Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رأی‌الیوم، با وجود اینکه نمایندگان پارلمان اردن در حال رقابت برای برقراری روابط با سوریه هستند، اما دولت اردن همچنان در این پرونده به کُندی پیش می‌رود و چند روز پیش نیز در اقدامی منفعلانه تنها به تعیین کاردار در سفارت اردن در دمشق اکتفا کرد و حتی تا به این لحظه خواسته نمایندگان پارلمان برای توسعه روابط با ایران را نادیده گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل این تصمیم اردن، شاهد تعامل مقامات اردن با پرونده فرودگاه رژیم صهیونیستی در مرز اردن بودیم که با وجود تأکید مقامات اردن بر پیگیری این موضوع، اما تحرکات اردنی‌ها و حتی معاهده صلح وادی‌عربه و روابط دیپلماتیک دو طرف نتوانست مانع این رژیم برای نقض حاکمیت اردن شود و این کشور را از احداث فرودگاه رامون در مرز اردن که مانعی در برابر فعالیت فرودگاه ملک حسین است، بازنداشت.

کاپیتان هیثم میستو رئیس سازمان هواپیمایی غیرنظامی اردن در این باره تأکید کرد که فرودگاه رامون رژیم صهیونیستی بر خلاف استاندارد‌های بین‌المللی مربوط به حاکمیت کشور‌ها و حریم هوایی است و حتی در روز افتتاح این فرودگاه، ابراهیم الجازی وزیر اسبق اردنی گفت که افتتاح این فرودگاه به صورت یکجانبه صورت گرفت و بر خلاف توافقنامه‌های صلح و توافقنامه شیکاگو ویژه پرواز‌های غیرنظامی است.

به نوشته رأی‌الیوم، با وجود اظهارنظر‌های منفعلانه مقامات اردن در این باره، اما به نظر می‌رسد که دولت این کشور با وجود اقدامات تحریک‌آمیز رژیم صهیونیستی به دنبال تحرکات دیپلماتیک است و این مسئله را در پرونده منطقه الباقوره و الغمر، تجاوزات مکرر به اماکن مقدس، ایجاد کانال دریایی و ... شاهد هستیم همچنانکه غسان المجالی سفیر این رژیم نیز همچنان در دفتر خود در تل‌آویو حضور دارد.

همزمان با افتتاح این فرودگاه، اردن اعلام کرد که یک دیپلمات را به عنوان کاردار در سفارت این کشور در دمشق تعیین کرده است در حالی‌که اردن همچنان از اینکه سطح روابط دیپلماتیک خود با تل‌آویو را کاهش دهد، خودداری می‌کند.

در همین ارتباط، چند تن از نمایندگان پارلمان اردن با مجتبی فردوسی‌پور سفیر تهران در امان نیز دیدار کردند و نضال الطعانی رئیس کمیته امور خارجه پارلمان اردن خواستار ایجای فضایی برای توسعه روابط بین اردن و ایران به خصوص در سطح روابط پارلمانی شد.

بنابر این گزارش، نمایندگان پارلمان اردن در زمینه برقراری روابط با سوریه و متحدان آن به مراتب جلوتر از دولت این کشور حرکت می‌کنند در حالی‌که دولت اردن نیز در زمینه برقراری ارتباط با رژیم صهیونیستی جلوتر از نمایندگان پارلمان است. پس از گذشت بیش از یک ماه از سفر هیأت پارلمانی اردن به دمشق، عاطف الطراونه رئیس پارلمان اردن از همتای سوری خود رسما برای حضور در کنفرانس پارلمان‌های عربی در امان دعوت کرد.

به نوشته رأ‌ی‌الیوم، اگرچه برخی‌ها اصرار بر این دارند که الطراونه بدون مشورت دولت تصمیم‌گیری می‌کند، اما همین مسئله نشان می‌دهد که دولت اردن در زمینه بهبود روابط با دمشق بسیار کُند عمل می‌کند و البته این سیاست را به صورت معکوس در برخورد با رژیم صهیونیستی و پاسخ به اقدامات آن که نقض حاکمیت اردن است، اعمال می‌کند.

این روزنامه در پایان نوشت که در هر صورت استمرار این خط‌مشی اردن مثبت به نظر نمی‌رسد به خصوص اینکه اقدام دیرهنگامی که اردن در برقراری روابط با بغداد اتخاذ کرد نیازمند گسترش آن با محیط اطراف خود است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۶۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات سناریوی رژیم‌صهیونیستی برای حمله به رفح

روزنامه عرب زبان رای الیوم از سناریوی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح پرده برداشت و نوشت که اطلاعات گروه های مقاومت درباره عملیات احتمالی به این شهر، گواه بر طرح ارائه شده از سوی تل آویو به طرف مصری و دولت آمریکا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به نقل از رای الیوم، همه اطلاعات طرف‌های اسرائیلی و مصری درباره اجرای قریب الوقوع عملیات نظامی در محور فیلادلفیا و حومه شهر رفح، گواه بر این است که طرف اسرائیلی به دنبال عملیات محدودی است که طی آن بمباران سنگین زیرساخت‌ها، مگر در موارد ضرورت انجام نخواهد شد و هدف این عملیات، چهار گردان مقاومت در شهر رفح است.

این رسانه نوشت: اطلاعات گروه‌های مقاومت درباره عملیات احتمالی رفح گواه بر طرح ارائه شده تل آویو به طرف مصری و دولت آمریکاست. بر اساس اطلاعات موجود، به نظر می‌رسد که آمریکا و مصر با طرحی موافقت کرده‌اند که از عملیات تدریجی حکایت دارد که از مناطق شرقی شهر رفح شروع می‌شود و با بمباران سنگین مگر مناطقی که ارتش رژیم صهیونیستی گمان کند رهبران حماس در آن مخفی شده باشند، همراه نخواهد بود و تل آویو به اطلاع مقامات آمریکایی و مصری رسانده که اطلاعات لازم را درباره زیرساخت‌های نظامی مقاومت در شهر رفح و زیر تونل‌ها، برخی محله‌ها و کوچه‌های این شهر، جمع آوری و نهایی کرده است.

رای الیوم افزود: صحبت از عملیات نظامی تدریجی است که گفته می‌شود با همکاری کمیته نظامی و امنیتی مصر از حیث نظامی و اطلاعاتی طراحی شده و این بدان مفهوم است که قاهره موافقت اولیه را داده و این عملیات منتظر دستور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

این رسانه ادامه داد: نتانیاهو به عامل وقت و فشار به منظور وادار کردن مقاومت برای قبول پیشنهاد جدید مصر در لحظات آخر درباره تبادل اسیران امید دارد تا از عملیات صرف نظر کند، اما طرح‌های عملیاتی آماده و روی کاغذ است و بُعد اطلاعاتی پایان یافته و صحبت از روند تدریجی درگیری برای تصرف مناطق و حمله به حماس است.

رای الیوم اضافه کرد: منابع وابسته به مقاومت از آمادگی کامل برای مقابله با دشمن صحبت به میان می‌آورند. چهار گردان القسام در شهر رفح طی هفت ماه گذشته در عملیات نظامی شرکت نکرده و آماده و سرحال برای درگیری و رویارویی هستند.

کد خبر 748638

دیگر خبرها

  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • جزئیات سناریوی رژیم‌صهیونیستی برای حمله به رفح
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است
  • بالانسر ایران و اسرائیل