Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه شرایط باند فرودگاه پیام و دستگاه‌های ناوبری این فرودگاه، استاندارد و در اندازه فرودگاه‌های بین‌المللی است، گفت: بزرگترین هواپیماهای باری دنیا امکان فرود در فرودگاه پیام را دارند.

 علی عابدزاده در مراسم بازدید از فرودگاه پیام‌ اظهار داشت:‌ حمل و نقل هوایی، موتور توسعه‌ منطقه‌ای است و استان البرز از این موتور توسعه‌ای به خوبی بهره‌مند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ظرفیت‌های فرودگاه پیام اظهار داشت: این فرودگاه حدود 4هزار هکتار مساحت دارد و امکانات زیرساختی ارزشمندی را در خود جای داده است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه طول باند فرودگاه پیام چهار کیلومتر است، افزود:‌ بزرگترین هواپیماهای دنیا می‌توانند در این فرودگاه به زمین بنشینند، پیش از این آنتونوف ۱۲۴ که بزرگترین هواپیمای باری دنیاست، چندین بار در فرودگاه پیام به زمین نشسته است.

عابدزاده بیان کرد: شرایط باند فرودگاه پیام و دستگاه‌های ناوبری این فرودگاه استاندارد و در اندازه فرودگاه‌های بین‌المللی است.

وی اظهار داشت: تعداد زیادی از پروازهای باری بین‌المللی از بسیاری از کشورهای دنیا در فرودگاه پیام به زمین نشسته است و قطعا اگر ایراد خاصی در این فرودگاه بود شرکت‌های هواپیمایی باری اقدام به جابه‌جایی بار در این فرودگاه نمی‌کردند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: این معمول است که در برخی نقاط دنیا به خاطر شرایط جمعیتی چندین فرودگاه کنار یکدیگر باشند، در حال حاضر 3 و نیم میلیون نفر جمعیت منطقه می‌تواند از‌ فرودگاه فرودگاه پیام بهره‌برداری کنند.

عابدزاده اضافه کرد: ارزیابی سازمان هواپیمایی کشوری از فرودگاه پیام ما را به این نتیجه رساند که این فرودگاه برای جابه جایی مسافر نیز شرایط مناسبی دارد. در این راستا مجوز جابه‌جایی مسافر در فرودگاه پیام (شهریور ۹۷) صادر شد.

وی افزود: برنامه توسعه‌ای در طرح جامعه فرودگاه پیام پیش‌بینی شده و امیدواریم توسعه بخش مسافری این فرودگاه هم روزافزون باشد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت:‌ در حال حاضر امکانات مناسبی برای پذیرش چندین پرواز در روز، در فرودگاه پیام میسر است، ما هم به عنوان حاکمیت صنعت تلاش می‌کنیم رسالت خود را که ارتقاء ایمنی پرواز و توسعه است، دنبال کنیم.

عابدزاده گفت‌: در سال‌های اخیر فرودگاه پیام از نظر بروز سانحه آمار منفی نداشته است و موردی نداشتیم که اتفاق خاصی به دلایل ضعف فرودگاهی در این فرودگاه رخ دهد.

وی با اشاره به سانحه اخیر بوئینگ ۷۰۷ نیروی هوایی ارتش در فرودگاه فتح، اظهار داشت:‌ بالاخره در ذات کاری ما، این اتفاق‌ها رخ می‌دهد و باید همه جوانب این سانحه بررسی شود، البته بررسی این سانحه از دست سازمان هواپیمایی کشوری خارج است و همان گونه که فرماندهان نظامی پیش از این اعلام کردند هواپیما متعلق به نیروی هوایی ارتش بوده است و رسیدگی به این سانحه از وظایف آنها بوده است، اما قطعا سازمان هواپیمایی کشوری در این باره با نیروهای مسلح همکاری می‌کند.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس به نتیجه برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی، ظهر امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، اظهار کرد: در مجموعه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تلاش شده است تا در راستای دستورات مقام معظم رهبری، رویکرد تازه‌ای در پیش گرفته شود و در حوزه تخصصی معاونت ما تقریباً ۶ هزار و ۹۰۰ فضا در کشور تحویل دانش‌آموزان داده شده است.

وی با بیان اینکه خیران به عنوان مهم‌ترین و موثرترین افراد در مدرسه‌سازی هستند، افزود: درخصوص مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان بوشهر اگرچه بسیاری از سرانه‌های مدرسه‌سازی حل شده است، اما در بسیاری مناطق نیاز به بازسازی دارد.

خان محمدی اضافه کرد: یکی از مواردی که از اثرات مالیات ملموس است، بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس است و تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس تا به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا کاربری مدرسه را از اینکه تنها مدرسه باشد به محل تربیت و رشد تغییر دهیم، افزود: در سند هفتم توسعه بخش‌های اقتصادی ویژه برای مدارس برنامه‌ریزی شده تا خودگردان شوند، همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

منبع: فارس

کد خبر 749134

دیگر خبرها

  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!