Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشکده علوم پزشکی اسفراین گفت: شاخص های بهداشتی و درمانی پس از انقلاب رشد چشمگیری در شهرستان اسفراین داشته است و هم اکنون از میانگین کشوری بالاتر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصر اترک ، ایلدرآبادی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسفراین اظهار کرد: در عمر چهل ساله انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان خدمات بسیار ارزنده ای در سطح شهرستان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان اسفراین فقط یک بیمارستان 50 تختخوابی وجود داشت ولی در حال حاضر بیمارستان اسفراین 128 تختخواب دارد و قریب به 40 تختخواب نیز در بلوک زایمانی است که در سال آینده افتتاح می شود.

 ایلدرآبادی تصریح کرد: قبل از انقلاب سی تی اسکن و بخش ویژه مانند سی سی یو ، آی سی یو و دیالیز در اسفراین جود نداشت ولی در حال حاضر 32 تخت در بیمارستان به این بخش ها اختصاص یافته است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسفراین با اشاره به افتتاح کلینیک تخصصی در اسفراین گفت: پیش از انقلاب شاهد حضور پزشکان عمومی خارجی از کشور های هند و پاکستان در سطح شهرستان بودیم ولی در حال حاضر بیش از 40 متخصص در سطح شهرستان در حال خدمات رسانی هستند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه اورژانس 115 در سطح شهرستان 9 پایگاه شهری و بین جاده ای  طبق استاندارد ها در هر 30 کیلومتر وجود دارد که با 21 آمبولانس در حال خدمت رسانی هستند.

ایلدرآبادی با اشاره به رشد چندین برابری خانه های بهداشت و مراکز درمانی  بعد از انقلاب گفت: در حال حاضر 24 پایگاه سلامت و مرکز جامع شهری و روستایی و 67 خانه بهداشت روستایی در این شهرستان وجود دارد که در قبل از انقلاب هیچ خانه بهداشتی وجود نداشته است.

وی از افتتاح 4 پروژه در دهه مبارک فجر امسال خبر داد و افزود : بعد از مستقل شدن دانشکده علوم پزشکی اسفراین از سال 93 تا کنون بیش از 7 هزار متر مربع فضای درمانی،آموزشی و فرهنگی با اعتبار 11 میلیارد تومان به دانشکده اضافه شده است و در دهه مبارک فجر امسال نیز پروژه های مجتمع آموزشی فرهنگی امام علی(ع)،مرکز سلامت و خانه بهداشت روستای فرطان و پایگاه سلامت لاله با اعتبار دو میلیارد و پانصد میلیون تومان به بهره برداری می رسد.

 ایلدرآبادی ادامه داد: در حوزه آموزش نیز در حال حاضر در دانشکده علوم پزشکی اسفراین 300 دانشجو در رشته های کارشناسی بهداشت عمومی،کارشناسی بهداشت حرفه ای،کارشناسی پرستاری و کاردانی فوریت های پزشکی مشغول به تحصیل هستند.

وی  خاطرنشان کرد:  پیش از انقلاب علل اصلی مرگ و میر بیماری های واگیر دار بوده است که بعد از انقلاب اسلامی با پوشش بالای 95 درصدی واکسیناسیون این بیماری ها ریشه کن شده اند و از نظر شاخص های بهداشتی و درمانی شهرستان اسفراین از میانگین کشوری بالاتر است و جز اولین ها در سطح استان می باشد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۱۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: «کلاً در علم پزشکی مصرف دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریباً تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متأسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزء پزشکان باشند، الکل هم همین‌طور است.»

به گزارش ایلنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد