Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره بندر و دریانوردی آستارا گفت: در ۱۰ ماه نخست امسال بیش از ۱۰۱ هزار تن انواع کالا از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا به خارج از کشور صادر شد. ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آستارا، کیانوش امیری صبح امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان با اشاره به آمار تخلیه و بارگیری در بندر آستارا اظهار داشت: صادرات از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا در 10 ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 64 درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره بندر و دریانوردی آستارا با اشاره به آمار تخلیه و بارگیری در 10 ماهه نخست امسال از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا اعلام کرد: در 10 ماه نخست امسال بالغ بر 152 هزار تن انواع کالا در بندر آستارا تخلیه و بارگیری شده است.

امیری با اعلام اینکه در 10 ماهه نخست امسال 85 فروند کشتی وارد منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا شده است تصریح کرد: در مجموع از این تعداد کشتی با محموله وارداتی، مقدار 51 هزار و 230 تن کالا در بندر آستارا تخلیه شده است.

گیلان|‌ گوشت قرمز وارداتی از مرز آستارا کاملاً سالم استامام‌جمعه آستارا: حوزه بهداشت و درمان آستارا نگران‌کننده استگیلان| اتوبان باکو به آستارای ایران متصل می‌شود

وی با بیان اینکه در حوزه صادرات از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا افزایش داشته‌ایم افزود: در 10 ماهه نخست امسال بالغ بر 101 هزار تن کالا از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا به بنادر حاشیه دریای خزر صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 64 درصد افزایش نشان می‌دهد.

امیری با اشاره به ظرفیت نهایی بندر تجاری آستارا و نقش مهم این بندر در منطقه خاطرنشان کرد: در حال حاضر طراحی بندر آستارا برای ایجاد ظرفیتی معادل 2.5 میلیون تن در سال برای کالاهای غیرنفتی و حدود یک تا 1.5 میلیون تن جهت غلات و مابقی جهت کالاهای عمومی پیش بینی شده است.

سرپرست اداره بندر و دریانوردی آستارا با اشاره به آمار تخلیه و بارگیری کالاها در 9 ماهه امسال تصریح کرد: در این مدت انواع آهن آلات، چوب، مصالح ساختمانی، مواد معدنی و محصولات پتروشیمی و غلات در این بندر تخلیه و بارگیری شده است.

به گزارش تسنیم، منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا به‌عنوان نخستین بندر خصوصی ایران، یکی از مسیرهای بهینه ترانزیت کالاهای کشور ترکیه به کشورهای حاشیه دریای خزر است که این مسیر می‌تواند سبب افزایش میزان ترانزیت کالا از کشور و بازگرداندن سهم از دست رفته آن به کشور باشد.

یکی از مهم‌ترین مشکلات بندر تجاری آستارا عدم صدور کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی است که همین امر سبب می‌شود انجام عملیات ترانزیت و صادرات با بروکراسی بیشتری صورت پذیرد.

عملیات احداث بندر آستارا در فروردین ماه سال 1388 توسط شرکت خدمات بندری و دریایی کاوه آغاز شد و فاز نخست آن در فروردین ماه 1392 به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۶۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال

بیش ۴ میلیون و ۸۷۴ هزار تن سیما به ارزش ۴ هزار و ۷۶۵ میلیارد تومان در فرودین امسال در بوزس کالا معامله شد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ از ابتدای امسال تا پایان فروردین ماه، 5.6 میلیون تن انواع سیمان عرضه و با تقاضای 6.5 میلیون تنی مواجه و 4 میلیون و 874 هزار و 540 تن آن دادوستد شد که ارزش 4 هزار و 765 میلیارد تومان را ثبت کرد.

همچنین در این مدت 10 میلیون و 676 هزار گواهی سپرده سیمان معادل 10 هزار و 676 تن سیمان به ارزش 11.8 میلیارد تومان در بازار مالی بورس کالا مورد دادوستد قرار گرفت.

عرضه 30 دستگاه کامیون کشنده فاو در بورس کالا

افزون بر این، تالار خودرو بورس کالا سال جدید را با عرضه 30 دستگاه کامیون کشنده فاو (کامیون کشنده FAW J6P-460) آغاز می کند. این خودروها قرار است یکشنبه 9 اردیبهشت در بورس کالا عرضه شوند.

بر این اساس تعداد 30 دستگاه کامیون کشنده فاو سیبامتوربه قیمت پایه 4 میلیارد و 778 میلیون تومان با درصد پیش پرداخت10 درصدی عرضه می شود.

ابلاغ شرایط خرید کامیون کشنده فاو

این گزاش می‌افزاید: بورس کالا شرایط خرید خودرو کامیون کشنده فاو که قرار است یکشنبه 9 اردیبهشت عرضه شود را ابلاغ کرد که بر این اساس مهلت ثبت سفارش ساعت 8 صبح روز یکشنبه 9 اردیبهشت است و به منظور مدیریت سفارش های دریافتی مشتریان، کارگزاران امکان مسدودسازی سفارش های دریافتی را تا ساعت 8:30 روز عرضه خواهند داشت.

هر کد ملی (اشخاص حقیقی) صرفا امکان ثبت سفارش یک دستگاه خودرو و هر شناسه ملی (اشخاص حقوقی) امکان ثبت سفارش حداکثر سه دستگاه خودرو را دارند.

اشخاصی که در عرضه های قبلی در بورس کالا موفق به خرید خودرو شده اند و از ابتدای سال 1398 از شرکتهای خودروسازی خودرو خریداری کرده اند نیز امکان ثبت سفارش را دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • اجرای بیش از ۵۰ ویژه برنامه هفته عقیدتی سیاسی در آستارا
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • امسال ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد