Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام ابوالفضل صابری اراکی، خطیب برجسته کشوری و عضو جامعه مبلغان کشور در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، گفت: وجود مقدسه زهرای اطهر(س) در حدیثی می‌فرمایند: «حُبِّبَ إلَىَّ من دُنياكُم ثَلاثٌ: تِلاوَةُ كِتابِ اللّه ِ و النَّظَرُ في وَجهِ رَسولِ اللّه ِ و الإنفاقُ في سَبيلِ اللّه ِ؛ از کل دنیای شما(مردم) سه چیز را دوست دارم؛ تلاوت قرآن کریم، نگاه به چهره رسول‌الله(ص) و انفاق در راه خدا»

نگاه به چهره رسول‌الله(ص)
وی افزود: آن‌قدر وجود مبارکه حضرت زهرا(س) دل‌باخته پدرش رسول خدا(ص) بود که گرچه امروز ما از نعمت وجود جسمانی رسول گرامی اسلام محروم هستیم و نمی‌توانیم به چهره مبارک آن وجود شریف نگاه بیندازیم، اما روایات، کلمات و فرمایشات ایشان در اختیار ماست و می‌توانیم با نگاه به بیانات رسول‌الله(ص) خود را از چشمه پرفیض و خروشان آن حضرت بهره‌‌مند نمائیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاوت قرآن
عضو جامعه مبلغان کشور ادامه داد: دومین چیزی که از دنیای شما مردم دوست می‌دارم این است که قرآن بخوانم و با کتاب‌الله انس داشته باشم، پیامبر(ص) فرمودند: فقیرترین خانه‌ها خانه‌ای است که روز بگذرد و قرآن در آن تلاوت نشود که متاسفانه در خانه‌های ما صدای تلویزیون و امواج شبکه‌های اجتماعی وجود دارد ولی معنویت تلاوت قرآن در منازل ما کم‌فروغ شده است.
صابری اراکی تصریح کرد: در روایات وارد شده است که روزانه مقید باشیم حداقل 50 آیه از قرآن کریم را تلاوت کنیم که از وسایل سمعی بصری هم می‌توان بهره برد و در خلال برنامه‌های روزمره اگر فرصت کافی برای قرائت قرآن نداریم حداقل به صوت و صدای قرآن گوش دهیم گرچه فرمود: حتی نگاه کردن به صفحات قرآن کریم عبادت است و مشمول ثواب و پاداش می‌باشد. حضرت زهرا(س) آن‌قدر مشتاق تلاوت قرآن بود که یکی از وصایای حضرت(س) به امیرالمومنین(ع)، این بود که وقتی من را داخل قبر گذاشتی، زود از کنار قبرم کنار نرو، بنشین و کنارم قرآن بخوان.

انفاق در راه خدا
خطیب دربار حسینی(ع) سومین موردی که محبوب حضرت صدیقه کبری(س) است را انفاق در راه خدا دانست و تشریح کرد: منش حضرت فاطمه(ص) انفاق در راه خدا بود که متاسفانه امروز بسیاری از کسانی که دم از حضرت زهرا(س) می‌زنند فقط در حال جمع‌آوری مال هستند و انفاقی در راه خدا نمی‌کنند که این‌گونه رفتار با رفتار‌و‌منش آن حضرت سازگار نیست.
وی گفت: یک شبهه‌ای که بعضی مطرح می‌کنند این است که خطاب به متدینین گفته می‌شود، به جای آنکه پول خود را صرف سفرهای زیارتی و برگزاری مجالس اهل‌بیت(ع) کنید، بیائید ایتام را پوشش دهید که در پاسخ به این شبهه باید گفت: از قضا عموما کسانی ایتام و نیازمندان را تحت پوشش و حمایت خود می‌گیرند که متدین هستند و به برنامه‌های زیارتی امثال سفر اربعین و برگزاری مجالس اهل‌بیت(ع) اهتمام می‌ورزند چراکه مرام محمد و آل محمد(ص)، کمک به فقرا و مستمندان است.

وظیفه شیعیان فاطمی در شرایط اقتصادی جامعه
صابری اراکی در پایان به وظیفه شیعیان و پیروان راه حضرت زهرا(س) اشاره کرد و افزود: یکی از وظایف دوست‌داران و محبان اهل‌بیت(ع) و بویژه حضرت زهرا(س) کمک به مستمندان و انفاق در راه خداست که در شرایط اقتصادی امروز که به تعبیر مقام معظم رهبری در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم باید محبان آن حضرت با تبعیت و پیروی از آن وجود مبارک از نیازمندان جامعه دستگیری کنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی فاطمیه ایام فاطمیه تلاوت قرآن انفاق در راه خدا شهادت حضرت زهرا استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار قیدری صبح سه شنبه در دیدار با خانواده شهید مسعود مهدیزاده اظهار داشت: تاریخ اسلام، حیات و جاودانگی خویش را مرهون خون عزیزترین و شجاع ترین مردان و زنانی می داند که با نثار خون خویش نهال اسلام را آبیاری کرده و در راستای دین و ایمان با الهام از سیره نبوی و با الگو گیری از حماسه ی ماندگار عاشورا چراغ راه ما و آیندگان شده اند.

جانشین سپاه ناحیه شبستر، همدلی با خانواده شهداء را وظیفه تک تک مسئولان عنوان کرد و تصریح نمود: در جامعه انسانی ما خانواده شهداء دارای ارج و قرب فراوانی هستند، بطوریکه پدران و مادران، برادران و خوهرانی که نشانه جاودان از ایثار شهداء هستند به یادگار داریم.

وی با اشاره به اینکه آرامش و امنیت کنونی حاصل رشادت ها و ایثارگریهای شهداء است اضافه کرد: وظیفه ماست تا ضمن ادای احترام به پیشگاه شهدای عزیز مراتب سپاس و قدردانی خویش را به خاطر صبر و بردباری و همکاری و همراهی خانواده شهداء که چشمه های فروزان معرفت و قله های صبر و بردباری هستند اعلام نماییم.

وی خانواده شهداء را به عنوان بوستانی خواند که چنین گل های خوشبو را در دامان خویش تربیت کرده اند.

شهید مسعود مهدیزاده متولد ۱۳۴۱، از شهدای جنگ تحمیلی و در عملیات فتح المبین سال ۱۳۶۱ در دشت عباس به شهادت رسیده بود از مقام و منزلت خانواده این شهید والا مقام با حضور روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرمانده حوزه کارگری و کارمندی تقدیر شد.

کد خبر 6092984

دیگر خبرها

  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • پاسخ آیت‌الله فیاضی به سؤالی پیرامون رفع اضطراب
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • نماینده ولی فقیه : برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند / برخی از کسانی که برای حج سپرده‌گذاری کرده‌اند چشمشان به کعبه نمی‌افتد و از دنیا می‌روند
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند | برخی از آنها چشمشان به کعبه نمی‌افتد و از دنیا می‌روند!
  • حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است