Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ پس از ابلاغ قانون منع به کارگیری بازنشستگان در دستگاه های اجرایی و برخی نهادهای مشمول، داوود تاجران شهردار منتخب کلانشهر اراک در آبان ماه سال جاری از قطار پارلمان شهری اراک پیاده شده و ابوالفضل شالی بیگ به سرپرستی شهرداری اراک انتخاب شد.

با گذشت مدت زمانی اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک سرانجام در یک انتخابات فرمایشی سعید نادری را به عنوان گزینه انتخاب شده معرفی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما انتخاب نادری حواشی گسترده ای در استان مرکزی داشت و باعث انتقادات شدید مسئولین و فعالین سیاسی از انتخاب ناکارآمد اعضای شورای شهر از جمله نماینده ولی فقیه در استان و استاندار مرکزی شد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با اشاره به نصحیت هایی که از جانب خودشان و استاندار مرکزی به اعضای شورای شهر تأکید شده گفت: گر مردم، نظام و شهدا شوخی هستند، مگر با خون شهدا بازی دارید، چه کسی باید پاسخگوی خون شهدا باشد، در هر صورت حرمت‌ها را حفظ کنید، تا حرمت‌تان حفظ شود، بی‌حرمتی کنید، مردم چشم و گوششان باز است، ما امانتدار مردم، نظام، انقلاب و شهدا هستیم، دست از بازی‌های سیاسی و امثالهم همه برداریم، من هم بردارم، بنده که پسر خاله‌ای ندارم شهردار اراک شود، ما دلسوز هستیم، می‌خواهیم یک فرد کاردان، لایق، وظیفه‌شناس، متعهد، آشنای به قوانین، امین، آگاه به مسائل شرعی و شهر و خدمتگزار مردم انتخاب شود که برای حفظ آبروی شورا نه برای آبروی بنده مسئولیت بپذیرد.

همچنین آقازاده در همان جلسه با انتقاد از سیاسی کاری اعضای شورای شهر گفت: اصرار شورا بر چیست، مردم چقدر باید تحمل کنند، وقت‌کشی در این زمینه پذیرفتنه نیست. آیت‌الله دری هم فرمودند که خود افراد هم گفتند که می‌دانیم پذیرفته نیست اما مجبور بودیم، وقت‌کشی را به هیچ وجه نمی‌پذیریم، درست است قانون اختیار انتخاب را به شورا داده اما شورا هم باید رعایت کند که در این زمینه امتیاز رعایت شورا منفی است.

اما پس از انتقادات گسترده این انتخاب سیاسی و ناکارآمد شورای شهر یکی از نمایندگان شهر اراک در پی رایزنی های متعدد با وزارت کشور هنوز هم موفق به گرفتن حکم شهرداری سعید نادری را نتوانست دریافت کند.

پس از رسوایی اعضای لیست امید در این بازی سیاسی نادری در گفتگو با ایرنا با یک فرار روبه جلو در رد صلاحیت خود خبر از انتخاب مجدد شهردار توسط این شورا را طی یک ماه اخیر داد.

نادری با همان رویکرد فرار روبه جلوی خود افزود: امکان پیگیری اداری توسط شورای شهر اراک بر نظر قانونی وزارت کشور وجود داشت، اما ترجیح دادم که از ادامه پیگیری ها انصراف بدهم.

در خصوص عملکرد شورای شهر دکتر مجتبی شاهوار در گفتگویی با خبرگزاری بسیج استان مرکزی گفت: در کل نفس ورود اعضای شورای شهر به ساحت شهرداری به نوعی یک سوء استفاده از رآی مردم است چون مردم رأی نداده اند که آقایان شهردار شوند و کار اجرایی کنند بلکه مردم رأی داده اند که وکلای خوبی در پارلمان شهری برای توسعه شهر و اتفاقا انتخاب یک شهردار متخصص و کارآمد باشند،لذا اینجا یک تناقض برای شأن نظارتی شورا با شأن اجرایی شهرداری پیش می آید.

این محقق سیاسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا کسی که اینگونه وام دار چهره ها و جریان های سیاسی است می تواند خدمت درخوری برای مردم انجام دهد؟ گفت: قطعا خیر؛ به تعبیری می گویند فاقد شیء نمی تواند معطی شیء باشد؛مطمئنا کسی که خودش مولفه های لازم برای شهردار شدن را ندارد و در واقع رابطه خادم و مخدومی با سیستم دولتی و اداری ما نداشته است و در بخش خصوصی شاغل بوده است قطعا با ادبیات بخش دولتی همخوانی ندارد چون شهرداری هم به نوعی در بستر وزارت کشور تعریف می شود هرچند که شهرداری سازمان عمومی غیر دولتی محسوب می شود.

این کارشناس سیاسی افزود: قطعا کسی که مورد تربیت صحیح اداری قرار نگرفته باشد و فاقد تجربه شهرداری باشد نمی تواند به عنوان یک مدیر موفق در آینده باشد که این هم یک ظلم بزرگ به خود این شخص و هم ظلم مضاعف تری به مدیریت شهری خواهد بود و نظر برخی دوستان که اعتقاد دارند بگذارید ایشان وارد بشود اگر توانمند نبود آن وقت انتقاد کنید یک سخن بی پایه و غلطی است.

وی تصریح کرد: شهرداری اراک در یک شرایط بسیار بحرانی و حساس قرار گرفته است و دچار بیماری است که آزمون و خطا در مدیریت شهری اصلا جایگاهی ندارد و لازم است اعضای شورای شهر نگاهی مسئولیت پذیرانه تر داشته باشند.

شاهوار در پایان خاطر نشان کرد: شهردار باید مدافع انقلاب اسلامی باشد و رضایت عمومی را از مجموعه حاکمیت با مدیریت صحیح را فراهم کند و از برف روبی و جمع آوری زباله گرفته تا مسائل ترافیکی و دفن و کفن میت و... را صحیح انجام دهند،که یک زنجیره بسیار وسیع است و در حقیقت ویترین خدمات دولت شهرداری است که مردم در صورت شهردار مناسب رضایتمندی مطلوبی می توانند از دولت داشته باشند و رضایمندی از دولت رضایت از نظام و انقلاب خواهد بود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۶۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟

محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استانهای شانا و دبیران جریانات سياسی دیگر بر وحدت گروه های انقلابی تاکید کرد. 

 

رضایی در دیدار با آقایان نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، آقایان رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و آقای احمد نادري و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد. 

 

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده محوری به جای شخص محوری است.

 

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و وعده صادق خاطرنشان کرد: موقعیت ایران درغرب آسیا بیش از گذشته تعیین کننده شده است، فلذا فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنين شرايطي وحدت نيروهاي انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره برداری از فرصت هاست و هر نوع تکروی و سهم خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروزه بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ علیرغم شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد و آن‌ها نشان دادند که تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی تر و بیشتر می کند.

 

رضایی در پایان گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات و شفافیت باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش های جدید مهیا باشد. تحمل سليقه های سياسی علامت بلوغ عقلانیت گروه های سیاسی است.

 

گفتنیست طی این نشست‌های جداگانه آقایان نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی پور و سعید محمد از صبح ایران، ضمن تشریح روند شکل گیری جریان‌ها و جبهه های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله مندی ها پرداختند و همچنین آمادگی خود برای گفتگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند. 

 

همچنین محسن رضایی در جلسه با آقایان داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا نیز نقطه نظرات خود را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • ۳ پل در محدوده دره نورالشهدا اراک ساخته می‌شود
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند