Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت درباره شیمی درمانی در سرطان گفت: به منظور مدیریت مراکز شیمی درمانی، بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت، به مراکز شیمی درمانی مجوز جدید داده می‌شود و مراکزی که استانداردهای لازم را ندارند، اجازه شیمی درمانی نخواهند داشت.

به گزارش ایسنا، دکتر قاسم جان بابایی در مراسم افتتاح همزمان ۷۵ مرکز پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان، گفت‌: با آغاز طرح تحول سلامت در حوزه درمان سرطان، اقدامات خوبی در راستای حمایت از بیماران انجام شده است و هم برای بیماران سرپایی و هم بیماران بستری در حوزه سرطان بسته‌های حمایتی تدوین و اجرا شد و بسیاری از هزینه‌ها را در قالب برنامه تحول تأمین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اقدامات زیربنایی و ساخت مراکز تشخیص و درمان سرطان نیز از ابتدای طرح تحول سلامت مورد توجه قرار گرفت؛ چرا که مردم نیاز به درمان مناسب داشتند. بر این اساس ساخت مراکز سرطان در سه تیپ آغاز و سیاست‌گذاری‌های لازم انجام شد. در حال حاضر در برخی از استان‌ها مراکز تیپ یک که بحث پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان را دنبال می‌کنند، ایجاد شده است و در برخی از استان‌ها هم مراکز تیپ سه شکل گرفته‌اند.

جان بابایی با اشاره به اینکه سیمای سرطان به سمت سرطان‌های قابل پیشگیری در حال حرکت است، در این باره توضیح داد: بنابراین هدفگذاری ما برای ایجاد مراکز پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان مناسب بوده است. یکی از مهم‌ترین سیاست‌های ما استانداردسازی خدمات سرطان، مدیریت منابع این حوزه، توسعه شبکه ارائه خدمت، توسعه نیروی انسانی و ثبت اطلاعات سرطان بوده است.

تدوین استانداردهای خدمت برای داروهای پرهزینه سرطان

معاون درمان وزارت بهداشت همچنین گفت‌: در عین حال برای اولین بار در کشور برای داروهای پر هزینه سرطان و سرطان‌های شایع، گایدلاین و استانداردهای خدمت را به صورت بومی تدوین و ابلاغ کردیم. بر این اساس منابع به خوبی ذخیره شده‌اند. در این زمینه برای سرطان‌های معده، روده بزرگ، ریه، پستان و … گایدلاین بومی نوشته شده است.

رصد مراکز شیمی درمانی با کد شناسه

جان بابایی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از اقدامات ما مدیریت مراکز شیمی درمانی بود؛ به طوری که در حال حاضر بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت به مراکز شیمی درمانی مجوز جدید داده می‌شود و مراکزی که استانداردهای لازم را ندارند، اجازه شیمی درمانی نخواهند داشت. در حال حاضر تمام مراکز شیمی درمانی کد شناسه دریافت کرده و در حال رصد و پیگیری هستند. همچنین دستورالعملی برای شیمی درمانی با رعایت اصول بیمار، اصول تهیه دارو و اصول کارکنان تدوین شده و در حال اجرا است.

توسعه مراکز حمایتی و طب تسکینی سرطان

وی با اشاره به اینکه در ادامه اقدامات‌مان بحث توسعه مراکز حمایتی و طب تسکینی در حوزه سرطان هم آغاز شد، گفت‌: خوشبختانه از سال گذشته آموزش‌هایی در زمینه طب تسکینی آغاز شده است و ۲۰ مرکز را آموزش دادیم و امیدواریم که در سال ۹۸ طب تسکینی و حمایتی در حوزه سرطان که مغفول باقی مانده است، پر رنگ‌تر شود. همچنین سند توسعه ملی سرطان را که تدوین شده بود، ابلاغ کردیم. در عین حال مدیریت اطلاعات در این حوزه یکی از مهم‌ترین اقداماتی بود که از زمان دکتر آقاجانی آغاز شد و تاکنون ادامه دارد. سامانه‌ای هم در این زمینه ایجاد شد که دارای اطلاعات برخط پاتولوژی، ثبت الکترونیکی نسخ و … بوده و داروخانه‌ها و بیمه‌ها هم بر اساس این سامانه نسخه پیچی می‌کنند تا هزینه‌های سرطان مدیریت شود.

نیمی از سرطان‌ها قابل پیشگیری‌اند

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به بهره‌برداری از ۷۵ مرکز پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان، یادآور شد: باید توجه کرد که نیمی از سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند و ما با این مراکز می‌توانیم ۶۰ درصد جمعیت کشور را در این مراکز دولتی غربالگری کنیم و امیدوارم تا سال آینده در کل کشور این اقدام صورت گیرد و همان طور که سیمای سرطان در حال تغییر است، بتوانیم هزینه‌های سلامت ناشی از سرطان را کاهش داده و عمر مردم را بیشتر کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درمان سرطان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۶۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»

عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد موفق به کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره تحقیقات برتر در حوزه سلول درمانی و سلول های بنیادی خونساز شد

به گزارش ایسنا، چهارمین جشنواره تحقیقات برتر سلول های بنیادی خونساز و سلول درمانی به همت پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی و پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

در این مراسم زهرا سادات هاشمی، عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با ارائه مقاله؛In vivo study for cytotoxicity of murine NK cell-derived exosomes against Triple-Negative mouse mode توانست رتبه نخست را کسب کند، همچنین مرکز رشد فناوری های پیشرفته درمانی و تشخیصی با ارائه مقاله؛ «تولید گوشت آزمایشگاهی جهت تغذیه حیوانات خانگی برای اولین بار در ایران» حائر رتبه دوم و سرکار خانم فاطمه سلیمیان پژوهشگر پژوهشکده سرطان معتمد با مقاله " Human Placenta Derived Mesenchymal Stem Cells Transplantation in Patients with Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) Caused by COVID-19 (Phase I Clinical Trial):Safety profile assessment رتبه سوم را در این دوره از جشنواره کسب کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • روش‌های پیشگیری و قطع ریزش موی سر، ابرو و مژه
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • مراکز تفریحی و گردشگری لرستان برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد