Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده سپاه اظهار داشت: اتفاقی که امروز در منطقه و جهان افتاده و دشمن آن را نفوذ منطقه ای تعبیر می کند، همین است. ما حضور فیزیکی در منطقه نداریم اما نیروهای هم راستا و هم هدف و هم روش با ما حضور دارند. ناطقان: سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در نخستین همایش ملی معماری دفاعی و امنیتی نظام اسلامی اظهار داشت: معماری عملی هویت بخش به ارکان یک جامعه است و در موضوع دفاعی امنیتی هم این رابطه که چگونه پیکربندی و کالبدسازی نیروهای دفاعی را بر اساس ارزش های اسلامی، فرهنگ و روح جهاد در اسلام بنا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در فرهنگ ها و نظام های مادی که روح و معنا جایگاه چندان قوی در مسائل مادی از جمله پیکربندی جسمانی نیروهای دفاعی ندارند، این مسئله جایگاهی نداشته باشد؛ اما برای ما که جهاد جزء لاینفکی از ایمان حقیقی ماست این موضوع ارزش خاصی دارد.
سردار سلامی ادامه داد: ما دارای یک فلسفه دفاعی نیرومند هستیم که هویت و شخصیت زنده نظام دفاعی ما را توصیف می کند. فلسفه دفاعی ما منبعث از منبع فیاض الهی قرآن است.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه قلمرو دفاع و جهاد ما رفع فتنه از روی زمین است و فتنه هرآن چیزی است که با فطرت متعالی بشر در تضاد است، تصریح کرد: در منطق دفاعی اسلام، دفاع فاقد مرز یا محدوده مشخصی است و دایره دفاع ما مستضعفین را در بر می گیرد. در منطق اعتقادی باید برای دفاع از مظلومان و مستضعفان و احیای عدل بجنگیم که این فاقد محدوده خاصی است.
وی افزود: در منطق اعتقادی گسترش قدرت باید بگونه ای باشد که در هر نقطه عالم بتوان در برابر مستکبران ایستاد و با آنها مقابله کرد.
جانشین فرماندهس سپاه گفت: قدرت دفاعی که بناگذاشته بر منطق اعتقادی است، دارای منبع جوشان قدرت است چراکه بخش مهمی از قلب و ذهن انسان ها را در بر میگیرد و همه آنها را برای ایستادگی در برابر ظلم بسیج می کند.
سلامی خاطرنشان کرد: در منطق غیراعتقادی هرکس فقط باور و نگرش سطح خود را دارد. اگر از یک سرباز آمریکایی بپرسید که چرا می جنگید؟ پاسخ خواهد داد it’s my job یعنی این شغل من است؛ در حالی که نیروی اعتقادی برای تحقق اعتقاد خود و تعالی می جنگد.
وی تصریح کرد: وقتی با چنین منطقی عمل می‌کنیم، دوستانی در اقصی نقاط عالم خواهیم یافت که این همان خیزی است که به ایجاد قدرت دفاعی بزرگ منتهی خواهد شد.
جانشین فرمانده سپاه ادامه داد: دشمنان تمام توان خود را برای غلبه بر ما در طول این چهل سال متمرکز کردند، اولین کاری که نظام دفاعی ما باید انجام می داد از بین بردن همین تمرکز است. 
سلامی گفت: تحلیل و فرسایش تدریجی قدرت دشمنی که بزرگ اما محدود است یک راهبرد برای خلق پیروزی در شرایط نابرابر است.
وی اظهار داشت: اتفاقی که امروز در منطقه و جهان افتاده و دشمن آن را نفوذ منطقه ای تعبیر می کند، همین است. ما حضور فیزیکی در منطقه نداریم اما نیروهای هم راستا و هم هدف و هم روش با ما حضور دارند.
جانشین فرمانده سپاه تصریح کرد: امروز یک ساختار منفصل از نظر فیزیکی و متصل از نظر اعتقادی هستیم؛ این نفوذ نیست بلکه وسعت و دربرگیرندگی مفاهیم یک انقلاب است که در سایر نقاط تکثیر شده و هیچ کس نمی‌تواند این اتصال معنوی را از بین ببرد و گسستنی نیست.
ادامه دارد ...
منبع: فارس برچسب ها: سردار سلامی ، قدرت دفاعی ، سپاه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سردار سلامی قدرت دفاعی سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟

شهید زاهدی علی رغم درجه بالای نظامی دوست نداشت لباس بسیجی را از تن دربیارد. همرزمانشان می گویند: سردار فرمانده لشکر شده بود و هنوز می خواست در لباس بسیجی بماند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سردار محمدرضا زاهدی از رزمندگان و فرماندهان هشت سال جنگ تحمیلی بود که در کنار مردانی چون شهیدان حسین خرازی و احمد کاظمی همراه دیگر هم شهری های اصفهانی اش، مقابل حزب بعث ایستاد. سردار زاهدی پس از جنگ همچنان در میدان جهاد حضور داشت و این بار در محور مقاومت فعالیت های موثری داشت. 

این سردار رشید اسلام در عین گمنامی گام های بلندی در جهت پیروزی جنگ هایی چون جنگ 33 روزه برداشته بود و در سال های خیر این سرزمین سوریه بود که او را زیاد دیده بود. سرانجام هم فروردین سال جاری سردار زاهدی در کنسولگری ایران در سوریه توسط اسراییل در کنار چند تن دیگر از همرزمانش به شهادت رسید. 

حکم ابلاغ درجه سرتیپ تمامی در سال 1369

 شهید زاهدی علی رغم درجه بالای نظامی دوست نداشت لباس بسیجی را از تن دربیارد. همرزمانشان می گویند: سردار فرمانده لشکر شده بود و هنوز می خواست در لباس بسیجی بماند که با دستور فرماندهان بالاتر و اشاره به اینکه جایگاه فرمانده لشکری فقط برای پاسداران بود و نه بسیجیان، لباس سپاه پوشید.

پس از اتمام جنگ و وقتی ساماندهی نیروها بر اساس درجه انجام شد، او از این امر ناراحت بود و معتقد بود جو همدلی و برادری بین رزمندگان ممکن است آسیب ببیند و رنگ دنیایی بگیرد.

دیدار سردار شیرازی و امیر واحدی با خانواده شهید زاهدی

ولی تنها چیزی که بارها با خوشحالی می‌گفت، این بود که حضرت آقا درجه هایش را داده و آن سردوشی و دو مدال فتح و نصر را در کیف خاصی نگهداری می کرد و چون امام خامنه ای آنها را داده بودند برایش با ارزش بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درگیری فیزیکی در حاشیه مناظره انتخاباتی!
  • چه کسی جانشین امید عالیشاه می شود؟
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • تبیین طرح «عفاف و حجاب» توسط فرمانده سپاه تالش
  • نخستین تصاویر درگیری نیروهای امنیتی با جیش العدل در زاهدان
  • برگزاری مراسم سالروز عملیات بازی‌دراز طی روزهای ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت‌ماه