Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به نظر می رسد دستگاه دیپلماسی از برجام عبرت گرفته و نمی خواهد این بار نیز مانند برجام همه چیز را به نهایی شدن این توافق گره بزند، در مورد لوایح پولشویی به نظر می رسد آنها عبرت گرفته اند و نیمی خواهند حل تمام مشکلات را به این موضوع پیوند بزنند.

«احمد توکلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرگزاری قدس تاکید کرد: همان گونه که می دانید مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به FATF  و سرنوشت مقاومت در منطقه حساسیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام حرف سر همین است که چون این مساله ممکن است در سرنوشت مقاومت و منطقه موثر باشد، پس بنابراین برای مجمع تشخیص مصلحت نظام حساس است.

وی افزود: ممکن است دو نوع نظر در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح باشد موافقان FATF  در مجمع تشخیص مصلحت نظام این مساله را نمی گویند که با تصویب این قانون به محور مقاومت آسیب می رسد اما این گونه استدلال می کنند که عدم تصویب این لوایح در آینده محور مقاومت را با خطرهای جدی تری مواجه می کند. اگر ما بصورت مشروط این لوایح را بپذیریم می توانیم به محور مقاومت کمک کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در پاسخ به این سوال قدسنا که «به عنوان یک سیاستمدار تا چه میزان محتمل است که با طرف مقابل بر سر شروط به تفاهم برسیم؟»، گفت:  به نظر من احتمالش حدود 50 درصد است، اگر ما این لوایح را بصورت مشروط  بپذیریم ما چیزی را از دست نداده ایم. سیاست خارجی ما بر مبنای دفاع از مقاومت و مستضعفین چیده شده است، این مسئله یک امر اعتقادی و انسانی است.

وی تاکید کرد: کسانی که اصطلاحا می گویند به ما چه ربطی دارد (دفاع از مقاومت و مظلومین عالم) در عرصه سیاست خارجی یا غافل هستند یا جاهل، چرا که ایالات متحده آمریکا از آن سوی دنیا در منطقه دخالت می کند سئوال اینجاست چرا این کار را می کند؟ برای اینکه در یک منظومه فکری و نظری خودش ظوابط و برای حفظ منافع خودش دخالت ظالمانه و خونریزی و قساوت را حق خود می داند.چطور خطر در کنار مرزهایمان باشد و ما بی تفاوت باشیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: «اگر دخالت در مناطق مختلف جهان خوب نیست پس آمریکا در منطقه چه کاری می کند؟، به نظر من مجمع تشخیص مصلحت نظام بصورت یکپارچه خواهان حمایت از مقاومت است، ولی در اینکه به چه صورتی عمل کند که این حمایت امکان پذیر باشد اختلاف نظر وجود دارد. من فکر می کنم مجمع تشخیص مصلحت نظام به وظیفه اش عمل خواهد کرد.

احمد توکلی افزود: اینکه افرادی از نظراتشان دفاع می کنند و سعی می کنند حرفشان را به گوش مسئولان برسانند اسمش فشار نیست. مخالف و موافق در تلاش هستند که مجمع را قانع کنند که FATF  را تصویب کنند یا خیر. هر کدام از مسئولین حرف خودشان را می زنند و استدلال هم می کنند به عنوان نمونه دکتر ظریف حرف خودش را می زند و استدلال هم می کند.

توکلی در ادامه در پاسخ به این سوال که «چرا دستگاه دیپلماسی کشور مردم را اقناع نمی کنند که پذیرش  FATF  به چه دلایلی منافع کشور را تامین می کند؟، گفت: به نظر می رسد دستگاه دیپلماسی از برجام عبرت گرفته و نمی خواهد این بار نیز مانند برجام همه چیز را به نهایی شدن این توافق گره بزند، در مورد لوایح پولشویی به نظر می رسد آنها عبرت گرفته اند و نیمی خواهند حل  تمام مشکلات را به این موضوع پیوند بزنند. البته که تصمیمات بزرگ می بایستی با مشارکت همه گرفته شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در پاسخ به این سوال که آیا لابی موافقین FATF قدرتمندتر است یا لابی مخالفین؟، گفت:  هر دو هست اما تاثیر مخالفین بیشتر و موثرتر است.

قدس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۸۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: مأموریت نهادها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح است ولیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه‌های بسیج و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد جاری باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در اولین گردهمایی ملی قرارگاه های راهبری مساجد استان‌ها که امروز، چهارشنبه 19 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، طی سخنانی با تصریح بر اینکه جلسه‌ای با این کیفیت، با شرکت جمع حاضر و با موضوع مسجد، برای اولین بار است که تشکیل می‌شود، گفت: از مدتی قبل با رؤسای نهادها و دستگاه‌های مرتبط، طی جلسات متعدد و متوالی دور هم نشستیم و همفکری کردیم، ناظر بر ارتقاء وضعیت مساجد در کشور و هم‌عهد شدیم تا حق مسجد، چنانکه شایسته است در نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا شود.

حاج علی اکبری بر لزوم تلاش جمعی برای ادای حق مساجد تأکید کرد و گفت: این هم‌عهدی نهادی و دستگاهی، نقطه امید را بر می‌انگیزد که تلاش جمعی و جدیدی را برای خدمتگزاری به مساجد آغاز کنیم و اکنون به همگرایی بیشتری در ارتباط با مسائل اصلی و راهبردی مرتبط با مساجد رسیدیم.

او تصریح کرد: جمع‌بندی نهادها و دستگاه‌های مرتبط برای همکاری و هم‌افزایی، به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم شده و تذکرات و رهنمودهای معظم له نیز دریافت شد.

 

کنگره جهانی حضرت رضا(ع) میزبان دانشمندان داخلی وخارجی می‌شود

 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه نمایندگان ولی فقیه مصمم هستند با همراهی ائمه جمعه، نهادها و دستگاه‌های استانی فصل تازه‌ای از تمرکز بر حل و فصل نظام مسائل مساجد را آغاز کنند، تصریح کرد: آنچه که مدنظر است، طراحی ساز و کارهای مناسب، معطوف به ظرفیت‌های موجود، برای پشتیبانی از مساجد است و این مسیر به شکل‌گیری تشکیلات و ساختار جدید منجر نخواهد شد.

حاج علی اکبری با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم اهتمام جدی و قابل تحسینی به امر مسجد وجود دارد، اظهار داشت: در این زمینه، در جستجوی یافتن راه‌های جدیدی برای خدمت به مساجد، با مشارکت وزارتخانه‌ها و ارکان دولت هستیم و تعامل با وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش در حوزه اختیارات و وظایف، در گام اول، در دستور قرارگاه ملی مسجد قرار دارد و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

او خاطرنشان کرد: مأموریت نهادها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است ولیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی هنری مساجد جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

علی اکبری با تأکید بر اینکه در برابر مسجد، آرم نهادها و دستگاه‌ها باید رنگ ببازد، اظهار داشت: آنچه باقی می‌ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی
  • عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری
  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • ساخت دستگاه تشخیص فوری سرطان توسط جوان ایلامی
  • دستگاه شمارش پول که می‌تواند اسکناس تقلبی را تشخیص دهد (فیلم)
  • تمامی دستگاه ها، پای کار امر به معروف و نهی از منکر بیایند
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • حماس: سرنوشت صهیونیست‌ها در رفح هم چیزی جز شکست نیست