Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش ماهانه سازمان نظارت بر بازار انرژی ترکیه نشان می‌دهد، واردات گاز طبیعی این کشور در ماه نوامبر ۱۳.۸ درصد کاهش داشته است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از حریت، سازمان نظارت بر بازار انرژی ترکیه گزارش داد واردات گاز طبیعی این کشور در ماه نوامبر ۲۰۱۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد کاهش داشته است.

این سازمان در گزارش ماهانه خود اعلام کرده که ترکیه در ماه نوامبر ۳.۶ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی از طریق خط لوله وارد کرده است و در عین حال ۱.۱ میلیارد متر مکعب نیز واردات گاز طبیعی مایع شده داشته است.

از این بین روسیه با صادرات ۲.۱ میلیارد متر مکعب گاز بزرگ‌ترین صادر کننده گاز به ترکیه بوده و پس از آن نیز ایران با ۸۳۹ میلیون متر مکعب صادرات گاز، از این منظر در جایگاه دوم قرار گرفته است.

آذربایجان نیز در ماه نوامبر ۷۴۵ میلیون متر مکعب گاز به ترکیه صادر کرد.

الجزایر، نیجریه، آمریکا و قطر نیز از دیگر کشور‌هایی بودند که ترکیه از آن‌ها گاز وارد می‌کند.

از سوی دیگر ذخایر گاز ترکیه در ماه نوامبر با ۱۵.۷ درصد افزایش به ۳.۴ میلیارد متر مکعب رسید.

در ماه نوامبر در مجموع ۴.۱ میلیارد متر مکعب گاز در ترکیه مصرف شد که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۷ بیش از ۲۱ درصد کاهش داشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صادرات گاز روسیه روسیه گاز ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۲۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت

به گزارش قدس آنلاین، فیدان افزود: اگر از فاجعه کنونی، درس نگیریم و کشور مستقل فلسطین برپا نشود، ممکن است جنگ ها و فجایع دیگری در غزه تکرار شود.

وزیر امور خارجه ترکیه خاطرنشان کرد: ما کشورهای عربی را در پذیرش مسوولیت حمایت از قضیه تنها نخواهیم گذاشت و ما نیز به مسوولیت های خود در این باره عمل خواهیم کرد.

این در حالی است که جنبش حماس امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد مذاکرات در قاهره به پایان رسید و هیأت این جنبش با هدف مشورت با رهبران حماس، امشب عازم دوحه می‌شود.

مذاکرات برای دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه امروز در پایتخت مصر ادامه یافت و در همین ارتباط شبکه خبری «القاهره نیوز» به نقل از یک منبع بلندپایه در هیات امنیتی مصر که میانجیگری در روند مذاکرات رژیم صهیونیستی و حماس را بر عهده دارد، گزارش داد که ۲ طرف درباره بسیاری از مسائل مورد اختلاف به اجماع رسیده‌اند.

این منبع افزود که پیشرفت محسوسی در مذاکرات حاصل شده است.

در همین حال یک منبع امنیتی مصری به رویترز گفت که نتایج مذاکرات این بار در قاهره با دفعات قبل متفاوت خواهد بود.

این منبع که به نام وی اشاره‌ای نشده با بیان اینکه «ما در بسیاری از موارد به توافق رسیده‌ایم» افزود: اما چند نکته باقی مانده است. این بار اوضاع بهتر به نظر می رسد اما اینکه آیا به زودی توافقی حاصل می‌شود، بستگی به این دارد که اسرائیل آنچه را که برای دستیابی به آن لازم است ارائه می‌دهد یا خیر.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت
  • عبدالفتاح البرهان برای تشییع جنازه پسرش به آنکارا رفت
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • اردوغان سیاست ترکیه را «نرم» می‌کند
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • مرز‌های دموکراسی غرب را منافع اسرائیل تعیین می‌کند
  • اردوغان: مرزهای دموکراسی غرب را منافع اسرائیل تعیین می‌کند