Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، پیرو تشکیل نخستین جلسه و نشست کمیته پنج نفره پیگیری مطالبات اتحادیه‌های قرآنی استان‌ها متشکل از مدیران عامل اتحادیه‌ گیلان، خراسان جنوبی، لرستان، کرمان و مازندران، اظهار کرد: این جلسه در راستای پیگیری مطالبات اتحادیه‌های استانی در مجمع عمومی اتحادیه مدغم قرآنی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: طی این جلسه درباره شفافیت مالی و واگذاری اموال و دارایی‌های نقدی و غیرنقدی هر دو اتحادیه کشوری به هیئت مدیره و بازرسی مدغم و تسهیل این امر بحث و تبادل نظر شد و در صورتی که این امر رخ ندهد به دلیل منافع مؤسسات قرآنی از مجاری قانونی اقدامات لازم را انجام می‌دهیم، چراکه در راستای واگذاری اموال اتحادیه به اتحادیه مدغم کوتاهی کرده‌اند.
امیدیان با تأکید بر اینکه باید شفاف‌سازی نسبت به تمام مسائل انجام شود، اظهار کرد: دستگاه حاکمیتی چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین سازمان تبلیغات اسلامی باید در این زمینه برای منحل کردن هر دو اتحادیه اقدامات لازم را انجام دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن این امر محقق شود.
وی با اشاره به بحث صدور مجوز مؤسسات قرآنی است که به ارشاد و تبلیغات بازگشته است، تصریح کرد: این موضوع نباید با ادغام اتحادیه‌ها که به صورت قانونی شکل گرفته، خلط شود چرا که در بحث ادغام بازگشت به عقب نخواهیم داشت زیرا مجمع عمومی طبق مصوبات جلسات چند ده‌گانه هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی و شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار شد و مجمع عمومی که متشکل از بیش از 230 نماینده اتحادیه‌های قرآنی استان‌ها بود با مهر رسمیت دستگاه‌ها تشکیل شد اما چه اتفاقی افتاده که در میانه راه برخی با برداشت‌های ناصحیح می‌خواهند این جریان را به انحراف بکشانند که البته این محقق نخواهد شد.
امیدیان بیان کرد: تشکیل مجمع عمومی اتحادیه مدغم کشوری مطالبه اتحادیه‌های قرآنی استان‌ها بود که پس از بحث ادغام اتحادیه‌های قرآنی استان‌ها از تیرماه سال 96 و با تشکیل کمیته منتخب پیگیری از مدیران عامل پنج استان به منظور برگزاری این مجمع به جد دنبال شد. همچنین قریب به هفت نامه با امضای 31 مدیرعامل اتحادیه استانی به دستگاه‌های بالا دستی زده شد که خواستار به سرانجام رسیدن ادغام در اتحادیه قرآنی کشور شده‌ بودند.
وی تصریح کرد: مجمع عمومی اتحادیه قرآنی کشور هشتم و نهم آذرماه امسال در قم، تقریبا با 100 درصد مردمی برگزار شد که نتیجه برپایی انتخابات سالم بود و در حال حاضر نیز اتحادیه مدغم به صورت مستقل شکل گرفته و بر این اساس بازگشت به عقب نخواهیم داشت.
امیدیان با تأکید بر اینکه در این جریان هنگامی که انتخابات شکل گرفت، هیئت مدیره و بازرسی به صورت مردمی انتخاب شدند، تصریح کرد: فرآیند ادغام اتحادیه‌های قرآنی بحث هدفمند‌سازی و کمک به بخش مردمی بود لذا باید دراستای تقویت هیئت مدیره و بازرسی منتخب تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه اتحادیه‌های استانی با وجود اعتراض به اساسنامه و مفاد ستاره‌دار تشکیل شده، اظهار کرد: این امر به دلیل تصمیم دستگاه حاکمیتی برای برداشت موازی‌کاری‌ها بود که ما هم در این راستا هم قدم شدیم و گلایه‌مندیم چرا در میانه راه خودشان را از این فرآیند مثبت کنار گذاشته‌ا‌ند و به جای اینکه در کنار هم کار کنند در مقابل یکدیگر کار می‌کنند.
مدیرعامل اتحادیه قرآنی لرستان اظهار کرد: مؤسسات قرآنی نیز پس از 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی به بلوغ رسده‌اند و می‌توانند برای خود تصمیم‌گیری کنند و لذا از دستگاه‌های تصمیم‌گیر می‌خواهیم تا به تقویت هیئت‌مدیره و بازرسی منتخب اتحادیه‌های قرآنی استان کمک کنند تا مسیر خود را ادامه دهد تا به سرمنزل برسد.
وی ادامه داد: دستور جلسه دیگر، رسیدن به طرح، ایده و برنامه‌ای برای جلوگیری از فعالیت نهاد‌هایی موازی اتحادیه‌ها در قالب انجمن خانه‌های قرآن و عترت و انجمن قرآنیان(متشکل از پیشکسوتان و خادمان قرآن) و رسیدن به وحدت رویه در زمینه فعالیت‌های این انجمن‌ها با تشکل‌های قرآنی مردمی بود.
امیدیان با اشاره به مصوبه دیگر این جلسه، بیان کرد: طی مجمع عمومی دهه نخست آذرماه، کمیته ۱۳ نفره به دلیل وجود برخی از موارد اختلافی و حقوقی در اساس‌نامه و پیگیری رفع مشکلات برخی از مفاد آن تشکیل شد اما گویا هنوز جلسه‌ای شکل نگرفته است لذا به جد خواستار تعیین تکلیف در این زمینه و وظیفه محول شده هستیم.
وی در پایان اضافه کرد: امیدواریم به زودی نیز اتحادیه مدغم قرآنی کشور در زمینه تعیین مکانی برای استقرار تصمیم‌گیری کنند و در مکانی مشخص مستقر شوند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی اتحادیه مدغم قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۳۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد

به گزارش "ورزش سه"، واگذاری 85 درصدی سهام باشگاه استقلال به شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و انتخاب نماینده ویژه توسط این شرکت برای حضور در هیئت مدیره آبی‌ها این احتمال را به وجود آورد که شاید علی خطیر هم از مدیرعاملی این باشگاه برود، اما این اتفاق رخ نخواهد داد.

علی خطیر که در ابتدای فصل مدیریت باشگاه استقلال را در دست گرفته، امسال با چالش‌های زیادی مواجه بوده، اما کارش را ادامه داده و در حال حاضر نیز در راس مدیریت صدرنشین لیگ برتر است.

علی عسگری، مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، امروز در نخستین جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال پس از واگذاری سهام، تاکید کرد که علی خطیر به کارش در مدیرعاملی این باشگاه ادامه خواهد داد و حداقل تا یک ماه و نیم آینده (پایان فصل) تغییری اتفاق نمی‌افتد.

تغییرات در هیئت مدیره باشگاه استقلال پس از واگذاری سهام آبی‌ها نیز به این زودی اتفاق نمی‌افتد و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در نظر دارد تا پس از پایان فصل چنین کاری را انجام بدهد.

دیگر خبرها

  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • زمان برگزاری مجمع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس
  • تمرین نارنجی‌پوشان با حضور رئیس هیئت مدیره باشگاه مس رفسنجان
  • خطیر در استقلال ماندنی شد
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • تیم دوم استقلال زنده می‌شود
  • استقلالی‌ها پولدار می‌شوند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود