Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-30@17:33:14 GMT

مواد غذایی نیکوتین دار کدامند؟

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۳۷۸۷۲

مواد غذایی نیکوتین دار کدامند؟

رویداد۲۴ نیکوتین یک ماده اعتیادآور است. بر اساس گفته‌های مؤسسه قلب در آمریکا، نیکوتین تغییراتی را در مغز ایجاد می‌کند و همین امر باعث می‌شود هرچه بیشتر و بیشتر به این ماده روی بیاورید.

قرار گرفتن در معرض نیکوتین می‌تواند برخی از عواقب ناخواسته را برای سلامتی ایجاد نماید. این عواقب در برگیرنده افزایش فشار خون و افزایش ضربان قلب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مطالعه انجام شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها نشان می‌دهد برخی از غذا‌هایی که ما به طور منظم در رژیم غذایی خود مصرف می‌کنیم حاوی نیکوتین است. به همین خاطر در این مقاله قصد داریم مواد غذایی که در برگیرنده نیکوتین است را با هم مرور کنیم. پس همراه ما باشید.

بادمجان:

یکی از مواد غذایی که غلظت بالایی از نیکوتین را دارد بادمجان است. این ماده در برگیرنده نیکوتینی با غلظت ۱۰۰ نانوگرم بر گرم است. بادمجان منبع خوبی از فیبر، ویتامین B. ۱ و ویتامین B. ۶ و پتاسیم نیز هست.

بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه‌های مختلف، مزایای بادمجان برای سلامتی به خاطر وجود آنتی اکسیدان قدرتمندی به نام nasunin در آن است. این انتی اکسیدان از بدن در برابر آسیب رادیکال‌های ازاد مراقبت می‌کند، به بدن کمک می‌کند از شر آهن اضافی خلاص شود و به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کند.

گوجه فرنگی سبز:

گوجه فرنگی سبز نیز در برگیرنده نیکوتین است. غلظت نیکوتین در این ماده ۴۲.۸ نانوگرم بر گرم است. اداره کشاورزی در ایالت متحده آمریکا بیان کرده است که گوجه فرنگی سبز منبع خوبی از پتاسیم، فسفر، ویتامین C، فولات و کلسیم می‌باشد.

گل کلم:

گل کلم نیز یکی از موادی است که نیکوتین در خود دارد. غلظت نیکوتین در این سبزی، ۱۶.۸ نانوگرم بر گرم است. بر اساس مطالعات موجود، گل کلم منبع عالی از ویتامین K، ویتامین C، فولات و فیبر است. مصرف منظم گل کلم می‌تواند مزایایی همچون محافظت در برابر سرطان، سم زدایی از بدن و محافظت در برابر آرتروز را به همراه داشته باشد.

سیب زمینی:

ماده غذایی دیگری که می‌تواند شما را در معرض نیکوتین قرار دهد سیب زمینی است. سیب زمینی ۷.۱ نانوگرم بر گرم نیکوتین در خود دارد. بر اساس مطالعات انجام شده این ماده حاوی ویتامین B. ۶، ویتامین A. و نیز پتاسیم است.

ترکیبی از این مواد مغذی باعث می‌شود مصرف سیب زمینی پخته یا اب پز شده برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی مؤثر باشد. افرادی که سیب زمینی پخته یا آب پز شده را مصرف می‌کنند کمتر از سایر افراد در معرض حملات قلبی قرار می‌گیرند و فشار خون پایین‌تری دارند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 نیکوتین ماده اعتیاد آور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۷۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی

مینا کاویانی، با اشاره به مواد مغذی موجود در شلغم، گفت: شلغم در دسته سبزی‌های بسیار کم‌کالری قرار دارد و هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۸ کیلوکالری انرژی دارد. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است (حدود ۸/۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم) و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش مؤثر است.

به گزارش سرگرمی روز، مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، ویتامین C را از دیگر مواد مغذی موجود در شلغم نام برد که جزو ویتامین‌های محلول در آب است و با خاصیت آنتی‌اکسیدانی نقش مهمی در از بین بردن عوامل زمینه‌ساز بیماری‌هایی مانند سرطان دارد. این ویتامین ضمن کاهش التهاب، باعث تقویت ایمنی بدن نیز می‌شود.

به گفته کاویانی، هر ۱۰۰ گرم شلغم حدود ۲۱ میلی‌گرم ویتامین C دارد که می‌تواند تقریباً یک سوم نیاز روزانه بدن فرد را تأمین کند.

وی خاطرنشان کرد: شلغم فاقد هرگونه چربی مضر مانند کلسترول و اسیدهای چرب ترانس است و همچنین مقداری ویتامین‌های گروه B مانند اسید فولیک را دارا است.

کاویانی با اشاره به مواد معدنی موجود در این سبزی گفت: شلغم حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و سدیم و منیزیوم است. در هر ۱۰۰ گرم از این سبزی ریشه‌ای ۳۰ میلی‌گرم کلسیم و ۱۹۱ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد که می‌تواند بخشی از نیازهای روزانه افراد را تأمین کند.

مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه همچنین شلغم را دارای ترکیبات شیمیایی عنوان کرد که دارای خاصیت ضدالتهابی و ضد میکروبی است و رشد باکتری‌ها را مهار می‌کند و به همین دلیل است که از دیرباز در فصل زمستان و ماه‌های سرد سال از شلغم پخته به منظور تسکین علائم عفونت‌های تنفسی، سرماخوردگی، سینوزیت (التهاب در حفره‌های سینوسی اطراف بینی)، بهبود سرفه و گرفتگی صدا استفاده می‌شده است.

کاویانی خاطرنشان کرد: برگ‌های سبز شلغم نیز از ارزش غذایی زیادی برخوردار هستند. به این معنی که برگ‌های سبز شلغم سرشار از ویتامین‌های K،C، اسید فولیک و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) هستند.

به گفته وی، ریشه و برگ‌های سبز شلغم حاوی مقدار کمی اسید اگزالیک هستند (۲۱/۰ گرم در هر ۱۰۰ گرم) که این ماده طبیعی در بعضی سبزی‌های متعلق به خانواده براسیکا (کلمیان) یافت می‌شود.

کاویانی با اشاره به اینکه اسیداگزالیک قابلیت تبدیل‌شدن به بلور و ایجاد سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری را دارد، تاکید کرد: افراد دارای کلیه سنگ‌ساز باید با احتیاط بیشتری شلغم را مصرف کنند. به این افراد توصیه می‌شود همراه با مصرف این سبزی‌ها مقدار کافی آب سالم بنوشند تا با افزایش حجم طبیعی ادرار سبب کاهش خطر ابتلاء به سنگ کلیه شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روش‌های پیشگیری و قطع ریزش موی سر، ابرو و مژه
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • این دو ویتامین برای سلامت قلب مهم هستند
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی