Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه اظهار کرد: به شکل فزاینده‌ای اینگونه برداشت می‌شود که حقوق بشر در مصر وضعیت بدتری نسبت به دوره حسنی مبارک، رئیس جمهوری سابق دارد.

این اظهارات ماکرون به منزله تشدید موضعگیری او پس از اظهاراتش در سال ۲۰۱۷ است.

او در سال ۲۰۱۷ گفته بود که هرگز با عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر درباره آزادی‌های مدنی که جمعیت‌های حقوقی می‌گویند در حال نابودی هستند، گفت‌وگو نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری رویترز، رئیس جمهوری فرانسه در حاشیه سفرش به مصر در جمع خبرنگاران گفت: فکر می‌کنم چهره‌های فرهنگی و جامعه مدنی مصر سیاست‌های فعلی کشورشان را شدیدتر از سیاست‌های دوره مبارک می‌دانند.

ماکرون در ادامه اظهار کرد: نمی‌توانم درک کنم چگونه می‌توان به تضمین ثبات بلند مدت در کشوری که در مرکز انتفاضه‌های بهار عربی بوده و طعم آزادی را چشیده، تظاهر کرد و گمان کرد که می‌توان به سخت‌گیری‌ها و عبور از حد قابل قبول و موجه به دلایل امنیتی همچنان ادامه داد.

وی افزود: فکر می‌کنم این مساله‌ای متناقض بوده و به خود مصر آسیب می‌زند.

موسسه‌های غیردولتی ماکرون را برای در پیش گرفتن موضعگیری جدی در برابر سیسی تحت فشار گذاشتند.

ماکرون اعلام کرد که در سفر سه روزه خود به مصر صریح‌تر خواهد بود و در نشست‌هایی پشت درهای بسته به بیان موارد فردی خواهد پرداخت.

قرار است ماکرون امروز (دوشنبه) با سیسی دیدار کند.

رئیس جمهوری فرانسه افزود: ما در مصر تنها درباره مخالفان سیاسی محبوس در این کشور صحبت نمی‌کنیم بلکه درباره مخالفانی که بخشی از فضای دموکراتیک مرسوم بوده و خطری برای حاکمیت در این کشور محسوب نمی‌شوند، گفت‌وگو می‌کنیم.

مخالفان سیاسی سیسی او را متهم می‌کنند که فضا را برای همه مخالفان محدود می‌کند اما حامیان سیسی می‌گویند، این تدابیر شدید برای برقراری ثبات در مصر که در پی سقوط دولت مبارک دچار تنش شده، ضروری است.

سیسی در مصاحبه‌ای که پیشتر داشت، وجود هرگونه زندانی سیاسی در مصر را تکذیب کرد، این درحالی است که یکی از جمعیت‌های حقوق بشری تعداد آنها را در حدود ۶۰ هزار تن تخمین زد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • ماکرون دوباره از احتمال اعزام نیرو به اوکراین خبر داد!
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری امروز به پایان می‌رسد
  • دیدار مردمی اصغر جهانگیر در حرم شاه عبدالعظیم حسنی
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد