Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره واکسیناسیون وزارت بهداشت از اجرای برنامه تزریق واکسن فلج اطفال برای متولدین سال ۹۵ و به بعد خبر داد و گفت: در حال حاضر در مرحله اول اجرای این برنامه، متولدین سال ۹۵ در ۹ استان بوشهر، اصفهان، فارس، یزد، مرکزی، گلستان، خراسان شمالی، تهران و البرز واکسن تزریقی فلج اطفال را دریافت خواهند بود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن زهرایی با اشاره به برنامه معمول واکسیناسیون فلج اطفال در سراسر کشور، گفت: واکسن فلج اطفال به دو صورت خوراکی (قطره) و تزریقی تولید می‌شود و هر دو نوع این واکسن، کاربردی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس اداره واکسیناسیون وزارت بهداشت با اشاره به وجود بیماری فلج اطفال در دو کشور افغانستان و پاکستان، اظهار داشت: با توجه به وجود این بیماری در این دو کشور همسایه با ایران، بهترین ابزار برای پیشگیری از بروز این بیماری در کشور، واکسیناسیون فلج اطفال است و در حال حاضر، این واکسن به صورت خوراکی که تولید داخل است، استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه به مراحل نهایی ریشه کنی فلج اطفال رسیده ایم، افزود: بنابر توصیه سازمان جهانی بهداشت به همه کشور‌های دنیا، به منظور افزایش و اطمینان از سطح ایمنی کودکان، واکسن تزریقی فلج اطفال به برنامه واکسیناسیون فلج اطفال افزوده می‌شود. همچنین در سال ۹۴ در کمیته کشوری ایمن سازی با واکسیناسیون در کشور تزریق یک نوبت واکسن فلج اطفال در ۴ ماهگی برای کودکان تصویب شد.

زهرایی ادامه داد: در اوایل سال ۹۵ دو شرکت متعهد به تولید واکسن فلج اطفال شدند، اما به دلیل بروز مشکل در خط تولید این دو شرکت، تامین این واکسن برای حدود ۵۵ کشور در دنیا با مشکل مواجه شد و یکی از این کشورها، ایران بود. اما با وجود تمام این کمبود‌ها در سال ۹۵، برای استان‌های همجوار با کشور‌های افغانستان، پاکستان و استان‌های پر تردد مهاجر از این دو کشور از جمله استان‌های خراسان جنوبی، رضوی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و قم تزریق واکسن فلج اطفال در ۴ ماهگی انجام شد، ولی برای سایر استان‌ها امکان تامین واکسن تزریقی فلج اطفال به دلیل کمبود این واکسن ممکن نبود.

وی با اشاره به وقفه ۲ و نیم ساله تزریق واکسن فلج اطفال، گفت: فراخوان مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی برای دریافت یک نوبت واکسن تزریقی فلج اطفال، برای کودکان متولد شده در طی این دو سال و نیم که واکسن تزریقی فلج اطفال را دریافت نکرده اند، صورت گرفته است و در حال حاضر، ابتدا برای متولدین سال ۹۵ در ۹ استان بوشهر، اصفهان، فارس، یزد، مرکزی، گلستان، خراسان شمالی، تهران و البرز این طرح اجرا می‌شود و دریافت واکسن تزریقی فلج اطفال برای کودکان متولد سال ۹۵ در سایر استان‌های کشور در دست اقدام است تا برنامه واکسیناسیون فلج اطفال به روال عادی خود برگردد.

زهرایی همچنین از اجرای طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق جنوب شرقی کشور از روز گذشته ۶ بهمن، خبر داد و گفت: گروه هدف در این طرح ۸۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال را شامل می‌شود و نوبت دوم آن نیز، از چهارم تا هشتم اسفند ماه اجرا خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فلج اطفال افغانستان پاکستان واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره

ایسنا/زنجان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان خرم‌دره گفت: اولین اردوی جهاد دامپزشکی خرم‌دره در سال جدید با حضور گروه‌های عملیاتی در روستای انجلین برگزار شد.

 مهدی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی خرم‌دره، اظهار کرد: در این اردوی جهاد دامپزشکی بیش از ۲۲۵۰ راس دام سبک شامل گوسفند و بز علیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و بیماری برسلوز تحت پوشش کامل واکسیناسیون قرار گرفتند.

وی با اشاره به ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در این اردوی جهادی، گفت: خدماتی مانند واکسیناسیون دام‌ها در روستاهای هدف علیه بیماری‌های واگیردار دامی و مشترک بین انسان و حیوان، سم‌پاشی دام‌ها و اماکن نگهداری دام، معاینه، ویزیت و پایش بیماری‌های دامی و برگزاری دوره آموزشی ترویجی درباره بیماری‌های دامی ویژه دامداران در منطقه برگزار شد.

حیدری با اشاره به واکسیناسیون بالغ بر ۵۰۰ قطعه طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل، بیان کرد: حدود ۱۵ راس دام سبک و سنگین به‌طور رایگان توسط دامپزشکان جهادی ویزیت و درمان شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود