Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی مشهدی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، با اشاره به نشست «ارائه گزارش بودجه‌های دریافتی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور» که طی هفته گذشته برگزار شد، گفت: چند سؤال از سوی مدیران عامل اتحادیه‌های قرآنی استان‌ها مطرح است که امیدواریم که در این خصوص شفاف‌سازی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: براساس آنچه که مطرح شده و از آن مطلع هستیم، مبالغی که طی سال 95 تا 96 از سوی اتحادیه تشکل‌ها دریافت شده است، شامل یک میلیارد و ۱۳ میلیون تومان در اوایل سال 96 و یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان نیز حدود یک ماه گذشته و در شش ماه دوم سال 97 به حساب اتحادیه تشکل‌ها واریز شد، اما سؤالی که به ذهن متبادر می‌شود این است که سهم اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی سابق که به صورت اختیاری و پس از مجمع عمومی کناره گرفت، از تخصیص اعتبار چه بوده است؟ مگر بجز این است که اتحادیه مؤسسات نیز یکی از اتحادیه‌های قرآنی کشور بود.

مشهدی اضافه کرد: اگر این اعتبار فقط به اتحادیه تشکل‌های داده شده است، سؤال است که چرا فقط به این اتحادیه اعتبار واریز شده و اگر به اتحادیه مؤسسات نیز واریز شده است، این اتحادیه نیز به صورت شفاف مخارج آن را بیان کند و اگر این اعتبار تخصیص پیدا نکرده است، چرایی آن بیان شود.

وی با اشاره به فهرست حمایتی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 96، اظهار کرد: این مبالغ با عنوان کمک به برخی از مؤسسات قرآنی داده شده است که همراه با نکته است. اینکه چرا باید مبالغ چند میلیاردی به تعدادی از مؤسسات محدود واگذار شود. آن‌ها نیز مؤسسات افرادی هست که خود در بخش تخصیص اعتبار و صندوق تخصیص هستند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت کرمان بیان کرد: در کشور ما این پسندیده نیست فردی که عضو صندوق تخصیص اعتبار است، هزینه‌ای را برای خودش تخصیص دهد و خود نیز نظارت داشته باشد؛ این امور باید شفاف‌سازی شود.

وی با اشاره به اینکه نباید قانون‌گذار و مجری در تخصیص اعتبار یکی باشد، ادامه داد: امیدوارم در این جریان اعتبارات شفاف‌‌سازی لازم انجام شود و تکلیف دوگانگی در تخصیص اعتبارات به زودی مشخص شود.

مشهدی بیان کرد: مؤسساتی در جنوبی‌ترین نقطه کرمان هستند که بدلیل کمی اعتبار حتی 100 هزار تومان و یا فقدان پول لازم برای تهیه وسیله گرمایشی مجبور به تعطیلی مؤسسه شده است و حال آنکه به مؤسسه‌ای دیگر مبلغ بالای پنج میلیون تومان تخصیص یافته است.

وی با اشاره به اینکه چرا باید مؤسساتی خاص به عنوان مؤسسات معین معرفی شوند؟ اظهار کرد: این تفاوت آشکار در تخصیص اعتبارات باید تعیین تکلیف شود و امیدواریم به زودی این شفاف‌سازی صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی اتحادیه مدغم قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه‌های آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی بذرپاش با بیان اینکه بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در زمان حاضر در آذربایجان شرقی در دست اجراست گفت: این استان استانی پهناور و با جمعیت قابل توجه است و دسترسی‌های ترانزیتی دارد.

وی افزود: یکی از مهمترین محور‌های این استان آزادراه تبریز - ارومیه است که سال‌های سال در قطعات مختلف در حال کار بوده و گاه تغییر سرمایه گذار را شاهد بودیم.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ۱۲ کیلومتر از قطعه ۶ این آزادراه عملیاتی شده است گفت: ۱۶ کیلومتر باقی مانده برنامه ریزی شده تا با تزریق مالی از روش‌های مختلف شامل توزیع قیر، ردیف بودجه، ماده ۵۶ مصوب و کمک‌های بانکی در ۲ ماه آینده اجرایی شود.

وی گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی برای این پروژه جمع بندی و مقرر شده است تا سازمان ملی مسکن به عنوان مشارکت و با عنوان آورده دولتی به این پروژه کمک کند.

بذرپاش با بیان اینکه امسال را سال اتمام بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام قرار داده‌ایم افزود: پروژه مراغه- هشترود نیز که یک قطعه ۲۹ کیلومتری است در مراحل پایانی است و نیاز به تزریق مالی دارد که در چند ماه آینده تامین مالی خوبی خواهد شد.

وی گفت: محور تبریز - صوفیان از جمله محور‌های ترانزیتی بوده و مرز بازرگان به عنوان یکی از مرز‌های پرتردد ما با ترکیه است که سهم بالایی در ترانزیت دارد بنابراین نیازمند کار سریعتر با تزریق مالی است که در این راستا در ۲ یا سه ماه آینده محور رفت آن تکمیل شده و محور برگشت نیز تا هفته دولت آماده می‌شود.

بذرپاش با بیان اینکه در دولت سیزدهم، عزم جدی برای رفع گره‌های اصلی محور‌های ارتباطی وجود دارد گفت: حضور بنده در اینجا و همکاران ملی و مدیران استانی برای رفع گره‌ها است.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص مناطق حاشیه نشین با اشاره به بازدید دیروز رئیس جمهور از مناطق حاشیه نشین تهران گفت: یکی از راهکار‌ها بسته پیشنهادی ۱۹ بندی است که به شهردار‌های کشور ابلاغ شده و در مورد تسریع صدور پروانه برای بافت‌های فرسوده است.

وی با بیان این‌که سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۲۵ درصدی در صدور پروانه‌ها بودیم گفت: امسال نیز حتما این رشد بیشتر خواهد بود و به همه شهرداران اختیار دادیم تا پیشنهادات خود برای این بسته را اعلام کنند.

بذرپاش با بیان این‌که یکی از مشکلات حاشیه نشینی در رفع موانع مثل حریم راه آهن است افزود: حریم ۱۷ متری راه آهن حریم ایمنی است اما حریم ۳۰ متری نیز داریم که بسیاری از شهر‌ها را دچار مشکل کرده است.

وی اعلام کرد: بسیاری از خانه‌ها در این حریم قرارگرفته و مشمول بافت فرسوده شده‌اند که دستور بازسازی این خانه‌ها نیز داده شده است.

بذرپاش با بیان اینکه راهکار دیگر تسهیلات بانکی ارزان است اظهار کرد: با تسهیلات پنج درصدی که برای خانه‌های روستایی داده شده شاهد رشد بازسازی‌ها بودیم و الان به ۵۰۰ هزار واحد رسیده است.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا وام‌های ارزان قیمت البته اندکی بالاتر از پنج درصد ارائه دهیم خاطرنشان کرد: سکونتگاه‌های غیرمجاز اگر در سامانه بازآفرینی ثبت نام کنند و هویت آنها مشخص می‌شود دولت نسبت به صدور پروانه اقدام می‌کند.

دیگر خبرها

  • تخصیص بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های راه آذربایجان شرقی
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • ◄ تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه های آذربایجان شرقی
  • تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه‌های آذربایجان شرقی
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تأمین برق شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساخت آسمان نمای دیجیتال