Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@03:25:05 GMT

هنر معماری کی‌روش و بی‌انصافی بساز و بفروش‌ها!

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۳۲۶۲۱

هنر معماری کی‌روش و بی‌انصافی بساز و بفروش‌ها!

کی‌روش ممکن است روحیات تهاجمی و اخلاق رفتاری خاصی داشته باشد اما کاری که او در تیم‌ملی کرده، در تاریخ فوتبال ایران بی‌سابقه بوده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه شهروند نوشت: بازی ایران و چین حقیقتاً لذت‌بخش بود. ایران ٥ بازی را بدون باخت، بدون گل‌خورده و با ١٢ گل‌زده به پایان رساند. ایران در این بازی تیمی بود که بعد از چهار بازی و در مرحله دوم حذفی، نه دست به بازی تدافعی و محتاط زده و نه از اشتهایش برای گل‌زدن کم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقاً ایران در این بازی با زدن ٣ گل نشان داد که حتی در این مرحله حساس حذفی نیز اشتهایش برای زدن گل سیری‌ناپذیر است.

این تیمی است که کارلوس کی‌روش ساخته است. به کی‌روش انتقادات بسیاری وارد می‌کنند. می‌گویند اخلاق ندارد، بد حرف می‌زند، توهین می‌کند، حاشیه‌سازی می‌کند و غیره. اما وقتی که کار به مسائل فنی می‌رسد، هیچ‌کسی زبان به نقد از کی‌روش نمی‌گشاید. افشین پیروانی که زمانی دستیار کی‌روش بود و حتی گهگاه تندتر از کی‌روش زبان به انتقاد از فدراسیون می‌گشود و امروز تبدیل به یکی از منتقدان تندوتیز کی‌روش شده نیز، معتقد است کی‌روش از لحاظ فنی جزو ١٠ مربی برتر دنیاست اما اخلاق درست و حسابی ندارد!
نگارنده قصد دفاع از کیفیت اخلاق کی‌روش ندارد. این مسأله شخصی است و به روحیات فردی افراد بازمی‌گردد، اما سوال این است که آیا مربیان ایرانی ما که پیش از این سرمربی‌گری تیم‌ملی را برعهده داشتند، از اخلاق، نمره ٢٠ می‌گیرند؟ آیا این‌قدر فراموشکار شده‌ایم که حاشیه‌سازی‌های مربیان داخلی ایران که امروز نیز مربی‌گری تیم‌های لیگ برتری را برعهده دارند، فراموش کرده‌ایم؟
آیا فراموش کرده‌ایم که همین مربیان در نشست‌های خبری‌شان با خبرنگاران چه کردند؟ آیا فراموش کرده‌ایم که همین مربیان زمانی که سرمربی تیم‌ملی بودند، با همکار مربی‌شان در دیگر تیم‌ها با چه زبانی سخن گفتند؟ آیا فراموش کرده‌ایم که همین مربیان با چه ادبیاتی با فدراسیون سخن می‌گفتند و چه حاشیه‌هایی برای تیم‌ملی ایجاد کردند؟ آیا دعواهای داخلی مربیان با بازیکنان و بازیکنان با بازیکنان (در حین بازی) را فراموش کرده‌ایم؟ اگر فراموش کرده‌اید لطفاً سری به آرشیو برنامه نود بزنید تا تجدید خاطره شود. بنابراین لطفاً شما دوستان گرامی از اخلاق سخن نگویید! کی‌روش ممکن است به لحاظ خصوصیات فردی و روحی که خاص هر فردی است، برخی روحیات تهاجمی داشته باشد و هر از گاهی به اشتباه سخنی بر زبان بیاورد که نباید، اما کاری که او با تیم‌ملی ایران کرده است در تاریخ فوتبال ایران بی‌سابقه بوده است. او بنایی ساخته که ساختنش کار هر معماری نبوده است. آن‌چه که امروز موجب می‌شود ما از بازی تیم‌ملی لذت ببریم، همین معماری کی‌روش است. به آنها که از اخلاق و مهارت‌های فنی هیچ هنری ندارد، گوش ندهیم. کی‌روش تیمی ساخته که از او فرمان می‌برد، متحد است، یکصداست، هماهنگ است، جنگنده است و نتیجه می‌گیرد. این هنر کی‌روش است. در مقابل این معمار، تعدادی بساز و بفروش هم هستند که زاویه نگاهشان از هنر تهی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تيم ملي فوتبال ايران كارلوس كي روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بازیگوشی در رشد کودک تا بیزبیز فراموش‌کار در رشد نوآموز

به گزارش خبرگزاری مهر، ماهنامه‌های آموزشی و تربیتی رشد کودک، رشد نوآموز و رشد دانش‌آموز از گروه ویژه دانش‌آموزان دوره ابتدایی، که توسط سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به عنوان جزئی از بسته‌های تربیت و یادگیری، در چارچوب اهداف نظام آموزش‌وپرورش جمهوری اسلامی ایران تولید و منتشر می‌شوند، در هشتمین و آخرین شماره سال تحصیلی جاری، به مطالبی با نگاه ویژه به «ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر»، «ولادت امام رضا (ع)»، «دهه کرامت، «شهادت امام جعفر صادق (ع)»، «روز معلم» و «روز ملی خلیج فارس» پرداخته‌اند.

با هم بخش‌هایی از این مجلات را ببینیم:

رشد کودک

تصویر روی جلد هشتمین شماره از رشد کودک در اردیبهشت ۱۴۰۳، با یک شعر به استقبال روز معلم رفته است.

مطلب دوست من به مناسبت روز معلم، با عنوان «بازیگوشی» در قالب یک داستان تصویری مفهوم توجه به صحبت‌های معلم در کلاس درس را به کودکان پیش‌دبستانی و پایه اول می‌آموزد.

یه مناسبت پایان سال تحصیلی، قصه‌درس هشتمین شماره از رشد کودک در قالب یک داستان به موضوع «جشن الفبا» برای دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی پرداخته است.

قصه‌های دیدنی رشد کودک به مناسبت دهم اردیبهشت ماه که مصادف با روز ملی خلیج فارس است، داستانی از اقتدار نیروی دریایی ایران در پاسداری از مرزهای ایران درخلیج فارس را با عنوان «روباه فراری» به تصویر کشیده است.

پشت جلد این شماره از رشد کودک به تصویری از شادی کودکان فلسطینی پس از پیروزی در نبرد با رژیم اشغالگر قدس مزین شده است.

شعرهای «گلدان زیبا» به مناسبت میلاد امام رضا (ع) و «روز معلم» به مناسبت دوازدهم اردیبهشت ماه، قصه‌های «مهربان‌تر از فرشته» به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، «آداب زیارت» و «راز لبخند» به مناسبت میلاد هشتمین امام شیعیان امام رضا (ع) و «جشن خواهر برادری» به مناسبت دهه کرامت از جمله مطالبی هستند که در هشتمین شماره رشد کودک برای کودکان پیش‌دبستانی و دانش آموزان پایه اول ابتدایی منتشر شده است.

رشد نوآموز

رشد نوآموز به مناسبت روز معلم و روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای، در هشتمین شماره این مجله در اردیبهشت ۱۴۰۳ تصویری از شهید ابراهیم هادی را منتشر کرده است. شهید هادی معلمی فداکار بود که برای تربیت دانش‌آموزانش بسیار تلاش کرد. این شهید بزرگوار به ورزش نیز علاقه زیادی داشت و در ورزش پهلوانی و ورزش باستانی فعال بود.

تصویر پشت جلد هشتمین شماره از رشد نوآموز نیز تصویری از رژیم اشغالگر قدس که مانند یک تار عنکبوت سست، در اطراف بیت‌المقدس تنیده شده را به تصویر کشیده است.

نمایشنامه «کولر گازی» به مناسبت روز معلم، شعر «استقبال» و داستان «بیزبیز فراموش‌کار» به مناسبت میلاد امام رضا (ع) و «مترسکی که همیشه لبخند داشت» به مناسبت شهادت امام صادق (ع) از جمله دیگر مطالبی هستند که برای دانش آموزان پایه دوم و سوم ابتدایی در این شماره از رشد نوآموز منتشر شده‌اند.

رشد دانش‌آموز

به مناسبت روز معلم، در هشتمین شماره رشد دانش‌آموز در اردیبهشت ۱۴۰۳ تصویری از شهید محمود موافق منتشر شده است. شهید موافق معلم هنرستانی در منطقه ۱۰ تهران بود که تأثیر زیادی بر دانش‌آموزان و همکاران خود داشت.

همزمان با ۱۵ اردیبهشت ماه که مصادف با سالروز شهادت پنجمین امام شیعیان، امام صادق (ع) می‌باشد، داستانی با عنوان «راست می‌گوید» بر اساس یکی از احادیث این امام بزرگوار منتشر شده است که دانش‌آموزان مخاطب این مجله را با مفهوم ساده‌زیستی آشنا می‌کند.

همچنین به مناسبت روز معلم، داستان «هدیه توپ توپی» در رشد دانش‌آموز منتشر شده است. این داستان درباره دانش‌آموزی به نام مهسا و ترس او از معلم درس جغرافیای مدرسه‌اش است که با ماجرایی بسیار خوش و جالب برای مخاطبان به پایان می‌رسد.

در پشت جلد رشد دانش‌آموز، جورچینی از تاریخ فلسطین منتشر شده که دانش‌آموزان پس از چسباندن قطعات این جورچین سومین قسمت از تاریخ فلسطین را مشاهده خواهند کرد. کاردستی با عنوان «یک سبد قدردانی» و شعر «مثل آفتاب» به مناسبت روز معلم، داستان «فقط پسرها» به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س)، داستان «سبک نشمارید» به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) و شعر «کبوترانه» به مناسبت میلاد امام رضا (ع) از جمله دیگر مطالب منتشر شده در این شماره از رشد دانش‌آموز برای دانش‌آموزان پایه‌های چهارم، پنجم و ششم ابتدایی است.

نسخه‌های چاپی ماهنامه‌های دانش‌آموزی رشد در بخش فروش و اشتراک وبگاه مجلات رشد به فروش می‌رسند. برای ثبت نام در وبگاه و خرید نشریات رشد اینجا را انتخاب کنید.

کد خبر 6095922 علی قدمی

دیگر خبرها

  • از بازیگوشی در رشد کودک تا بیزبیز فراموش‌کار در رشد نوآموز
  • سرباز سابق ارتش اسرائیل : نباید فراموش کنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار (فیلم)
  • (ویدئو) فراموش نکنیم که نمی‌توانیم هم اشغالگر باشیم و هم اخلاق مدار
  • مسجد کبود تبریز؛ معماری زیبا و تاریخی ایران
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • بدرقه خاطرات قهرمانی را فراموش کرد (عکس)
  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی
  • طرح تو طرح در رویداد طرحی نو، مسابقات معماری در ایران را به بوته‌ی نقد گذاشت
  • آسیب شناسی معماری تنظیم‌گری رسانه در ایران
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است