Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از پیمانکاران بازسازی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه در مقابل استانداری کرمانشاه تجمع کردند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چند ماه پیش بود که هشدار ورشکستگی پیمانکاران مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه در گزارشی با عنوان «فاجعه پیمانکاری در مناطق زلزله‌زده»روی خروجی شبکه اطلاع رسانی مرصاد قرار گرفت و این موضوع در جلسه ستاد بازسازی استان مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برخی از مدیران استان با کتمان این موضوع و عادی نشان دادن روند بازسازی توسط پیمانکاران سعی در سرپوش گذاشتن بر این موضوع را داشتند؛ حالا صبح امروز یکشنبه پیمانکاران مناطق زلزله زده که دیگر تحمل وضعیت مذکوررا نداشتند به نشانه اعتراض به عملکرد برخی از مدیران در بازسازی مقابل درب استانداری کرمانشاه تجمع کرده‌اند و خواستار ورود استاندار به این موضوع هستند.

یکی از این پیمانکاران در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: بعد از زلزله ۲۱ آبان ۹۶ در کرمانشاه پیمانکاران از کرد، لر، آذری و فارس آن روزها از همه نقاط ایران سریعا برای بازسازی روستاها و شهرها اقدام کردند و در شرایط نامشخص بودن برگشت سرمایه ریسک بزرگی انجام دادند، اما به همت و وعده مسئولان برای بازسازی دلخوش کردند.

وی افزود: ما در این مدت مشکلات زیادی داشتیم از عدم تامین به موقع مصالح گرفته تا افزایش قیمت و عدم نظارت درست بر بازار که موجب افزایش چندین برابری هزینه‌ها شد که با حساب و کتاب‌ای اولیه اصلا همخوانی نداشت.

یکی دیگر از پیمانکاران نیز به خبرنگار مرصاد، گفت:برخی از همکاران ما با ورشکستگی کامل از منطقه و از دست طلبکارها فرار کردند، ولی باز هم برخی ها ماندند به امید وعدهایی که دولت و بنیاد مسکن به آنها می دادند و هر روز این تکرار می شد تا دولت بتواند برای سالروز زلزله با افتخار آمار بدهد که این تعداد واحد بازسازی شد.

وی ادامه داد: دولت هیچ کمکی به ما نمی‌کند و فقط به فکر افزایش آمار و ارقام در بحث بازسازی است و حالا ما که آمده بودیم خانه‌های زلزله زده‌ها را سرپا کنیم خودمان خانه خراب شده‌ایم.

حالا باید دید آنهایی که این موضوع را کتمان می‌کردند چه پاسخ و توجیهی را برای این کا خود داشته‌اند و باز هم این رویه را در پیش خواهند گرفت یا فکری به حال مشکلات این پیمانکاران می‌کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست