Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیمارستان آیت‌الله خوانساری مرکز سرطان استان مرکزی و استان‌های همجوار به شمار می‌رود که دارای اعتبار تخصیصی ۱۷ میلیارد ریال است، این مرکز به دستگاه‌هایی مثل ماموگرافی، آندوسکوپی و کولونوسکوپی مجهز است. ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۵ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد جمالیان ظهر امروز در آیین افتتاح همزمان بیش از 70 مرکز پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان در سطح کشور به صورت ویدئو کنفرانس با اشاره به اهمیت پرداختن به مسئله سرطان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی اراک براساس سند توسعه شبکه ملی مراقبت از سرطان جز مراکز تیپ 2 محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در استان مرکزی، دومین عامل ناشی از مرگ بیماری‌های غیر واگیردار، سرطان­ها است، این آمار تقریبا در بقیه استان‌ها هم به همین صورت است به همین سبب باید به این مسئله توجه ویژه شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: در استان مرکزی شایع‌ترین سرطان‌ها در مردان سرطان معده، پوست، ریه و برونش است و این آمار در بین زنان به سرطان پستان، معده و روده بزرگ ختم می‌شود که باید برای آن راه‌حل‌های علمی عنوان شود.

جمالیان عنوان کرد: مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری‌های غیرواگیر استان مرکزی در بیمارستان آیت‌الله خوانساری، مرکز سرطان استان مرکزی و استان‌های همجوار به شمار می‌رود افتتاح شد، این مرکز مساحتی به وسعت 600 متر مربع دارد که هزینه افتتاح آن در حدود 3 میلیارد تومان بوده که هم اکنون در حال خدمات‌رسانی است.

وی بیان کرد: اعتبار تخصیصی به این مرکز 17 میلیارد ریال است که این مرکز به دستگاه‌هایی مثل ماموگرافی، آندوسکوپی و کولونوسکوپی مجهز است، در بحث گسترش و توسعه این مرکز باید گفت توسعه آن از برنامه‌های مهم است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: در استان مرکزی به دلیل آلوده بودن و صنعتی بودن این استان سالانه بیش از دو هزار نمونه جدید از بیماران مبتلا به بیماری­های غیرواگیر شناسایی می‌شود.

جمالیان خاطرنشان کرد: معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اراک به منظور تحلیل علمی علت‌های به وجود آمدن بیماری‌های سرطانی در استان مرکزی در حال انجام پروژه‌ای مطالعاتی است که با گرفتن نتیجه، مطالعه بر روی راهکارها و یافتن راهکارها آسان‌تر می‌شود.

40 درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند

6 نشانه ابتلا به سرطان معدهفارس| سرطان دستگاه گوارش از شایع‌ترین سرطان‌ها در شهرستان جهرم است

وی بیان کرد: خیران استان مرکزی در زمینه سلامت بسیار فعال هستند و با توجه به ظرفیت خوبی که استان مرکزی در همکاری و کمک‌رسانی خیران دارد، زمینه پیشرفت در این زمینه مهیا است، خیران این استان با ساخت و راه‌اندازی فاز دوم بیمارستان  آیت‌الله خوانساری و کمک به بیماران سرطانی تاثیر بسیاری در پیشرفت پروژه‌ها و افزایش کیفیت خدمات رسانی به مردم داشته‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: با کمک خیران بیش از 20 تخت شیمی درمانی سرپایی در بیمارستان آیت‌الله خوانساری در حال ارائه خدمات و در کلینیک سرپایی نیز 12 تخت شیمی درمانی در حال خدمت­رسانی هستند و در بخش خصوصی نیز از این ظرفیت بهره‌مند می‌شویم.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت