Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۶ مدرسه علمیه در استان فعال است گفت: در دهه فجر طلاب خراسان جنوبی به اردوهای جهاد تبلیغی مناطق مستعد استان برای شناساندن ظرفیت‌های انقلاب به مردم اعزام می‌شوند. ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۰ استانها نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام مجید نصیرایی در نشست خبری چهلمین سالگرد پیروزی انقلااب اسلامی با بیان اینکه ایمان و اعتقاد مردم سبب شد در تمامی عرصه‌ها پای انقلاب اسلامی بمانند اظهار داشت: ایمان به واسطه فعالیت علما و حوزه‌های علمیه بوده و قدمت حوزه‌های علمیه استان بیش از 700 سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در اوایل انقلاب شش مدرسه علمیه در جنوب خراسان فعال بود و اکنون بیش از 26 مدرسه علمیه فعال است افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی 342 نفر مشغول به تحصیل در حوزه‌های علمیه بودند و اکنون دو هزار و 208 نفر در مدارس علمیه خراسان جنوبی در حال تحصیل‌ هستند.

مسئول کارگروه حوزه و روحانیت ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خراسان جنوبی گفت: در ابتدای انقلاب در استان مدرسه علمیه خواهران وجود نداشت اما درحال حاضر 8 مدرسه علمیه خواهران با 700 طلبه خواهر و 115 استاد مشغول به فعالیت‌های علمی حوزوی است.

نصیرایی، برگزاری محفل انس با قرآن، برگزاری دوره‌های طرح ولایت بخش مستند روح الله و برپایی نمایشگاه عکس انقلاب را از برنامه‌های اجرایی دهه فجر دانست و افزود: اکنون تعداد کتابخانه‌ای حوزه علمیه استان از 9 باب به 26 کتابخانه افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: 26 اردوی جهادی تبلیغی در مناطق مستعد استان با حضور طلاب و اساتید و با هدف شناساندن ظرفیت‌های انقلاب به مردم برگزار می‌شود و در مجموع 14 عنوان برنامه به مناسبت دهه فجر در حوزه‌های علمیه استان برگزار می‌شود.

اعزام طلاب خراسان شمالی به کشور عراق به روایت تصویراعزام طلاب خارجی از 16 کشور جهان به مناطق عملیاتی دفاع مقدسهمکاری جامعة‌المصطفی و حوزه‌های عملیه در اعزام طلاب خارجی به راهیان‌نور

مدیرکل حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر بیش از 100 پژوهش و بیش از 200 مقاله در حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی تدوین شده است و 340 استاد و کادر آموزشی در حوزه‌های علمیه استان مشغول فعالیت هستند.

نصیرایی اظهار داشت: در ابتدای انقلاب 200 مبلغ در برنامه‌های ملی و مذهبی فعالیت داشتند اما اکنون 6 هزار مبلغ در مناسبت‌های ملی و مذهبی مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام/ن

R41348/P/S6/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۱۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش

به گزارش صدای ایران از ایسنا،حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند.

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود.

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با نهاد‌هایی مانند آموزش و پرورش وارد گفتگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

دیگر خبرها

  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی زرین دشت برگزار شد
  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش