتری نیاز دارد تا به مغز برسد. ضمناً عضلات نیز برای فعالیت به گلوکز نیاز دارند و اگر این انرژی فوراً تأمین نشود، احساس خستگی و مه مغزی خواهید داشت.

پوست و مویتان جلوه‌ی خوبی ندارد
اگر زیاد گوشت بخورید احتمال اینکه از سایر گروه‌های غذایی غافل بمانید زیاد است. ویتامین C. در محصولات حیوانی وجود ندارد، بنابراین اگر به جای میوه و سبزی، گوشت بخورید دچار کمبود ویتامین C. خواهید شد که نقش مهمی در تولید کلاژن دارد. کلاژن، ساختار پوست، مو، استخوان و ناخن را تشکیل می‌دهد. اگر کمبود کلاژن داشته باشید، تغییراتی در بدنتان ایجاد خواهد شد؛ پوستتان ممکن است خشن و بی روح شود و احتمالاً شاهد رشد مو‌های بدنتان خواهید بود.

بیشتر دچار سرماخوردگی می‌شوید
پوست شما تنها جایی نیست که آثار کمبود ویتامین C. را در آن می‌بینید. کمبود این ویتامین، سیستم دفاعی بدن را در برابر ابتلا به سرماخوردگی ضعیف می‌کند. پس اگر از رژیم کتوژنیک پیروی می‌کنید که در آن محدودیت مصرف میوه وجود دارد، باید عادت غذایی‌تان را اصلاح کنید. خوشبختانه با مصرف برخی سبزیجات مانند بروکلی و فلفل می‌توانید ویتامین C. بیشتری دریافت کنید.

دچار یبوست می‌شوید
گوشت تقریباً هیچ فیبری ندارد؛ اما در مقابل، میوه‌ها، سبزی‌ها و غلات سبوس‌دار سرشار از فیبر هستند و اگر این مواد غذایی را مصرف نکنید، طبیعی است که دچار یبوست شوید. پس تعادل را رعایت کنید و در کنار گوشت (به اندازه‌ی مناسب)، انواع میوه‌ها، سبزی‌ها و غلات را در برنامه غذایی خود داشته باشید.

سلامت قلبتان به خطر می‌افتد
فایده‌ی دیگر فیبر ممانعت از جذب کلسترول توسط بدن است که می‌تواند به سلامت قلب کمک کند. اگر عادت دارید همیشه از گوشت‌های قرمز فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس مخصوصاً به عنوان جایگزینی برای میوه و سبزی استفاده کنید، لطمه‌ی جبران‌ناپذیری به قلبتان می‌زنید.

بدنتان مجبور می‌شود با التهاب بجنگد
چربی‌های اشباع موجود در گوشت می‌توانند التهاب را در بدن بیشتر کنند. ضمناً گوشت از نظر آنتی‌اکسیدان‌های جنگنده با التهاب به شدت کمبود دارد؛ اما تمام رنگ‌هایی که در میوه‌ها و سبزی‌ها می‌بینید، رنگدانه‌هایی هستند که گروه‌های گوناگونی از آنتی‌اکسیدان‌های بی‌نهایت مفید برای بدن را به نمایش می‌گذارند.

دچار سنگ کلیه می‌شوید
پروتئین زیاد می‌تواند به کلیه‌ها آسیب بزند. پروتئین‌های حیوانی پُر از ترکیباتی به نام پورین‌ها هستند که در بدن به اسید اوریک تجزیه می‌شوند. اسید اوریک زیاد، ریسک سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اگر سابقه‌ی سنگ کلیه در خانواده دارید، باید مصرف پروتئین‌تان را کنترل کنید.

وزن اضافه می‌کنید
حتماً می‌دانید که پروتئین، بهترین ابزار برای تبدیل تمرین و تلاش در باشگاه به توده‌های عضلانی دلخواه است. اگرچه بدن برای عضله سازی به پروتئین نیاز دارد؛ اما مصرف زیاد آن موجب افزایش ناخواسته وزن می‌شود؛ زیرا اگر بیش از نیاز بدنتان پروتئین دریافت کنید، بدن آن را به عنوان چربی ذخیره خواهد کرد.

احتمال اینکه سرطان بگیرید بیشتر می‌شود
مطالعات نشان داده اگر در هفته بیش از ۵۲۰ گرم گوشت قرمز مصرف کنید، ریسک سرطان روده را افزایش می‌دهید. مصرف زیاد گوشت‌های فرآوری شده همچون سوسیس و کالباس نیز شما را مستعد سرطان روده و معده می‌کنند. سعی کنید بیشتر از پروتئین‌های گیاهی و گوشت مرغ و بوقلمون استفاده کنید تا گوشت قرمز.

دهیدراته می‌شوید
پروتئین با افزایش اسید اوریک ناشی از تجزیه‌ی خود، می‌تواند بدن را دهیدراته کند. کلیه‌ها برای رقیق کردن این ضایعات سمی، به آب بیشتری نیاز دارند و این آب را از داخل بدن می‌گیرند؛ بنابراین اگر مراقب نباشید بدنتان کم آب می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: گوشت قرمز سرطان گوشت انرژی خواب مغز ویتامین رشد سرماخوردگی سبزیجات فلفل مواد غذایی برنامه غذایی سلامت میوه و سبزی خانواده وزن تغذیه خانواده سرطان گوشت میوه و سبزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۳۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

رشته‌های پروتئینی مهندسی‌شده که در ابتدا توسط باکتری‌ها تولید می‌شدند توسط دانشمندان برای بهبود رسانایی الکتریسیته اصلاح شده‌اند. در مقاله‌ای که به تازگی در مجله Small منتشر شده است، محققان نشان دادند نانوسیم‌های پروتئینی که با افزودن یک ترکیب زیستی به نام «هِم» اصلاح شده‌اند، می‌توانند الکتریسیته را در فواصل کوتاه هدایت کنند و انرژی را از رطوبت موجود در هوا دریافت کنند.

دکتر لورنزو تراواگلینی، نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: یافته‌های ما فرصت‌های تازه‌ای در بخش رشته‌های سیم رسانا باز می‌کند، رشته‌هایی که مبتنی بر پروتئین بوده و برای توسعه قطعات و دستگاه‌های الکتریکی پایدار و سازگار با محیط‌زیست، قابل استفاده هستند. این نانوسیم‌های مهندسی شده در آینده می‌توانند به نوآوری‌هایی در برداشت انرژی، کاربردهای زیست‌پزشکی و حسگری محیطی منجر شوند.

پیشرفت‌ها در زمینه‌های میان رشته‌ای که ترکیبی از مهندسی پروتئین و نانوالکترونیک است، نویدبخش توسعه فناوری‌های پیشرفته بوده که شکاف بین سیستم‌های بیولوژیکی و دستگاه‌های الکترونیکی را پر می‌کند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: هدف ما اصلاح مواد تولید شده توسط باکتری‌ها برای ایجاد قطعات الکترونیکی است. این دستاوردها می‌تواند به عصر جدیدی از الکترونیک سبز منجر شود و به شکل‌گیری آینده‌ای پایدارتر کمک کند.

وی می‌افزاید: بسیاری از رویدادها در طبیعت به حرکت الکترون‌ها نیاز دارند و این منبع الهام‌بخش روش‌های جدید دریافت الکتریسیته هستند. به عنوان مثال، کلروفیل در گیاهان برای فتوسنتز نیاز به حرکت الکترون‌ها بین پروتئین‌های مختلف دارد.

باکتری‌های طبیعی نیز از رشته‌های رسانا موسوم به نانوسیم برای انتقال الکترون‌ها در غشاهای خود استفاده می‌کنند. نکته مهم این است که نانوسیم‌های باکتریایی که رسانای الکتریسیته هستند، پتانسیل تعامل با سیستم‌های بیولوژیکی مانند سلول‌های زنده را دارند و می‌توانند در حسگر زیستی برای نظارت بر سیگنال‌های داخلی بدن استفاده شوند. البته هنگامی که به طور مستقیم از باکتری استخراج می‌شود، این نانوسیم‌های طبیعی به سختی اصلاح می‌شوند و عملکرد محدودی دارند.

دکتر تراواگلینی می‌گوید: برای غلبه بر این محدودیت‌ها، ما یک فیبر را با استفاده از باکتری E. coli مهندسی ژنتیکی کردیم. ما DNA باکتری E. coli را اصلاح کردیم تا باکتری‌ها نه تنها پروتئین‌های مورد نیاز خود را برای زنده ماندن تولید کنند، بلکه پروتئین خاصی را که طراحی کرده بودیم، ساخته و سپس آن را مهندسی کند. ما در آزمایشگاه آن‌ها را به نانوسیم تبدیل کردیم.

این تیم می‌دانست که پروتئین تولید شده توسط باکتری‌ها به خودی خود رسانایی بالایی نخواهد داشت، آنها باید ماده‌ای را به آن اضافه کنند.

هِم (Heme) یک ساختار حلقوی دارد که به حلقه پورفیرین معروف است و یک اتم آهن نیز در وسط آن قرار دارد. این ترکیب وظیفه حمل اکسیژن در گلبول‌های قرمز از ریه‌ها به بقیه بدن را بر عهده دارد.

به نقل از ستاد نانو، تحقیقات اخیر نشان داده است که وقتی مولکول‌های هِم نزدیک به هم چیده می‌شوند، انتقال الکترون را امکان‌پذیر می‌کنند. بنابراین، دکتر تراواگلینی و تیمش هِم را در رشته‌های تولید شده توسط باکتری‌ها ادغام کردند. دکتر تراواگلینی می‌گوید: همانطور که انتظار داشتیم، با افزودن هِم به این رشته، پروتئین رسانا می‌شود، در حالی که رشته بدون هِم هیچ جریانی را نشان نمی‌داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • طرز تهیه دسر شکلاتی رژیمی، با خیال راحت دسر بخورید!
  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند
  • حیوانی که دایناسور‌ها در کنار آن کوچک به نظر می‌رسند!
  • هشدار به کسانی که هر روز پنیر میخورند
  • (ویدئو) اتفاقی عجیب برای یک رخت‌آویز
  • (ویدئو) چه اتفاقی برای نتانیاهو خواهد افتاد؟