Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، تعدادی از کارگران کارخانه سیمان لوشان به نمایندگی از جانب حدود ۱۵۰ کارگر بیکار شده این واحد صنعتی، از اعضای شورای تامین شهرستان رودبار، خواستار حل مشکلات و رفعِ موانع راه‌اندازی این واحد تولیدی شدند.

از قرار معلوم کارخانه سیمان لوشان با ظرفیت تولید ۳۰۰ تنی یکی از مطرح‌ترین واحد‌های تولیدکننده سیمان در شمال کشور بوده است که از مهر ماه سال ۹۲ به دلیل ساختار فرسوده و به بهانه مشکلات زیست محیطی با حدود ۱۵۰ کارگر تعطیل اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگران با بیان اینکه این کارخانه بعد از تعطیلی به یک پیمانکار واگذار شد تا در ازای استخراج معادن سنگ آهک آن یک صنعت جدید در جوار معدن  ایجاد کند و کارگران بیکار شده آن را مشغول به کار کند، افزودند: در حال حاضر چندین سال است پیمانکار از معادن سنگ این کارخانه روزانه ۱۰ تا ۲۰ تن سنگ (تراورتن) استخراج می‌کند اما طبق تعهدی که به شورای تامین شهرستان رودبار حین واگذاری داده تا هم‌اکنون اقدامی در جهت راه‌اندازی واحد جدید و اشتغال کارگران بیکار شده، صورت نداده است.

به گفته این کارگران، آن زمان یکی از طرح‌های پیشنهادی پیمانکار ایجاد یک کارگاه سنگبری در جوار معدن سنگ در منطقه کوه‌های آسمانسرای حاشیه شهر لوشان بود که پیمانکار در مقام خریدار بعد از گذشت ۴ ماه به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی از ایجاد آن خودداری کرد و اخیرا نیز طرح احیای کارخانه سیمان را پیگیری می‌کند.

کارگران با بیان اینکه آنها می‌خواهند تا همانند قبل در واحد صنعتی محل کار سابق خود مشغول به کار شوند، اظهار داشتند: شهریور ماه سال جاری با درخواست پیمانکار هیاتی از سوی سازمان صنعت و معدن استان گیلان برای بازرسی از وضعیت کارخانه وارد شهر لوشان شدند و قرار شد با یک فرصت دو ماهه، خریدار عملیات احیای کارخانه  سیمان لوشان را آغاز کند اما متاسفانه تا امروز که سه ماه از این فرصت می‌گذرد، هیچ اقدامی برای حل مشکلات و رفعِ موانع راه‌اندازی این واحد تولیدی صورت نگرفته و ما کارگران همچنان منتظر هستیم.

به گفته کارگران سیمان لوشان، این واحد قبل از خرداد سال ۹۲ بیش از ۱۸۰ کارگر داشت که تحت مسئولیت شرکت پیمانکاری کار می‌کردند اما با وقوع مشکلات مربوط به کمبود منابع مالی، کارگران پیمانکاری در تیر و شهریور ۹۲ کار خود را از دست دادند.

پیگیر وضعیت سیمان لوشان و کارگرانش هستیم

 محمد حیدری (رئیس اداره کار شهرستان رودبار) در خصوص پیگیری وضعیت کارخانه سیمان لوشان و اشتغال کارگران این واحد گفت: پیگیر وضعیت راه‌اندازی کارخانه سیمان لوشان هستیم و هم‌اکنون بخش‌هایی از این کارخانه آماده کار هستند و به محض آماده‌سازی کامل و تامین مواد اولیه راه‌اندازی خواهد شد.

او با بیان اینکه در حال حاضر ۲۸ نفر از مجموع ۴۹ کارگر مستقیم کارخانه سیمان لوشان مشغول کار شده‌اند، در ادامه درباره اشتغال کارگران پیمانکاری (غیرمستقیم) کارخانه سیمان لوشان گفت: در مجموع  کارخانه سیمان لوشان حدود ۷۶ کارگر پیمانکاری دارد که آنها نیز به مرور طبق اولویت‌بندی همزمان با شروع به کار کارخانه به کار گرفته می‌شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۶۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد