Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@07:49:32 GMT

اگر هنگام خواب خر و پف می کنید، بخوانید!

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۳۳۹۶۴

اگر هنگام خواب خر و پف می کنید، بخوانید!

هدفون‌های لغو سر و صدا، مانند هدفون "WH-۱۰۰۰XM۳" سونی، بسیار در حذف صداهای محیط اطراف مؤثر هستند، اما هنگام خواب و برای نشنیدن خر و پف قطعاً استفاده از هدفون گزینه مناسبی نیست. به همین منظور پژوهشگران یک بالش طراحی کرده‌اند که عملکرد آن در حذف صداهای محیط مانند آن هدفون‌ها است.

به گزارش پارسینه به نقل از ایسنا، گیزمودو گزارش داد، پژوهشگران" دانشگاه ایلینوی شمالی"‌(Northern Illinois University) فناوری مشابه آن هدفون‌ها را در یک بالش بکار بردند، این بالش به گونه‌ای طراحی شده است که صدای خر و پف را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ایده طراحی بالش‌های هوشمند، جدید نیست؛ اما پژوهشگران "دانشگاه ایلینوی شمالی" کاری متفاوت انجام داده‌اند. آنها موفق به ایجاد یک بالش مجهز به بلندگو شده‌اند که بالش مذکور از الگوریتم‌های تطبیقی برای به حداقل رساندن صداهای خروپف به همان شیوه‌ای که یک جفت هدست لغو سر و صدا می‌تواند صداهای یک اتوبوس پر جمعیت را حذف کند، استفاده می‌کند.

یکی از میکروفن‌ها صداهای شخصی که خروپف می‌کند را ثبت می‌کند، در حالی که دو میکروفن دیگر صدای محیط در یک اتاق را ثبت می‌کنند و سپس این صداها توسط یک الگوریتم تطبیقی پردازش می‌شوند.

صدای خروپف هر فرد با دیگری متفاوت است و در طول شب، الگوهای تنفس و موقعیت‌های مختلف شخصی که خوابیده است، می‌تواند به شدت صداهای خروپف فرد را تغییر دهد. این بالش از یک الگوریتم که قادر به تنظیم و انطباق برای لغو سر و صدا است، استفاده می‌کند. پژوهشگران در آزمایش‌های خود دریافتند که بالش مذکور توانایی کاهش صدای خروپف تا ۳۱ دسی بل را دارد.


سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خواب اختلال خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۳۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران

فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. یافته‌های پژوهشگران برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، کارآزمایی بالینی از سوی امین احمدی، سودابه اعلاتاب، رضا مقدسعلی، ایرج نجفی، سروش شکرچیان از پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ماستریخ هلند به بررسی تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی خود فرد، بر عملکردی صفاق و التهاب آن در افراد تحت دیالیز پرداختند.

در همین ارتباط باید گفت؛ بیماری مزمن کلیه (Chronic kidney disease) یک نارسایی آرام، پیش رونده و غیرقابل برگشت در کلیه است که حدود هفتصد میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

پیشرفت این بیماری می‌تواند تا تخریب کامل کلیه و نیازمند شدن فرد مبتلا به پیوند کلیه یا دیالیز روزانه ادامه پیدا کند. اگر دیالیز دیگر قادر به تصفیه مایعات و محلول‌ها به میزان مورد نیاز برای بیمار نباشد، شرایطی با عنوان ناکارآمدی اولترا فیلتراسیون اتفاق می‌افتد که منجر به بی‌فایده شدن دیالیز برای بیماران می‌گردد.

 فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. این شرایط برای حدود ۲۰ درصد از بیماران با سابقه دیالیز طولانی اتفاق می‌افتد. با پیشرفت پزشکی بازساختی (پزشکی ترمیمی) در چند دهه اخیر تلاش‌هایی برای سلول درمانی فیبروز صفاقی صورت گرفته است.

نتیجه این پژوهش که در نشریه بین المللی Archives of Iranian Medicine منتشر شده است، نشان داد، استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی باعث بهبود جزئی در اولترافیلتراسیون و کاهش اندک التهاب در بیماران می‌گردد.

یافته‌های این پژوهش برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!/ نمادی که می توانست نهاد شود اما نشد
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • چگونه یک تخت خواب دنج برای چیدمان رویایی بسازیم