Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-26@07:43:32 GMT

نرخ پهنای باند اینترنت گران می شود؟

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۳۰۶۸۷

صراط:

صادق عباسی شاهکوه با بیان اینکه بنا نداریم در سال ۹۸ نرخ پهنای باند اینترنت را افزایش دهیم، اظهار داشت: برای کاهش قیمت تعرفه پهنای باندی که به اپراتورهای ارتباطی فروخته می شود هنوز برنامه مشخصی در دست نیست.

به گزارش مهر وی افزود: برای کاهش تعرفه ها باید میزان درآمد و هزینه ها را ارزیابی کرده و پس از آن در مورد کاهش قیمت تصمیم گیری کنیم اما آنچه مسلم است روال چند سال اخیر در زمینه هزینه تعرفه پهنای باند به سمت کاهش قیمت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی شاهکوه با اشاره به اینکه در لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۸، هزینه و درآمد مربوط به شرکت ارتباطات زیرساخت در کلیات بودجه آمده است، ادامه داد: موضوع قیمت گذاری خدمات با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است. در لایحه بودجه ۹۸، سهم دولت از پهنای باند به صورت مجزا مشخص نشده و تنها درآمد و هزینه کل شرکت و سود سهام دولت برآورد می شود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینکه نرخ پهنای باند در سال ۹۶، کاهش ۲۵ درصدی داشته است، افزود: از اول آذر سال ۹۶ قیمت پهنای باند داخلی و نیز هزینه انتقال حدود ۲۵ درصد کاهش پیدا کرد. از سوی دیگر در سال ۹۷ نیز در شهریور ماه با اصلاح مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات بر مبنای محاسبه پیک ترافیک اینترنت، شاهد کاهش ۱۸ درصدی هزینه اپراتورها بودیم. در این مصوبه پیش از این مصرف پهنای باند برای هر پیک ترافیک در هر شهر محاسبه می شد اما پس از آن برای کمک به تمرکز زدایی، مصرف پهنای باند به صورت یکجا محاسبه شد. از این حیث این مصوبه کاهش هزینه را برای اپراتورها به همراه داشت.

وی یادآور شد: برای سال آینده نیز پس از گذشت چند ماه اول سال و متناسب با وضعیت درآمدی، اصلاحاتی روی نرخ پهنای باند خواهیم داشت و هرچه اپراتورها از شبکه زیرساخت ارتباطی کشور بیشتر استفاده کنند، طبیعتاً کاهش تعرفه را در زمینه پهنای باند خواهیم داشت.

عباسی شاهکوه گفت: برای سال ۹۸، پیش بینی لایحه بودجه برای شرکت ارتباطات زیرساخت حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان است.

به گفته مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، تعرفه پهنای باند مختص به اپراتورهای ارتباطی است و در زمانی که این تعرفه کاهش پیدا کند اپراتورها نیز می توانند قیمت نهایی مصرف کننده را در همین حد کاهش دهند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: پهنای باند اینترنت شرکت ارتباطات صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۰۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به عتبات گران‌تر از سفر به ترکیه

با برهم خوردن روابط دیپلماتیک ایران و عربستان و یک وقفه طولانی در اعزام به حج و همچنین عدم ثبات امنیت در سوریه و کاهش شدید سفر زیارتی به دمشق؛ جدی ترین سفر زیارتی مردم به عتبات را می توان سفر به عراق جهت زیارت در شهرهای نجف و کربلا برشمرد.

سفری زیارتی که علاوه بر ایام اربعین نیز در همه ایام سال مشتاقان فراوانی دارد و هیچگاه نمی توان دو شهر زیارتی نجف و کربلا را بدون زائران ایرانی تصور کرد.

اما شاید بتوان هزینه های سفر به عتبات را به عنوان یکی از چالش های اصلی مردم تلقی کرد. هزینه هایی که گاهی چنان سرسام آور می شود که بسیاری از مشتاقان زیارت اباعبدالله الحسین (ع) از این سفر منصرف شده و ترجیح می دهند همان مبلغ را صرف پر کردن چاله های زندگی خود کنند.

سوالی که مطرح می شود این است که با وجود همجواری و همسایگی ایران و عراق و همچنین روابط دیپلماتیک بسیار عالی و همچنین ادعای دولت مبنی بر حمایت از سفر به عتبات چرا هزینه های سفر زیارتی به عراق انقدر بالاست تا حدی که سفر به کشوری مانند ترکیه گاها ارزان تر تمام می شود؛ حتی سفر به ترکیه شامل حمایت هایی که دولت ادعا می کند به سفر عتبات اختصاص می دهد نمی شود.

با مقایسه چند تور آنلاین به راحتی می توان اختلاف قیمت بین سفر به عتبات و سفر به ترکیه را متوجه شد.

حتی در سفر با تعداد روزهای یکسان نیز سفر به ترکیه از عتبات ارزان تر تمام می شود که وجود دست دلالان را نمی توان نادیده گرفت.

دولت سال گذشته برای حمایت از سفرهای زیارتی، ارز با نرخ ثابت اختصاص داد؛ به طوری که زائران با ارز ۳۵ هزار تومانی به زیارت اعزام می‌شدند اما در این دوره ارز حمایتی دولت حدود ۴۵ هزار تومان به دست شرکت‌های مجری سفر عتبات می‌رسد؛ یعنی بیش از ۲۵ درصد گران‌تر!

بخش جالب تر اینجاست که در سال جدید هزینه سفر عتبات حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در هر بسته اعزام رشد داشته است.

از این روز طبق گفته سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت «حدود ۶۰ درصد قیمت سفر هوایی به پرواز اختصاص دارد که با نرخ ریالی در اختیار زائران قرار می‌گیرد» که بر این اساس اختصاص ارز جهت سفر به عتبات صرفا شامل سفر هوایی بوده و سفرهای زمینی شامل هیچگونه ارز مسافرتی نمی شود و افرادی که تصمیم به سفر زمینی به کربلا و نجف را دارند باید تمام و کمال هزینه سفر را از جیب مبارک پرداخت کنند و این موضوع به خودی خود باعث تبعیض بین قشر مرفح و سایر اقشار که پول سفر هوایی را ندارند می شود.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228204 برچسب‌ها کربلای معلی ترکیه

دیگر خبرها

  • چرا ساخت استادیوم‌های فوتبال این قدر گران تمام می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • قیمت فیلترشکن گران‌تر از اینترنت! گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی است!
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • اینترنت اختصاصی یا اختلالی؟
  • سفر به عتبات گران‌تر از سفر به ترکیه
  • قرارداد گران‌قیمت فراری با اسپانسر آمریکایی