Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، اهمیت تصمیم‌گیری باکیفیت و خوب آن‌قدر زیاد است که برخی می‌گویند مدیریت یعنی تصمیم‌گیری. مهم است که پیش از اتخاذ تصمیم‌های مهم کسب‌وکار، به میزان کافی از افراد متخصص درزمینه موردنظر مشورت بگیریم.

در همین راستا تیمی خلاق از دانشجویان دانشگاه شریف، بستری فراهم آورده‌اند تا راحت‌تر و بهینه‌تر از هر حالت دیگری بتوان با بهترین مشاوران کسب‌وکار ایران به‌صورت تلفنی و حضوری مشورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌هایی که در حوزه‌های مختلف کسب‌وکار مانند فرصت‌های کسب‌وکار، امور مالی، بازاریابی، بیمه و مالیات، خدمات ثبتی و غیره نیاز به راهنمایی مشاوران متخصص دارند، می‌توانند با مراجعه به سایت الوبیز از این خدمات استفاده کنند.

تحقیقات مختلفی در سطح دنیا نشان می‌دهد که بخش زیادی از شرکت‌های ورشکسته، دلیل شکستشان را عدم مشورت کافی با افراد مجرب عنوان می‌کنند. شرکت‌ها معمولاً پس از مدتی، بیش‌ازپیش درگیر فرآیندها داخلی خود می‌شوند و زمان کافی برای کسب اطلاعات به روز و دقیق در مورد سؤالات مبهم کسب‌وکارشان ندارند.

ازاین‌رو استفاده از مشاوره‌های تخصصی و به روز، می‌تواند تأثیر مهمی در کسب‌وکارها داشته باشد. چه بسا عدم اطلاع امروز کسب‌وکارها از برخی تغییرات قانونی یا تغییران فناوری در آینده نه چندان دور، هزینه بالایی برای آنها به همراه داشته باشد.

به گفته حامد دانشوری مدیرعامل هم بنیان‌گذار سامانه الوبیز، برای شرکت‌های حوزه کسب‌وکار صنایع خلاق مانند گردشگری، صنایع‌دستی، انیمیشن و غیره، مشاوره‌های مربوط به فرصت‌های کسب‌وکار، بازاریابی و فروش، قوانین و مقررات از اهمیت بالایی برخوردار است. الوبیز شبکه مشاوران برتر کسب‌وکار است که امکان دسترسی به بهترین‌های کسب‌وکار ایران را در کوتاه‌ترین زمان فراهم می‌کند.

وی بیان کرد: در این نرم‌افزار امکان مشاوره تلفنی، رزو جلسه حضوری، پرسش و پاسخ متنی با مشاوران در حوزه‌هایی نظیر توسعه کسب‌وکار، تأمین مالی و سرمایه‌گذاری، بازاریابی و فروش، صادرات و واردات، مدیریت منابع انسانی، مالیات و امور مالی، بیمه و قانون کار، ثبت و امور حقوقی و غیره وجود دارد.

به گفته مدیرعامل هم بنیان‌گذار این سامانه، استقبال مشاوران از این برنامه بسیار زیاد بوده است. به‌طوری‌که بیشتر افراد شناخته‌شده‌ای که از آنها برای همکاری با این طرح دعوت‌شده است، پذیرفته‌اند. در حال حاضر نیز مشاوران این طرح به بیش از 200 نفر می‌رسد.

وی تعداد کاربران الوبیز را تا امروز 1500 نفر عنوان کرد و توضیح داد: شیوه کار به این صورت است که کاربر برای مکالمه با مشاوران، باید حساب خود را شارژ کند. زمانی که با مشاور تماس می‌گیرد، اگر طول ارتباط کمتر از یک دقیقه باشد مبلغی کسر نمی‌شود و به منزله انصراف از تماس است. اما اگر بیش از یک دقیقه تماس ادامه پیدا کند، متناسب با مبلغی که مشاور تعیین کرده باشد از حساب کاربر کسر خواهد شد.

دانشوری افزود: البته سیستم تماس به‌صورتی است که صرفاً در زمان‌هایی که مشاور مشخص کرده است امکان تماس مستقیم وجود دارد. خارج از این زمان، کاربر می‌تواند تماس با مشاور را رزرو کند و طبق توافقی که با مشاوران انجام می‌شود، درصدی از این مبلع به الوبیز و مابقی به مشاور تعلق می‌گیرد. برای رزرو جلسات حضوری نیز الوبیز درصدی از مبلغ حق جلسه را به عنوان کارمزد دریافت می‌کند.

انتهای پیام/

169 / 159 کسب و کار فضای مجازی دانشگاه شریف شرکت خلاق صنایع خلاق منابع انسانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کسب و کار فضای مجازی دانشگاه شریف شرکت خلاق صنایع خلاق منابع انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۹۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، گوگل فون یک آپدیت عجیب دریافت می کند که ممکن است برای بسیاری از کاربران تعجب برانگیز باشد. یک نسخه بتا از اپ نشان می دهد این شرکت تصمیم دارد ایموجی های صوتی را بیفزاید که در حقیقت جلوه های صوتی است که کاربران می توانند هنگام تماس تلفنی پخش کنند.

این ایموجی های صوتی در ۶ دسته مختلف دست زدن، خندیدن، گریه کردن، سروصدای جشن گرفتن ، صدای طبل زدن وغیره ارائه می شود. کاربر هنگام تماس تلفنی می تواند یک منو یا پرچم کوچک در پایین نمایشگر مشاهده و از طریق آن به این ایموجی ها دسترسی یابد.

نمی توان ادعا کرد این ویژگی جدید کارآمد است اما به نظر می رسد کاربران آن را پسندیده اند. البته در بلند مدت می توان میزان کارآمدی این ویژگی را مشخص کرد.

یک ارتقای قابل توجه برای این ویژگی افزودن صداهایی آپلود شده توسط خودکاربران، پیام های از پیش ضبط شده و گزینه تبدیل متن به صحبت کرددن است. این امر یک تجربه جالب به نطر می رسد و احتمالا تکامل یابد. با این وجود شرکت از کاربران خواسته تا از ایموجی های صوتی به طور مکرر در تماس با دوستان و آشنایانشان استفاده نکردند.

کد خبر 6094780 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • رئیس مرکز آمار ایران تغییر کرد
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس