Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-02@22:01:44 GMT

بهترین باغ گل‌های تهران کدامند؟ (+عکس)

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۲۷۲۶۱

بهترین باغ گل‌های تهران کدامند؟ (+عکس)

پول‌نیوز - برخلاف تصورمان باغ گل های تهران، فقط جایی برای خرید کود و درختچه و گلدان نیستند، بلکه می‌شود یک صبح را به گردش در آنها اختصاص داد؛ گردشی که نه هزینه چندانی دربردارد و نه زمان خالی زیادی می‌خواهد.




بازار گل محلاتی
اگر ساکن شرق تهران هستیم، بهتر است وقت‌مان را با رفتن به باغ‌های دیگر تلف نکنیم و یک راست به اینجا بیاییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازار که یکی از بزرگترین باغ گل های تهران است، در عید کارش را از حدود ساعت ۵ صبح شروع می‌کند و درهایش هم در ساعت ۱۲ شب بسته می‌شود. اما در روزهای معمول غرفه‌ها ساعت ۱۱:۳۰ صبح کارشان را تعطیل می‌کنند و می‌روند؛ مگر در روزهای تعطیل که تا ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵ بازند.

اینطور گفته می‌‎شود که وسط هفته، قیمت گل و گلدان‌های این باغ، کمی کمتر از آخر هفته است. در این بازار علاوه بر گل، گیاه، گلدان‌های آپارتمانی و … لوازم سفره عقد هم فروخته می‌شود. بعضی از مغازه‌های این بازار عمده‌فروش هستند، ولی بیشترشان تک‌فروشی هم دارند.

ویژگی مثبت دیگر بازار گل محلاتی، دسترسی راحت به آن است؛ چیزی که بازارهای دیگر از آن بی‌بهره‌اند. علاوه بر خودروی شخصی می‌توان با مترو هم به ایستگاه نبرد رفت و از آنجا با یک کورس تاکسی به بازار گل رسید. از میدان هفت تیر، میدان امام خمینی و چهارراه خمینی هم تاکسی‌ها، مستقیم ما را به سمت اتوبان محلاتی می‌برند.

آدرس: بزرگراه محلاتی، خیابان نبرد جنوبی، خیابان زمزم، پایین تر از دادگاه خانواده، بازار گل شهید محلاتی

بازار گل خاوران
این بازار گل که اسم اصلی‌اش بازار گل امام رضا (ع) است، در جنوب شرق تهران قرار دارد. بازار گل خاوران دومین بازار گل بزرگ تهران است و ساعت کار مغازه‌هایش هم مثل بازار محلاتی از ۴ صبح تا ۱۱ صبح است.
این بازار، دو خیابان، پنج کوچه و پارکینگی برای کارکنان دارد و علاوه بر گل، درختچه و گلدان، لوازم باغبانی هم می‌فروشد. اگرچه تنوع گل‌های اینجا زیاد است، ولی مغازه‌ها بیشتر با مصالح موقتی ساخته شده‌اند و برای همین نمای چندان خوبی را در اینجا نمی‌بینیم.
آدرس: جاده‌ خاوران بعد از شهرک مشیریه

بازار گل بهشت زهرا
این بازار گل که در مسیر بهشت زهرای تهران قرار دارد، به خصوص پنجشنبه‌ و جمعه‌ها غلغله می‌شود، اگرچه همه مشتریان این بازار را صاحبان عزا تشکیل نمی‌دهند و خیلی‌ها هم برای خرید گلدان، گل‌های آپارتمانی و گل به این منطقه می‌آیند. ساعت کاری بازار گل بهشت زهرا معمولا از بقیه بازارهای گل بیشتر است و وقت بیشتری برای گشتن در آن هست. بیشتر گل‌فروش‌های سر چهارراه‌ها، گل‌های خود را از این بازار تامین ‌می‌کنند.
آدرس: ابتدای اتوبان بهشت زهرا، بعد از صالح آباد

‌ بازار گل فکوری
این فقط ساکنان شرق تهران نیستند که می‌توانند از زیبایی‌های بازار گل فکوری لذت ببرند؛ بلکه آنهایی که حوالی غرب هم زندگی می‌کنند، می‌توانند یک صبح روز تعطیل عازم باغ گل شهید فکوری بشوند.
خوبی این بازار در این بوده که برخلاف بقیه، پارکینگی مجزا دارد و جای نگرانی برای پارک ماشین وجود ندارد. ویژگی دیگرش هم مثل همه بازارهای گل، قیمت معقول گل‌ و گلدان‌هایش است. در این بازار مثل بازار محلاتی درخت‌ها و نهال‌های میوه، گیاهان زینتی، کاکتوس‌ها، گیاهان بیرونی، انواع بذرهای سبزیجات، خوراکی و گل‌های آپارتمانی فروخته می‌شود.
آدرس: ابتدای جاده مخصوص کرج

بازار گل غرب تهران
بازار گل دیگری هم در شمال غرب تهران وجود دارد. بیشتر گل‌های بازار گل آبشناسان، از بازار محلاتی به اینجا می‌آیند و به همین دلیل هم با قیمت عمده فروخته نمی‌شوند.
بازار کوچک غرب تهران، شش سالن دارد که گل‌های آپارتمانی، تزیینی و باغچه‌ای را با تنوع خوبی به فروش می‌رساند. ساعت کار این باغ گل از ۹ صبح تا یک ظهر و ۴ بعدازظهر تا ۸ شب ادامه دارد. برای همین این بازار بیشتر مناسب آنهایی‌ست که خیلی هم سحرخیز نیستند.
آدرس: انتهای اتوبان ستاری شمال، دومین خروجی دوربرگردان، جنب پمپ بنزین آبشناسان




منبع:برترینها

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: گردشگری پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۷۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

خسرو طالبی - رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی، در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبارها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آنها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

تصمیمات آنی انگیزه کشاورزان را کم می‌کند

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب‌ زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزارتومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزارتومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت های مردمی جهادی خدمت می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

کد خبر: 1229109 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • مصاف صنعت نفت آبادان و هوادار تهران
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۰:۳۰
  • حضور تجار در «ایران اکسپو»بهترین پاسخ به ناامن جلوه دادن کشوربود
  • ببینید | اعتصاب و تعطیلی بازار طلای تهران صحت دارد؟
  • برای میکاپ عروس، به کدام آرایشگاه زنانه تهران مراجعه کنیم؟
  • مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟
  • بازار رمزارز‌ها / سقوط بیت‌کوین و اتریوم پیش از رویداد هنگ‌کنگ
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟