Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

محیط راه‌آهن برای مجرمین و خلاف‌کاران ناامن شده است و با تغییر روش و ایجاد مشارکت بیشتر اجتماعی می‌توان عملکردها را افزایش داد.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، فرمانده پلیس پیشگیری ناجا در نشست تخصصی معاونان و روسای تابعه پلیس‌راه با اشاره به اینکه راه‌آهن از جمله مهم‌ترین مؤلفه‌های توسعه و اقتدار در هر کشور است، گفت: در 40 سال گذشته راه‌آهن کمک‌های بسیاری به‌نظام کرده که از جمله عملکرد این شرکت در 8 سال دفاع مقدس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار محمد شرفی افزود: در زمان دفاع مقدس درست در زمانی که شبکه جاده‌ای کشور به دلیل بمباران‌های متعدد دشمن دچار مشکل شده بود، راه‌آهن در کنار رزمندگان بود و با جابجایی رزمندگان، مجروحین، رساندن مهمات و تهیه نیازمندی‌های آنان نقش بسیار مهمی را ایفا کرد.

شرفی اضافه کرد: کارکنان راه‌آهن در کنار رزمندگان به شکلی گمنام ایفای نقش می‌کردند و اگرچه کاستی‌هایی در پلیس‌راه وجود دارد اما در حال حاضر پلیس در حال پوست‌اندازی و حرکت روبه‌جلو است.

او با تاکید بر اینکه سرهنگ حشمت‌الله ملکی فرمانده پلیس‌راه مطابق نقشه ترسیم‌شده پلیس حرکت می‌کند، گفت: افزایش 65 درصدی کشف سرقت‌ها و 19 درصدی دستگیری سارقان در 9 ماهه ابتدای امسال نشان‌دهنده رویکرد مثبت پلیس‌راه و ناامنی محیط راه‌آهن برای مجرمین و سارقان است.

فرمانده پلیس پیشگیری ناجا افزود: ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف‌شده 307 درصد، تعداد پرونده‌ها 14 درصد و مواد مخدر مکشوفه 100 درصد افزایش یافته است.

شرفی با یادآوری اینکه پلیس در این دوران شرایط متفاوت‌تری را تجربه کرد، افزود: در دوران اصلاحات رویکرد پلیس تنها برای مقابله با مجرم و جرم سلبی و سخت بود و دوران خوبی برای پلیس محسوب نمی‌شود، چراکه عقیده داریم پلیس باید در متن جامعه و همراه با مردم باشد تا عملکرد مطلوبی را ارائه دهد.

او با بیان اینکه رویکرد پلیس در مقطع فعلی، جامعه‌محور است، اضافه کرد: دور ساختن مجرم از جرم و برخورد سلبی با مجرمان تنها یکی از راهکارهای مثبت برای تأمین امنیت بوده و اکنون پلیس معتقد است که امنیت مشارکتی بهترین رویه برای تامین امنیت در جامعه است.

فرمانده پیشگیری پلیس ناجا با یادآوری اینکه اگر در گذشته ساختار انتظامی و عملیاتی داشتیم و در حال حاضر به پلیس پیشگیری و معاونت اجتماعی بدل شده گفت: در این شرایط ما به افکار نخبگان و صاحبان علم در جامعه نزدیک‌تر خواهیم شد.

شرفی با اشاره به اینکه پلیس در نظر دارد پیشگیری را از ابعاد مختلف بررسی کند، افزود: یکی از ابعاد این امر پیشگیری اجتماعی است و اینک الگوهای سنتی و برخورد آمرانه نقش خود را از دست داده است.

این مقام مسئول در پلیس راه‌آهن، آگاهی دادن به مردم برای پیشگیری از وقوع جرم را از دیگر ابعاد پیشگیری از وقوع جرم دانست و اضافه کرد: در حال حاضر حدود هزار نفر پلیس افتخاری و نگهبان محله، امنیت محلات و مجتمع‌های تجاری را تأمین می‌کنند.

فرمانده پیشگیری پلیس ناجا همچنین منشا شکل‌گیری پلیس افتخاری را احساس مسئولیت اجتماعی، عمل به فرایض دینی و حفظ نظام عنوان کرد و گفت: پلیس افتخاری کمک می‌کند تا نیروی انتظامی عملکرد بهتری در ایجاد نظم و امنیت کشور داشته باشد.

شرفی با اشاره به اینکه در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی قرار داریم، افزود: نیروی انتظامی در زمره 4 سازمان رسمی کشور قرار دارد که بر اساس نظرسنجی‌ها رتبه بالایی در کسب اعتماد مردم به دست آورده، و پلیس باید این رویکرد را ادامه داده و هر روز بهتر از گذشته عمل کند.

او با یادآوری اینکه پلیس در مقایسه با ابتدای انقلاب اسلامی پیشرفت قابل‌توجهی داشته است، گفت: پیشرفت‌های پلیس نه‌تنها با ابتدای انقلاب بلکه با چند سال گذشته قابل‌مقایسه نیست.

زهرا ایرانشاهی خبرنگار

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پلیس راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۹۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی

معاون قضایی رئیس دادگستری در امور اجتماعی و پیشگیری از جرم خراسان رضوی از کاهش برخی جرایم در حوزه های قضایی در پی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی خبر داد و گفت: شاهد سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل ۴۵۰۰ مورد پرونده، پیشگیری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر مرتضوی امروز در نشست مدیران حوزه پیشگیری  از جرم در مشهد اظهار داشت: با تلاش مسئولان، قضات و کارمندان مجموعه قضایی خراسان رضوی در سال 1402 و اهتمام بر اجرای محورهای سند تحول قضایی از جمله در زمینه پیشگیری از وقوع جرایم، شاهد اتفاقات خوبی در زمینه کاهش جرایم بودیم.

وی با تشریح برخی اقدامات صورت پذیرفته توسط این حوزه در سال گذشته بیان کرد: طرح ها و برنامه‌های متعدد ومتنوعی با رویکرد اجتماعی و با استفاده از ظرفیت های مردمی، با محوریت این معاونت به مرحله اجرا در آمد که نتیجه آن در نهایت به ارتقاء رضایت‌مندی اقشار مختلف اجتماعی انجامید.

معاون قضایی رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: اقدامات گسترده‌ای توسط دستگاه قضایی با همیاری سایر سازمان‌ها در زمینه صیانت و تحکیم بنیان خانواده به انجام رسید که ماحصل آن کاهش پرونده‌ها در زمینه طلاق و افزایش ایجاد سازش در این‌گونه پرونده‌ها و سایر پرونده‌های مرتبط  از جمله حضانت و ملاقات طفل بود، به نحوی که با اقدامات جمعی پیشگیرانه و حمایتی، شاهد سازش 25 درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل 4500 مورد پرونده، پیشگیری شد.

مرتضوی افزود: در پی اقدامات مؤثر پیشگیرانه در زمینه پرونده های حضانت و ملاقات طفل نیز بیش از 50 درصد سازش داشتیم. از جمله اقدامات دیگر، اجرای طرح قاضی مدرسه در تعداد زیادی از مدارس بود که جلسات متعددی با رویکرد ارتقای آگاهی‌های حقوقی برای دانش آموزان، والدین و مربیان در مناطق مختلف شهری توسط قضات برگزار شد.

وی عنوان کرد: از دیگر برنامه‌های موفق این معاونت در سال گذشته، راهبری قرارگاه اجتماعی زندان بود که با محوریت مجموعه قضایی و همیاری و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف شکل گرفت و سیاست‌های اصولی دستگاه قضایی در زمینه کاهش جمعیت کیفری، توانمند سازی مددجویان، باز اجتماعی کردن آنها و حمایت از خانواده‌ها و مراقبت پس از خروج زندانیان به نحو مطلوب دنبال شد که علاوه بر آزادی تعداد قابل توجی از مددجویان، زمینه‌های اشتغال تعدادی از این افراد نیز فراهم شد به صورتی که در بهار امسال بیش از 3600 نمادهای شهری و فلاور باکس برای تزئین شهر توسط این افراد ساخته و در معرض دید شهروندان قرار گرفت.

مرتضوی گفت: در پاسخ به مطالبات عمومی، اقدامات منسجمی نیز در زمینه برخورد با جرایم مربوط به سرقت صورت گرفت که در نتیجه این اقدامات، شاهد کاهش جرایم مربوطه در 15 حوزه قضایی بودیم.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام