Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@23:39:11 GMT

۱۰هزارمورد سرطان جدید در خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۳۸۵۳۲

۱۰هزارمورد سرطان جدید در خراسان رضوی

مرکز تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری‌های غیرواگیر (مثل دیابت و فشارخون) مشهد همزمان با افتتاح چند پروژه درسراسر کشور با پیام سرپرست وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آغاز به کار کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آیین افتتاح این مرکز گفت: خراسان رضوی با ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در سال، رتبه ۱۵ کشور را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر دارابی محبوب با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب شمال شرق کشور نقش مهمی در تشخیص و پیشگیری و درمان سرطان دارد افزود: از سال ۹۵ تاکنون برنامه اسکرنینگ و غربالگری سرطان در مراکز تحت پوشش انجام شده و سرطان‌های پستان، معده، پوست، کلورکتال، وسرویکس بیشترین آمار را نشان داده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت غربالگری سرطان در تشخیص به موقع و بهبود بیمار تصریح کرد: برنامه اسکرنینگ و غربالگری سرطان در بهبود، طول عمر بیمار و کاهش هزینه‌های درمان نقش مهمی داشته و دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو اولین دانشگاه‌های پیشرو در تشخیص موارد سرطان شناخته شده است.

وی در ادامه توضیح داد: ساخت پنج مرکز اسکرنینگ با زیر بنای ۳۰۰۰ مترمربع و هزینه ۱۴ میلیارد تومان در مشهد، قوچان و کاشمر برای تشخیص زودهنگام سرطان و ارائه خدمات به بیماران سرطانی در مرکز انکولوژی رضا با مشارکت خیرین از جمله فعالیت‌های این دانشگاه در این زمینه می‌باشد.

دکتر دارابی بحث اجتماعی کردن سلامت و خودمراقبتی را راهکار مناسبی برای پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان و کاهش ابتلا به این بیماری دانست و یادآورشد: آموزش اقشار جامعه برای خودمراقبتی از طریق تغذیه صحیح، جلوگیری از چاقی و اضافه وزن و سبک زندگی سالم تأثیر بسزایی در کنترل و پیشگیری از بروز سرطان دارد و در این زمینه رسانه‌ها باید کمک کنند تا با ارتقای دانش بهداشتی پزشکی جامعه شاهد ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان‌ها باشیم. گفتنی است در این برنامه ۱۲ شهر زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه تشخیص زودهنگام سرطان فعالیت خواهند کرد.

منبع: روزنامه قدس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیماران سرطانی دکتر دارابی سرطان در خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۸۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی