Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی در خصوص بارش‌های سنگین، گفت: تا اطلاع ثانوی مدیران دستگاه‌های اجرایی حق خروج از خوزستان را ندارند و همه مأموریت‌هایشان لغو است.

به گزارش ایسنا، غلامرضا شریعتی در نشست هماهنگی مدیریت بحران که امروز (۷ بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی بارش‌های قابل ملاحظه در چند روز آینده در بالادست و پایین‌دست سدها، ممکن است جاری شدن روان‌آب و سیلاب موجب مشکلاتی شود که در این راستا جلسات منطقه‌ای در شاوور شوش و شعیبیه شوشتر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از تالاب بامدژ و مناطق مختلف بازدید و اقدامات لازم انجام شد.

وی افزود: برای مدیریت مساله، آخرین هماهنگی‌ها انجام و مقرر شد که تا اطلاع ثانوی همه مدیران دستگاه‌های اجرایی حق خروج از خوزستان را ندارند و همه مأموریت‌هایشان لغو است. همچنین دستگاه‌های اجرایی باید کشیک داشته باشند و فرمانداران نیز در هیچ جلسه‌ای در اهواز شرکت نکنند. ستاد مدیریت بحران شهرستان‌ها نیز امروز تشکیل و امکانات مورد نیاز تأمین شود.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود آب زیادی پشت سد کرخه بیاید و مجبور شویم میزان خروجی از کرخه را افزایش دهیم که در این جهت باید ظرفیت پذیرش آب تالاب هورالعظیم بیشتر شود.

استاندار خوزستان گفت: از مخزن شماره ۴ و ۵ تالاب هورالعظیم استفاده زیادی نمی‌شود و اکنون اعلام شده این مخازن به صورت موقت باز شوند تا به ظرفیت تالاب افزوده شود. همچنین ورودی مخزن شماره ۳ و ۲ باید اصلاح شود تا ظرفیت بیشتری به تالاب افزوده شود و خروجی از سد کرخه را کنترل کنیم.

شریعتی گفت: میزان خروجی آب از سد دز نیز مدیریت شده است و دستور داده شده که امکانات لازم تأمین شود. همچنین جهاد نصر باید فیوز پلاک آب نهر بحره را باز کند.

شریعتی تصریح کرد: همچنین مقرر شد آب شرب روستاییان روستاهایی که در معرض سیل قرار دارند، تأمین شود.

وی با بیان اینکه به عشایر در معرض خطر جهت جابه‌جایی تذکر داده شده و در صورت لزوم جابه‌جا می‌شوند، گفت: همچنین مقرر شد معاونین مدیران‌کل دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران با اختیار تام از هم‌اکنون در سالن مانیتورینگ مدیریت بحران خوزستان حضور داشته باشند تا مانند ماه‌های گذشته بارندگی‌ها کنترل شوند و کمترین آسیب را داشته باشیم.

استاندار خوزستان بیان کرد: سطح آب زیرزمینی در روستای چم‌کنار در شوشتر بالا آمده و منازل مردم زیر آب رفته است. اهالی این روستا اسکان اضطراری یافته‌اند و باید امکانات لازم برای آنها فراهم شود. همچنین باید امکانات لازم باید برای بخش مرکزی اهواز فراهم شود.

شریعتی تصریح کرد: باید از قبل پیش‌بینی می‌شد که با این آورد آب، رودخانه چه میزان ظرفیت دارد و راهکار چیست. عنوان می‌شود در گذشته تالاب بامدژ، سیلاب شاوور و دز را مدیریت می‌کرد بنابراین این تالاب باید زودتر آماده‌سازی شود. نباید مسائل زیست محیطی در منطقه ایجاد شود یا کار نادرست بعضی‌ها به کشت کشاورزان آسیب وارد کند.

شریعتی گفت: اگر وظایف در وقت مقرر انجام نشود موجب بی‌تدبیری می‌شود. نمی‌شود دستگاه‌ها اجرایی عقب‌تر از دستگاه‌های حاکمیتی باشند.

استاندار خوزستان بیان کرد: اگر دستگاهی همه وظایفش را انجام داده است اما یکی از تعهدات را انجام نداده است، بابت همان وظیفه نیز باید پاسخگو باشد. بنابراین اگر انتقاد می‌شود به معنی این است که همه تعهدات را نسبت به وظایف‌شان انجام نداده‌اند.

وی افزود: سازمان آب و برق خوزستان باید خدمات و تعهدات خود را متناسب با قدمت‌شان انجام دهند نه اینکه فرماندار اهواز از صبح تاکنون برای جمع‌آوری و یا انتقال آب سر پروژه باشد اما کارشناس سازمان و آب و برق ساعت ۱۰ صبح در مسیر باشند.

استاندار خوزستان گفت: سازمان آب و برق یک سری داده در اختیار ما قرار می‌دهد و ما را نگران می‌کند اما کارشناسان آنها حساسیت لازم را ندارد. هنوز حساسیت لازم به کارشناسان منتقل نشده است. مشخص است کسی که به تعهداتش عمل نکند مورد حمله قرار می‌گیرد.

شریعتی با اشاره به فعالیت شرکت متن در منطقه دشت‌آزادگان و هویزه تصریح کرد: شرکت متن (شرکت مهندسی و توسعه نفت) باید نسبت به تعهداتش در منطقه عمل کند در غیر این صورت برخورد لازم انجام می‌شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه باید سازمان آب و برق جدی‌تر وارد شود، گفت: روز گذشته مردم بحق به صورت پرخاشگرانه رفتار می‌کردند. منازل و زندگی‌شان در خطر بود. درست است مناطقی که غیرقانونی کشت شده است به ما ربطی ندارد اما باید از زمین و کشت کشاورزان که حق یک کشاورز است صیانت شود.

شریعتی عنوان کرد: باید رودخانه لایروبی شد اما آیا انجام شد؟ پخش شدن آب در برخی جاها نشان از عدم لایروبی است.

وی تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز باید فعال‌تر عمل می‌کرد. این سازمان حتی داده‌هایی در اختیار ما قرار نمی‌دهد که چه مناطقی در معرض خطر هستند و بی‌خیال است.

استاندار خوزستان گفت: دستگاه‌های اجرایی باید در زمینه این مسائل اقدام کنند و هر جا نیاز به حمایت حاکمیتی داشتند موضوع را به ما منتقل کنند. جهاد کشاورزی تنها مسئول رساندن کود و مجوز کشت نیست بلکه باید از کشت صیانت کند.

شریعتی بیان کرد: این شرایط ممکن است موجب نارضایتی مردم شود و معیشت مردم را در خطر قرار دهد بنابراین هر کس هر کمکی بتواند باید انجام دهد.

وی گفت: اگر در جلسات انتقاد می‌شود، نافی تلاش‌ها نیستیم اما انتظار ما بیش از این فعالیت‌ها است یا مردم انتظار بحق دارند و کوتاهی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بارندگي سیل منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۰۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام عمل تاوی در بخش آنژیوگرافی قلب بیمارستان امام علی (ع)

عمل تاوی جراحی با همت و پیگیری دکتر حسین امیری رییس بیمارستان امام علی (ع) و با سرپرستی دکتر «عطا فیروزی» استاد تمام مرکز قلب و عروق شهید رجایی تهران و با حضور پزشکان فوق تخصص قلب مرکز قلب و عروق امام علی (ع) کرمانشاه انجام گرفت.

حسین امیری رییس بیمارستان امام علی (ع) ضمن تبریک به مردم استان کرمانشاه و مجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی و همچنین پزشکان فوق تخصص قلب دست اندرکار در تحقق این موفقیت اعلام کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های مداوم طی چندین ماه و اخذ مجوز‌های لازم از وزارت بهداشت، جهت حضور تیم پزشکان متخصص قلب و عروق از مرکز قلب و عروق شهید رجایی تهران و نیز قبول هزینه‌های مربوطه توسط این بیمارستان، موفق به انجام این کار ارزشمند و خوب در سطح غرب کشور برای اولین بار شدیم.

محمد روزبهانی فلوشیپ فوق تخصص آنژیوپلاستی و آنژیوگرافی و مدیر گروه قلب و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه نیز در خصوص عمل تاوی انجام گرفته در بخش آنژیوگرافی قلب بیمارستان امام علی (ع) کرمانشاه نیز اظهار کرد: در این عمل متخصصان با وارد کردن کتتر یا همان فنر، از راه شریان فمورال (ران) وارد شریان آئورت قلب شده و دریچه جدید را در محل مناسب قرار می‌دهند که این مساله باعث می‌شود فرایند ریکاوری و بهبود بیمار هم سریع‌تر اتفاق بیفتد.

به گفته وی، پیش از این برای تعویض دریچه آئورت، جراحان به روش جراحی قلب باز به دریچه آئورت دسترسی پیدا می‌کردند و دریچه معیوب تعویض می‌شد، اما از طریق این روش، دریچه با دقت بیشتر در جای مناسب تعبیه خواهد شد و اکنون این نخستین بار است که در بیمارستان امام علی (ع) و در غرب کشور انجام می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پیش بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان
  • ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان انجام شد
  • پیش‌بینی افزایش دما و گرد و خاک برای خوزستان
  • انجام عمل بسته دریچه آئورت برای نخستین‌ بار در غرب کشور
  • انجام عمل بسته دریچه آئورت برای اولین‌بار در غرب کشور
  • انجام عمل تاوی در بخش آنژیوگرافی قلب بیمارستان امام علی (ع)
  • دستگیری ماشین قاچاق سوخت در کرخه خوزستان
  • پیش‌بینی وزش باد در اغلب مناطق خوزستان
  • پیش‌بینی افزایش دما و رطوبت در خوزستان
  • نخستین گوساله‌های گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه متولد شدند